Galamaz e increzator: “De acum lucrurile vor merge mult mai bine”

Fundasul central al Stelei, George Galamaz, a sustinut o conferinta de presa din cantonamentul pe care echipa il desfasoara in Antalya
Articol scris de Razvan Mitacu Jan 18th, 2011

George Galamaz a venit la Steaua in 2010

Steaua se afla in plina desfasurare a primului cantonament pe care echipa il sustine in aceasta perioada de pregatire. Aflati in Turcia, in statiunea Belek, ros-albastrii au efectuat deja doua antrenamente intense, iar in cursul zilei de ieri fundasul central George Galamaz a sustinut o conferinta de presa pentru a raspunde la intrebarile jurnalistilor. Intrebari care, usor previzibil, s-au indreptat mai ales catre situatia posibilelor plecari de la echipa, precum este cazul colegului sau din aparare, portughezul Geraldo Alves: “Mi-ar parea rau daca ar pleca Geraldo, deoarece eu sunt prieten foarte bun cu el si imi doresc sa ramana” - a afirmat Galamaz, care apoi a comentat inclusiv situatia sa, confirmand ca doreste sa ramana la Steaua: “Eu nu-mi doresc sa plec, doar in presa s-a discutat despre plecarea mea”.

Intrebat despre revenirea lui Nicolae Dica, Galamaz considera ca atacantul in varsta de 30 de ani va avea o mare importanta in imbunatatirea calitatii jocului practicat de echipa, joc care de-a lungul turului de campionat uneori s-a dovedit departe de cel pe care suporterii il asteapta:“Dica este un jucator foarte bun, a aratat-o de-a lungul timpului. Sunt convins ca ne va ajuta mult in retur”, a continuat fundasul central.

Discutand despre lipsa de continuitate a rezultatelor si a evolutiilor de pana acum, Galamaz a motivat ca acestea se datoreaza inclusiv schimbarilor dese care au loc la echipa, cerand timp pentru formarea unui colectiv solid: “Rezultatele si jocul nu au fost la acelasi nivel pentru ca nici n-am avut timp sa jucam constant. Este dificil pentru un fotbalist sa joace un meci - doua, pe urma sa stea afara in meciurile din Europa. De acum se va vedea cum o sa arate noua Steaua. Toti am plecat acum de la acelasi punct si lucrurile vor merge mult mai bine“, a concluzionat George Galamaz.

5 comentarii »
  1. Sa speram.

  2. Dar cum se face ca nu s-a inchis si siteul asta pt lucrari ca celelalte comunitati ?

  3. chiar mam intrebat si eu asta :)

  4. Întreabă-te în continuare!

  5. Nu stiti in cat timp se termina lucrarile ?

Comenteaza acest articol!