Fani in delir, artificii si sampanie pentru Steaua


Articol scris de Dan May 29th, 2013
CoSty CoSty, Cosmin Fierea, Damon Salvatore liked this post

Steaua a sarbatorit cucerirea trofeului de campioni, alaturi de fanii entuziasti. O festivitate in stilul marilor echipe europene.
Steaua a facut show si pe teren, 4-0, si in tribune, la ultimul meci al sezonului, cu FC Brasov. Gruparea ros-albastra a fost premiata la finalul partidei de pe “National Arena”, cand a primit trofeul de campioana, apoi s-a indreptat, la bordul unui autocat decopertat, spre Piata Constitutiei. Aici, ros-albastrii au sarbatorit alaturi de 20.000 de fani titlul cu numarul 24. Aproape 1000 de politisti si jandarmi vor asigura ordinea in zona Arena. Dupa ce au sarbatorit titlul in Piata Constitutiei, jucatorii Stelei au mutat fiesta intr-un restaurant luxos din capitala. Jucatorii au venit insotiti de prietene si sotii si au petrecut pana dupa miezul noptii cu mancaruri si bauturi rafinate. Petrecaretii au mancat, au batut, au dansat si s-au simtit excelent timp de cateva ore. Mihai Stoica a dat de inteles ca bucuria castigarii titlului de catre Steaua nu este totala din cauza ca Gigi Becali nu a putut lua parte la fastuosul eveniment. “Nu pot fi fericit in totalitate, pentru ca Gigi nu e cu noi. Sper sa i se faca dreptate”, a spus managerul Stelei. Raul Rusescu: “Am asteptat de foarte mult timp acest trofeu si iata ca a venit acum. Suntem foarte fericiti, toata lumea merita felicitari”, a spus golgeterul Ligii 1. Stefan Nikolici: “Pentru mine este primul titlul castigat cu Steaua. Ma simt minunat.”
Foc de artificii in piata. Suporterii au scandat numele lui Raul Rusescu si Mihaita Nesu. “Campionii, campionii!”, au mai strigat fanii. Petrecerea de la Piata Constitutiei e in plina desfasurare. Aproximativ 20.000 de fani se bucura si canta alaturi de suporteri. N-a mai avut loc niciun concert al celor de la “Tapinarii”, cu deja celebra melodie “Sunt fericit”. Sarbatoarea Stelei se incheie, intrucat aprobarea de la Primarie este pana la ora 23.00. Autocarul cu jucatorii Stelei pleaca din Piata Constitutiei, iar fotbalistii vor merge intr-un club pentru a petrece.