Dumitrescu: “Szekely nu va reveni prea curand intr-un meci oficial”

Vezi ce spune Ilie Dumitrescu despre revenirea lui Janos Szekely pe gazon si cum apreciaza mutarea jucatorilor de la echipa a doua la Unirea Urziceni
Articol scris de Florin Codreanu Sep 7th, 2010
janos-szekely

Janos Szekely duce lipsa meciurilor de pe Stadionul din Ghencea

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu spune ca mijlocasul Janos Szekely este un jucator special si extrem de ambitios, insa revenirea sa pe gazon este putin probabila in urmatarele saptamani: “Janos este un baiat extraordinar. In acest moment el face antrenament normal, dar il protejez cat pot. Este un tip care are o ambitie foarte mare, se pregateste, dar prefer sa nu-l bag inca la exercitii care necesita contact cu adversarul. Este un jucator care a facut foarte mult pentru echipa si unul dintre putinii jucatori care ies cu mingea la picior din presiune, din contact direct cu adversarul. Indiscutabil este un jucator foarte bun. Este important ca a inceput antrenamentul. Nu va reveni totusi într-un meci oficial prea curand, trebuie menajat” marturiseste antrenorul echipei Steaua.

Ilie Dumitrescu este de asemenea de acord cu trecerea jucatorilor de la echipa a doua a clubului la Unirea Urziceni: “Cred ca exista un echilibru in aceasta decizie luata de conducerea clubului. Jucatorii sunt tot ai Stelei în continuare. Ei vor juca în Liga I, deci e un pas inainte pentru fiecare jucator. Bineinteles, echipa a II-a era foarte importanta, dar consider ca in momentul de fata, cred ca oricand putem lua jucatorii inapoi si sa avem a doua echipa. Ma bucura insa faptul ca nu vor evolua impotriva noastra pentru a incerca sa evitam suspiciunile de dupa” spune antrenorul echipei Steaua.

3 comentarii »
  1. De-abea il astept sa revina, are dreptate Ilie, nu trebuie fortat pentru ca e posibil ca accidentarea sa recidiveze.
    E foarte bine ca jucatorii de la Steaua 2 nu vor juca contra Stelei, Dinu Vama s-a aratat foarte scandalizat de aceasta dezicie, sunt sigur in schimb ca o incurce celelalte echipe care se bat la titlu :)

  2. Gigi l-a luat pe Brandan!!!!! bravo!!!!!

  3. din moment ce jiji baga material ,merita sa mai vb si el.asa ca daca ne face echipa mai lasati-l dracu in pace.FORZZA SZEKELY.the best
    nicolitza out.asta e

Comenteaza acest articol!