Dica: “Sper ca la finalul campionatului sa fim pe primul loc”

Nicolae Dica a acordat un interviu in exclusivitate site-ului oficial al gruparii din Ghencea in care isi anunta obiectivele pentru noul sezon
Articol scris de Florin Codreanu Jan 13th, 2011

Nicolae Dica in tricoul echipei sale de suflet, Steaua Bucuresti

Nicolae Dica este extrem de optimist dupa revenirea la Steaua. Jucatorul pentru care mangerul general al ros-albastrilor, Mihai Stoica a insistat atat de tare sa revina acasa marturiseste intr-un interviu acordat in exclusivitate site-ului oficial al ros-albastrilor ca se bucura enorm ca s-a intors la Steaua: “Ma bucur mult ca m-am intors. Din pacate au ramas foarte putini din jucatorii alaturi de care am jucat in trecut. Ceilalti fotbalisti m-au primit foarte bine, chiar si cei mai tineri. Stiam ca o sa revin in Ghencea. Am avut rezultate foarte bune aici si ma bucur ca sunt din nou la aceasta echipa. Sper ca in curand sa vina si rezultatele” spune vechiul si totodata noul atacant al Stelei.

Dica marturiseste ca vrea sa le inchida gura rau voitorilor care au contestat revenirea sa in Ghencea, considerandu-l un fotbalist terminat: “Ma simt foarte bine si vreau sa le spun tuturor carcotasilor ca mai pot juca la nivel inalt. O sa le demonstrez pe teren de ceea ce sunt in stare. Vreau sa fiu sanatos si sa joc cat mai bine la Steaua. Sper ca la finalul campionatului sa fim pe primul loc” anunta cel supranumit “Dicanio”.

Atacantul stelist cheama suporterii langa echipa: “Sper ca fanii sa fie alaturi de echipa. Daca vor fi de partea noastra vom avea mai mult ca sigur rezultate” a completat Dica in interviul acordat pentru site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

Comenteaza acest articol!