De ce să urmărești și să joci la pariuri pe Liga 1?


Articol scris de Alex Oct 19th, 2016

Dacă ești român, chiar nu ai de ce să nu urmărești și să joci la pariuri pe Liga 1. Pariorii profesioniști preferă să parieze pe partide din ligi obscure, care nu sunt foarte populare la nivel internațional, tocmai din prisma faptului că pot avea deseori avantaje în fața caselor de pariuri.

Atunci când vorbim de Premier League spre exemplu, întreaga planetă cunoaște toate detaliile despre cluburile, antrenorii și jucătorii implicați în dispută. Totuși, cu cât scădem nivelul de expunere, cu atât informațiile devin mai prețioase, întrucât nu orice are acces rapid la ele.

Cine urmărește Liga 1 și fotbalul românesc?

Nu cunosc prea multe site-uri care să prezinte știri din fotbalul românesc în limbi străine, fapt pentru care, îmi dau seama că și misiunea experților angajați de către casele de pariuri devine mai grea în ceea ce privește monitorizarea și evaluarea corectă a șanselor pe care le au echipele din Liga 1 în diversele confruntări de pe parcursul anului competițional.

Dacă ne gândim că și meciurile din Liga 2 și Liga 3 sunt câteodată introduse în ofertele anumitor operatori de pariuri online, ne dăm seama că acolo poate fi loc și de oportunități mai bune. Ca să afli care sunt operatorii care includ meciurile din eșaloanele inferioare de la noi, dar și momentul în care partidele sunt incluse în ofertă trebuie să accesezi secțiunea detalii case de pariuri de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori din România.

Obișnuiește-te să fii cu un pas înaintea agențiilor!

Că e vorba despre partidele din Liga 1, Liga 2 sau Liga 3, rețeta succesului este aproape aceeași: fii cu un pas înaintea caselor de pariuri, care vor modifica cotele imediat după aflarea unor vești care pot cântări decisiv în ceea ce privește ecuația unei partide.

Accesează forumurile de discuții ale pariorilor, ziarele locale, fan club-urile diverselor echipe și paginile și grupurile dedicate lor de pe rețelele de socializare cele mai populare. Dacă aștepți ca știrea importantă să ajungă la TV sau pe portalurile principale de sport, deja ai pierdut teren.

Gândește-te că nu mulți străini cunosc limba română și că nu toate casele de pariuri au români angajați să urmărească detalii de acest gen. Din acest motiv, ai șanse reale să poți specula întârzierile operatorilor, care sunt în special preocupați de confruntările din competițiile cele mai populare din lume, pe care se pariază, de altfel, și cei mai mulți bani.

Nu ai de ce să nu urmărești și să joci la pariuri pe Liga 1, dar și pe ligile inferioare. Folosește-ți avantajul pe care îl ai în fața caselor de pariuri și renunță la pariurile care te transformă în prada agențiilor.

Comenteaza acest articol!