Cosmin Matei a ajuns in Ghencea!

Conform cotidianului constantean Cuget Liber, internationalul de juniori al Farului Constanta, Cosmin Matei ar fi semnat un contract cu Steaua
Articol scris de Florin Codreanu Jul 8th, 2010

Internationalul de juniori Cosmin Matei este noul jucator al echipei Steaua Bucuresti

Cotidianul constantean Cuget Liber a titrat ca internationalul de juniori de la echipa locala FC Farul, Cosmin Matei, a ajuns la Steaua Bucuresti dupa ce a semnat un contract cu gruparea din Ghencea in aceasta seara. In varsta de 18 ani,  Matei a evoluat la reprezentativele Romaniei de juniori iar luna trecuta a fost in probe la Unirea Urziceni. Transferul la fosta campioana a Romaniei nu s-a materializat iar Astra parea sa fie in pole-position pentru serviciile mijlocasului.Steaua insa a aparut pe fir iar Matei a ales cu sufletul, el declarand ca este stelist de mic si ca visul sau a fost sa joace in tricoul ros-albastru.

“In aceasta seara, am semnat pe cinci ani cu Steaua. Sunt foarte incantat. Tin cu Steaua de mic, iar acum mi s-a implinit visul de a purta tricoul acestei echipe. Pentru inceput, imi propun o integrare cat mai rapida in lot si sa ajung sa joc. Mi s-a ivit o sansa uriasa in cariera si trebuie sa profit de ea. La semnarea actelor au participat Valeriu Argaseala si impresarul meu. Inca nu m-am intalnit cu patronul Gigi Becali si nici cu antrenorul Victor Piturca. Oricum, intrucat sunt in urma cu pregatirea, eu voi ramane la Bucuresti si voi lucra la stadion, cu un preparator fizic, in perioada cat echipa participa, de astazi, la al doilea stagiu extern, din Austria, urmand ca apoi sa ma integrez formatiei mari”, a declarat Cosmin Matei in exclusivitate pentru ziarul “Cuget Liber”.

Zilele trecute, Cosmin Matei a promovat examenul de bacalaureat la Constanta, el fiind absolvent al LPS “Nicolae Rotaru”CSS.

Comenteaza acest articol!