Citeste mesajul emotionant al lui Marius Lacatus catre fanii Stelei

Noul antrenor al Stelei, legendarul Marius Lacatus a adresat fanilor clubului Steaua prezenti la stadion si nu numai, un mesaj impresionant.
Articol scris de Florin Codreanu Sep 30th, 2010
marius-lacatus

Marius Lacatus a revenit pe banca tehnica a echipei sale de suflet, Steaua Bucuresti

Cu cateva minute inainte de startul partidei din Grupa K a Uefa Europa League dintre Steaua Bucuresti si SSC Napoli, crainicul stadionului Ghencea, Gabi Safta a dat citire unui mesaj adresat de noul antrenor al echipei, Marius Lacatus, suporterilor Stelei. Situl www.steauaonline.com va reda integral mesajul impresionant al legendarului Marius Lacatus catre suporterii Stelei prezenti la stadion sau in fata televizorului: “Sunt Marius Lacatus si tot ce am casigat in fotbal am reusit doar cu Steaua. Iubesc Steaua ca pe familia mea. Acum am lasat familia la mii de kilometri si am venit în Ghencea. Pentru mine, viata inseamna Steaua! Nu puteam sta fara Steaua.

Unii poate nu sunt bucurosi ca m-am intors iar. Va promit insa tuturor ca voi face totul pentru Steaua, vreau sa fim impreuna campioni! Eu, Marius Lacatus, am suferit in ultimii ani pentru ca Steaua nu a mai fost campioana. E prea mult!

Vreau sa fiu campion cu Steaua, dar stiu ca nu voi reusi decat daca ma ajutaţi. Noi venim si plecam, voi ramaneti. Stiu, voi sunteti Steaua. Eu sunt Marius Lacatus si-mi voi da viata sa castig acest campionat. Ajutati Steaua! Va multumesc!”. Lacatus a fost aplaudat minute in sir la revenirea pe Stadionul echipei sale de suflet.

10 comentarii »
 1. Ce frumos ! Nu poti decat sa respecti acest om ! Multumim, Lacatus !

 2. Emotionanant…….stiu ca aceste vorbe au venit din sufletul unui stelist adevarat. Ma bucur de revenirea lui si sper ca impreuna sa castigam titlul mult aşteptat……..iar cum el asteapta ajutorul nostru, NOI CHIAR TREBUIE SA FACEM ACEST GEST PENTRU STEAUA.

 3. te iubim din tot sufletu laca ! fortza steaua !

 4. Laca e unul dintre noi, pacat ca nu a fost de acord cu faptul ca Becali sa-i faca statuie in fata stadionului, o merita fara doar si poate.

 5. Asa e trebue sa respectam acest simbol al fotbalului Romanesc,si in special al Stelei.
  Fortza Steaua!

 6. Dinamo e condusa cu 1-0 de Otelul…

 7. Nu cred ca e bn ca au pierdut javrele, or sa fie foarte motivati saptamana viitoare, eu tot astept demisa lui Andone, dar se pare ca se tine bine, daca ii batem eu sunt convins ca o sa si-o dea.

 8. Marius Lacatus a fost , este si va ramane un campion indiferent unde se va duce . Ii urez multa bafta si mult succes cu steaua in continuare .

 9. Foarte frumoase cuvinte… Mult succes Marius Lacatus! Intotdeauna alaturi de Steaua!

 10. ce poza aiurea langa comentariul meu… :) cum se poate schimba pls?

Comenteaza acest articol!