Cine pleaca de la Steaua


Articol scris de Dan Feb 12th, 2015

Helmuth Duckadam, presedintele de onoare al Stelei, a dezvaluit intr-un interviu pentru Digisport ca Raul Rusescu si Alexandru Bourceanu se vor intoarce la echipele de club de care apartin. Cei doi fotbalisti au venit in Ghencea sub forma de imprumut de la Sevilla, respectiv Trabzonspor.
Steaua e lider in Liga 1 si are un avans considerabil fata de celelalte urmaritoare, dar in loc sa se intareasca pentru viitorul sezon al Ligii Campionilor, ros-albastrii anunta ca din vara vor renunta la doi fotbalisti de baza.
Iata ce a spus Duckadam : “Nu cred ca vor mai continua la Steaua. Se vede ce probleme sunt in fotbalul rom├ónesc, cu echipe in insolventa, cu bani din ce in ce mai putini. E foarte greu sa le asiguri acelasi salariu pe care il au in strainatate. Cred ca, fiind obisnuiti cu asemenea salarii, este foarte greu sa coboare la un salariu care se poate lua la Steaua”.

4-4-2 este noua varianta de echipa la care s-a gandit Costel Galca, dupa ce Steaua a luat doua titluri de campioana, consecutive, jucand 4-2-3-1.

steaua Tucudean

Tucudean, desi a marcat de doua ori in pregatire, nu va fi titular in Ghencea, pentru ca Galca nu renunta imediat la vechiul sistem. El il va incerca din ce in ce mai mult pe cel in varianta 4-4-2, cu scopul ca Steaua sa joace din vara cu doua varfuri, meci de meci.
Keseru si Tucudean sunt atacantii pe care Steaua se va baza meci de meci, de la un moment dat, iar cei doi vor juca impreuna, titulari. Plecarea lui Rusescu este din ce in ce mai aproape, si va avea loc in vara, cand ii expira imprumutul in Ghencea.
Cum va arata Steaua cu Keseru si Tucudean titulari:
Arlauskis - Papp, Luchin, Varela, Guilherme - Chipciu, Prepelita, Bourceanu, Tanase - Keseru, Tucudean.

Costel Galca

Comenteaza acest articol!