Bine ati revenit, maestre! Lita Dumitru, principal la Steaua II

Fostul mare fotbalist al echipei Steaua, Lita Dumitru a fost numit in functia de antrenor principal al echipei secunde a clubului Steaua Bucuresti
Articol scris de Florin Codreanu Jan 13th, 2011

Ion Lita Dumitru a devenit antrenor la Steaua II Bucuresti

“Fostul mare jucator al Stelei, Ion Dumitru (61 de ani) a fost numit astazi in functia de antrenor principal al echipei Steaua II” se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Steaua Bucuresti.  “Lita” Dumitru a evoluat la Steaua intre anii 1972-1980, fiind unul dintre cei mai important jucatori din istoria clubului. Lita Dumitru a fost prezentat in acesta zi si jucatorilor in prezenta presedintelui CA, Valeriu Argaseala, iar de la ora 15:30 a condus primul antrenament in calitate de antrenor principal.

In cei opt ani petrecuti ca jucator in Ghencea, Ion Dumitru a bifat peste 200 de jocuri in tricoul ros-albastru marcand 51 de goluri si intrand in inimile fanilor drept unul dintre cei mai spectaculosi si valorosi fotbalisti care au pasit vreodata pe stadionul Ghencea. Fostul international a fost selectionat de 57 de ori la echipa nationala, pentru care a marcat 12 goluri. Are in palmares 3 Cupe ale Romaniei.

Clubul FC Steaua Bucuresti si site-ul SteauaOnline.com ii ureaza noului tehnician al echipei secunde a clubului multa bafta si cat mai multe victorii!

2 comentarii »
  1. bine ai revenit nea Lita si sa speram sa promovati la prima cat mai multi jucatori

  2. Succes la echipa!!!

Comenteaza acest articol!