Armata isi face echipa


Articol scris de Dan Aug 14th, 2015

Armata își face echipă! Nu la seniori, cel puțin nu deocamdată. CSASteaua București anunță că redeschide porțile Centrului de Fotbal pentru copii și juniori. Așa se poate ajunge ca din următoarele sezoane să asistăm la partide de foc între actuala FCSB și echipa clubului sportiv.

“Acțiunea de selecție a copiilor și juniorilor care se vor pregăti în cadrul Centrului de Fotbal va avea loc în perioada 24-30 august 2015 la stadionul Complexului Sportiv Steaua – Ghencea, zilnic, între orele 08.30 – 12.30 și 16.00 – 19.00.

Steaua a cucerit Cupa Romaniei 2

La selecție sunt așteptați, în echipament sportiv, copiii născuți între anii 2001 – 2006 inclusiv. Toți trebuie să prezinte o adeverință medicală prin care se certifică faptul că sunt apți pentru efort fizic, pentru a putea susține probele de efort impuse”, este anunțul de ultimă oră al CSA.
Steaua e în conflict cu CSA din luna decembrie, cînd formaţia lui Gigi Becali a pierdut emblema şi numele la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Steaua a ratat 3 jocuri consecutiv. Dupa ratarea Ligii Campionilor la Belgrad. A fost un anost 0-0 cu Dinamo. Astra a continuat seria neagra - dar a castigat multumita arbitrajului.

Comenteaza acest articol!