Angelov s-a accidentat pe Anfield

Bulgarul Stansilav Angelov s-a accidentat la mana dreapta si a fost inlocuit dupa pauza de Ilie Dumitrescu. El va rata partida de luni cu Astra
Articol scris de Florin Codreanu Sep 19th, 2010

Stanislav Angelov este unul dintre cei mai bine platiti stelisti in acest moment

Bulgarul Stanislav Angelov a fost titular pe Anfield Road dar a fost schimbat la cateva minute de la debutul reprizei secunde. Internationalul Stelei s-a accidentat destul de urat la mana dreapta si a fost imediat inlocuit de antrenorul Ilie Dumitrescu, nemultumit oricum de prestatia de pana atunci a lui Stanislav.

Angelov si-a fracturat unul din degetele de la mana dreapta si, imediat dupa joc, a fost dus de medicul Radu Paligora la cabinetul medical al “cormoranilor”, acolo unde braĊ£ul i-a fost imobilizat in ghips. Astfel, bulgarul a devenit indisponibil pentru partida din Liga 1 de luni contra Astrei din Ghencea. Conducerea Stelei deplange insa accidentarea bulgarului, atat presedintele clubului, Helmuth Duckadam cat si principalul finantator al echipei considerand ca accidentarea bulgarului a cantarit mult in rezultatul final al meciului: “El a jucat bine defensiv dar a fost putin util in faza ofensiva. Cu toate astea, cred ca daca ramanea pe teren era greu sa pierdem la scorul asta” a precizat Duckadam.

Un comentariu »
  1. Florine
    Angelov a jucat bine defensiv dar a fost putin util in faza defensiva ? :)
    Mie per total mi-a placut bulgarul, pacat ca si-a rupt degetul cred ca la meciul cu Otelul o sa fie apt.

Comenteaza acest articol!