Angelov: “Eu am vrut sa raman la Steaua!”

Bulgarul Angelov a semnat cu Anorthosis Famagusta dar marturiseste ca si-ar fi dorit sa ramana in Ghencea.
Articol scris de Florin Codreanu Jan 6th, 2011

Stanislav Angelov pe vremea cand evolua la Steaua Bucuresti

Stanislav Angelov s-a despartit de Steaua si a semnat cu Anorthosis Famagusta din Cipru, echipa pentru care a evolua deja 20 de minute intr-un meci amical. Fostul mijlocas stelist, a marturisit intr-un interviu acordat presei cipriote ca regreta faptul ca a plecat de la Steaua dar nu regreta ca a ales Anorthosis: “La Steaua am petrecut si clipe frumoase, si clipe urate. Chiar daca s-a spus ca am avut neintelegeri cu conducerea, eu am vrut sa raman la Steaua. Incepusem sa ma acomodez si am avut cateva meciuri foarte bune pe final. Cred ca le-am demonstrat tuturor ce caracter am. Ne-am despartit prieteni, in relatii foarte bune, ceea ce ma bucura pentru ca nu imi plac scandalurile”, a spus Anghelov despre perioada petrecuta de el in Ghencea.

Pe de alta parte, antrenorul bulgar al lui Anorthosis Famagusta, fostul selectioner, Stanimir Stoilov s-a declarat extrem de incantat de aducerea fostului mijlocas stelist: “Sunt foarte fericit ca l-am transferat pe Angelov. Este un profesionist si stiu ca ne va ajuta foarte mult” a marturisit acesta. Angelov va castiga in Cipru 250.000 de euro pe sezon.

Un comentariu »
  1. Eu sunt curios ce s-ar fi intamplat daca majoritatea jucatorilor de la Steaua ar fi avut salarii de peste 300.000 de euro si n-ar fi acceptat micsorarea salariilor ?
    E o pierdere la mijlocul terenului dar din pacate nu decidem noi, la inceputul sezonului nu s-a gandit oierul ca are salariul prea mare ?

Comenteaza acest articol!