0-2 la Ajax in Europa League, greselile se platesc scump

Din pacate trebuie sa semnalam mai multe erori in tabara stelista la acest meci important; au gresit jucatorii, dar si antrenorul Laurentiu Reghecampf.
Articol scris de Dan Feb 15th, 2013

Steaua nu a putut surmonta diferenta de nivel de joc (olandezii au campionatul in plina desfasurare) si a pierdut in Europa League, 0-2 in meciul tur la Amsterdam cu Ajax. Lancierii au punctat prin doi fundasi, Alderweireld in minutul 28 si Van Rhijn in minutul 49.
Din pacate trebuie sa semnalam mai multe erori in tabara stelista la acest meci important; au gresit jucatorii, dar si antrenorul Laurentiu Reghecampf. Schimbarile facute de antrenor nu au fost inspirate si nu au adus nimic in plus in jocul echipei, ba chiar au stricat; Tatarusanu a gresit la primul gol. A parut ca vrea sa iasa, fundasii s-au uitat la el…
Steaua va mai avea si handicapul ca Pintilii si Bourceanu au primit cartonase galbene in moduri stupide si vor fi indisponibili pentru returul de joi de pe National Arena.
Cu toate astea, exista inca o stare de optimism in randul romanilor. Dumitru Dragomir, care a mers la Amsterdam pentru a urmari pe viu partida, e convins ca Steaua poate intoarce rezultatul. “2-0 nu e un rezultat extraordinar pentru ei. Putem sa dam si noi 3-0 in retur”, e convins presedintele Ligii. “Nu e o problema ca nu vor juca Bourceanu si Pintilii in retur, Steaua va fi mai ofensiva. Reghecampf trebuie sa joace cu Nikolici titular si cu un jucator ca Adi Popa, asa, fasnet, in atac”, a mai spus Dragomir.
Cel mai important este ca calificarea nu e ratata. Mai sunt 6 zile in care Reghecampf trebuie sa gaseasca solutii minune pentru a imbunatatii jocul Stelei.
Returul de pe “Arena Nationala” se va disputa pe 21 februarie.

Comenteaza acest articol!