Istorie

raducanu

Sa ne amintim de…Marcel Raducanu

Unul dintre cei mai iubiti jucatori din Ghencea, Marcel Raducanu este protagonistul episodului de astazi "Sa ne amintim de..."

elton

Preferatii tribunei: Elton Xavier Gomes…

Unul dintre cei mai apreciati si iubiti jucatori din istoria recenta a Stelei, micutul brazilian Elton Xavier Gomes este protagonistul de astazi.

Ce a fost in 2003? Liverpool - Steaua 1-0

Steaua a mai jucat pe Anfield Road in urma cu aproape 7 ani de zile.Liverpool s-a impus atunci cu scorul de 1-0 dupa ce in tur remizase 1-1 in Ghencea

gabi_balint

Meciuri celebre: Kuusysi Lahti - Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti s-a calificat in semifinalele CCE dupa un examen extrem de greu in Finlanda la Lahti. Vezi cronica unui meci istoric al militarilor.

jenei

Antrenori de legenda: Emerich Jenei

Citeste un articol dedicat celui mai important antrenor din istoria clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Emerich Jenei,omul care a adus CCE in Ghencea

steaua_bucuresti

Scurt istoric Steaua Bucuresti

Scurt istoric al celui mai important club din istoria fotbalului romanesc, Steaua Bucuresti, fosta Casa Centrala a Armatei Bucuresti.

apara Duckadam

Meciuri celebre: Finala de la Sevilla

Finala din anul 1986 a Cupei Campionilor Europeni a adus in Romania pentru prima si ultima data cel mai ravnit trofeu intercluburi din Europa.

Steaua-Honved

Meciuri celebre: Steaua - Honved Budapesta 4-1

Istoria unuia dintre cele mai frumoase meciuri gazduite de Stadionul Ghencea: Steaua - Honved Budapesta 4-1 pe 6 noiembrie 1985 in Cupa Campionilor