Opinii

Unul din secretele Stelei: antrenamentele neamtului Neubert

Mai multi sunt factorii care au condus la acest titlu de campioana din 2013, un titlu obtinut cu multe etape inainte de sfarsitul efectiv al campionatului, gratie avansului urias fata de celelalte echipe. Unul despre care putini stiu, e subiectul acestui articol.

Golul lui Chipciu a adus nationalei un punct foarte important la Budapesta

Romania a reusit un rezultat de egalitate extrem de important in preliminariile Mondialului din Brazilia 2014, un 2-2 obtinut in prelungiri gratie golului stelistului Chipciu

Transferul unui atacant la Steaua, asteptat de suporteri, mai are de asteptat

Ultimele rezultate sunt ingrijoratoare, in vederea meciurilor cu Ajax din Europa League. Campania de transferuri din aceasta iarna le-a rezolvat doar partial problemele stelistilor.

Gigi Becali ii vrea pe dinamovistii Marius Alexe si Constantin Nica la Steaua, oferta colosala !!

Imediat dupa transferul lui Rapa de la Galati, Gigi Becali l-a pus pe varul sau Victor sa-i oferteze pe doi dintre cei mai buni jucatori dinamovisti. Marius Alexe si Constantin Nica, pentru care ofera 3 milioane de euro.

Mitica Dragomir prezinta optiunile Stelei din aceasta iarna

Mitica Dragomir prezinta optiunile Stelei din aceasta iarna

Domnul Dumitru Dragomir a exprimat parerile sale despre transferurile care ar trebui sa intareasca Steaua pentru returul campionatului.

boloni

A devenit Boloni o varianta reala pentru banca Stelei?

Numele lui Ladislau Boloni este pronuntat in premiera de surse din anturajul Stelei. Este posibila revenirea lui Loti in Ghencea in aceasta iarna?