Stirile SteauaOnline.com in format RSS!

 Dorin: Lacatus va fi sustinut neconditionat de suporteri (SportMagazin)

Numirea lui Marius Lacatus in postul de antrenor al Stelei a creat multa bucurie in rindul suporterilor ros-albastri. Unul din cei sase lideri ai galeriei vicecampioanei, Dorin Taban, ne-a explicat ce reprezinta pentru suflarea stelista intoacerea idolului lor in Ghencea

SportM: Cum vede galeria numirea lui Lacatus ca antrenor al Stelei?
Dorin Taban: Este cea mai buna alegere din punct de vedere tehnic. Lacatus este o legenda vie in Ghencea si va avea parte de toata sustinerea noastra.

SportM: Indiferent de rezultatele lui?
Dorin Taban: Pentru noi este un idol si va fi respectat in mod neconditionat. Sa nu uitam ca galeria l-a sprijinit si pe Hagi la fel, chiar daca a fost contestat de presa si de Gigi Becali.

SportM: Ce sperati sa aduca concret in jocul Stelei sosirea lui Lacatus?
Dorin Taban: Spiritul sau de luptator. Sper sa insufl e jucatorilor mai multa determinare si daruire, pentru ca valoare exista deja.

SportM: Cu ce ochii priviti voi viata privata a jucatorilor?
Dorin Taban: Nu ar trebui sa ne intereseze ce fac ei in timpul liber. Ocazional, ne mai intilnim cu ei in cluburi, dar niciodata nu o sa-i turnam la club sau la presa. Si generatia din ‘86 mergea prin restaurante, dar la ora meciului isi faceau datoria pe teren. Asta e tot ce vrem de la cei care imbraca tricoul Stelei.

SportM: Unii circotasi au speculat ca venirea lui Lacatus la Steaua este doar o manevra a lui Gigi Becali de a recistiga de partea sa suporterii si in mod indirect un numar mai mare de voturi la viitoarele alegeri...
Dorin Taban: Nu ne intereseaza aceste aspecte. Pentru noi primeaza doar binele Stelei si doar atit, iar Lacatus este un antrenor de valoare.

SportM: Dupa ultimele evolutii mai modeste ale echipei, suporterii au inceput sa vina intr-un numar mai mic la stadion. Se va schimba ceva in urmatoarele etape?
Dorin Taban: Acum, la greu, este momentul ca cei care tin cu Steaua sa fie alaturi de echipa. Mizez foarte mult ca venirea lui Lacatus va fi un stimulent pentru toti fanii sa revina pe Ghencea.

SportM: Fata de anul trecut, media de spectatorii a scazut la meciurile din cupele europene. Care crezi ca este principalul motiv?
Dorin Taban: Din pacate, pretul biletelor a fost cam mare in comparatie cu salariile pe care le avem noi, rominii. Pe de alta parte, vorbim totusi despre un club de talie europeana, asa cum este Steaua, si efortul financiar totusi se merita.

SportM: Apropo de bani, din ce fonduri isi asigura galeria deplasarile si coregrafiile?
Dorin Taban: In proportie de 80 la suta ne autofinantam. Clubul ne mai pune la dispozitie ocazional cite un autocar pentru deplasari, dar nu merge nimeni gratis, iar cu banii strinsi mai facem rost de inca unul. Este important sa precizez ca primim bani de la club si nu direct de la Gigi sau de la alte persoane.

SportM: In ultima perioada, Gigi Becali este tot mai des criticat de galerie prin diverse bannere. Ati mai vorbit cu el pentru a detensiona situatia?
Dorin Taban: Ultima data am fost la el in urma cu o luna. I-am transmis ca daca ne va lasa in pace, vom face si noi acelasi lucru. Pe noi nu ne intereseaza absolut deloc personajul Gigi Becali, nu avem nimic cu el. Pur si simplu, ne preocupa doar binele echipei.

SportM: Totusi, presa vuieste zilnic de scandaluri...
Dorin Taban: Asta deoarece in apartiile lui televizate face multe declaratii acide la adresa noastra. De aceea se aprind spiritele uneori.

SportM: Exista in rindul suporterilor si grupuri loiale lui Gigi Becali?
Dorin Taban: Nu, sintem loiali doar Stelei.

SportM: O ultima intrebare: mai poate cistiga Steaua campionatul?
Dorin Taban: Cu siguranta. Sintem nascuti campioni si am fost educati in acest spirit. Desi au ceva avantaj fata de noi, cei de la CFR Cluj mi se par totusi cam obraznici. Stau prea mult cu nasul pe sus si acest lucru ii va costa in final.

SURSA: www.sportm.ro

webmaster

2 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by 407 @ 05 Nov 2007 01:49 pm
FORZA STEAUA!!!
by piticu81 @ 07 Nov 2007 11:19 pm
asta e laca nu poti sa faci minuni peste noapte oricum noi suporteri suntem alturi de tine si te sustinem orice ar fi mult noroc in continuare
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 
 

 

• Toate meciurile Stelei sunt transmise LIVE pe site-ul nostru, SteauaOnline.com
• Forum-ul SteauaOnline poate fi acesat in continuare aici
• Asteptam propuneri de banner/link exchange
 

 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

Site gazduit de eDomenii.ro - Servicii profesionale de web hosting
 
Site gazduit de eDomenii.ro - Servicii profesionale de web hosting


Dlh.ro - Poze vedete


Mirel Radoi


Pariuri sportive din Romania

Joaca Poker pe Internet

Table online pe bani

Jocuri Gratis

Reviste

Ziare

Retete Culinare