Pentru istorie, prezent si viitor, invingeti!!

24 februarie 1987, Monaco: Steaua invingea Dinamo Kiev cu 1-0 prin golul marcat de Hagi si castiga, la numai cateva luni de la triumful de la Sevilla, Supercupa Europei.

13 septembrie 2006, Kiev: Steaua debuta in editia 2006/2007 a grupelor Ligii Campionilor, la 10 ani de la ultima prezenta in aceasta faza a celei mai importante competitii intercluburi din lume. Gazdele nu concepeau sa nu isi treaca in cont cele 3 puncte, insa patru lovituri au ingenunchiat echipa din Kiev si au redus la tacere cei peste 60.000 de spectatori veniti sa vada echipa ucraineana la lucru in Liga Campionilor. Ghionea, Badea si Dica, de doua ori, si-au trecut numele pe lista marcatorilor intr-un meci de referinta pentru Steaua.

21 noiembrie 2006, Bucuresti: E timpul ca Steaua sa invinga din nou, e timpul ca Dinamo Kiev sa fie pusa la respect, trimisa inapoi in afara europei. E timpul sa ne adjudecam calificarea in primavara europeana, pentru al treilea an consecutiv! Si sa demonstram ca meritam sa jucam in Liga Campionilor, ca avem puterea de a invinge o echipa dintr-o tara cu un fotbal mult mai slab cotat decat al nostru.

Pentru a ne respecta trecutul, a ne ingloria prezentul si nu in ultimul rand pentru a ne asigura un viitor cel putin la fel de stralucit ca trecutul, INVINGETI!

Zalmoxis

2 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by 407 @ 20 Nov 2006 11:11 pm
SIGUR vom invinge!!!
by Marian @ 22 Nov 2006 02:13 pm
VOM INVINGE !!!
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi