Capul sus

Meciul din aceasta seara, asteptat cu atata patima si nerabdare de toti suporterii stelisti, ne-a readus echipa noastra asa cum ne-o dorim una care joaca indiferent de teren, de adversar si de conditii. Sustinuta de peste 15.000 mii de suporteri Steaua a facut un joc exceptional, o partida foarte buna in care numai ghinionul si ne sansa au facu ca rezultatul sa ne fie portivinic. Echipa aliniata de Olaroiu a fost urmatoarea: Cornel Cernea, Dorin Goian, Petre Marin, Sorin Ghionea, Stelian Stancu, Ovidiu Petre, Nicolae Dica, Banel Nicolita, Sorin Paraschiv, Daniel Oprita si Valentin Badea.

Inceputul partidei a fost echilibrat, ambele echipe practicand un joc superior, placut, in forta si fara greseli.
Steaua care a dominat prima repriza a avut cel putin 5 ocazii mari de a marca, dar ghinionul, buna organizare a defensivei madrilene facut ca scorul sa ramana egal. Badea, Nicolita, Dica, Marin au fost cei care au ratat s-au care au fost opriti in ultima instanta de fundasii spanioli.
Oricum echipa a demostrat ca este matura si ca timp de 90 de minute a fost egala celui mai titrat club din lume, prin atitudine, joc practicat, mentalitate, spirit de echipa si devotament. Pe langa ocaziile noastre trebuie amintite si cele 2 mari ocazii ale madrilenilor care ca si noi puteau marca, dar portarul Cernea si Goian au salvat Steaua de la primirea golurilor.
Pana in prima repriza echipa care a dominat mai clar si s-a aflat la conducerea partidei a fost fara indoiala Steaua care putea intra la pauza cu avantaj daca sutul lui Badea nimerea spatiul portii.

Revenirea de la cabine, a gasit aceiasi motivatie si aceiasi maniera de joc in fiecare tabara, ambele echipe reeditand bunul joc din prima parte. In minutele 46 si 48 Steaua a trecut pe langa primirea a 2 goluri dar norocul si concentrarea baietilor nostri a facut ca scorul sa ramana acelasi.
Urmatorul sfert de ora a fost impartit de cele 2 echipe, Raul si Diarra avand posibilitati clare de a marca. De partea cealalta Oprita si Badea au fost opriti prin fault din 2 actiuni care promiteau mult.
Cel mai nefericit moment al meciului s-a desfasurat in minutul 70 cand printr-o greseala de plasare si de orientare Nicolita a trimis o minge usoara in propria poarta, era 1-0 si Realul reusea sa deschida scorul fara ca superstarurile sa fi depasit in mod categoric inimosii luptatori stelisti.
Pana la final au mai fost cate 3 mari ocazii de fiecare parte, pentru Stelisti au ratat acelasi Badea care a fost de foarte multe ori busculat sau faultat, Dica-cu un sut bun de la marginea careului dar prins de Casillias si in ultimele minute Thereau care a incercat sa ia ultimele faze pe cont propriu dar nefiind sustinut de coechipieri nici el nu a realizat foarte mult. Ocaziile Realului nu mai are rost sa fie amintite.
Schimbarile facute au fost in minutul 78 Lovin si Thereau in locul lui Paraschiv si Badea iar in minutul 83 Gigel Coman a intrat in locul lui Oprita.

In general jocul practicat a fost unul foarte bun, uneori am dominat clar si autoritar nelasand nicio sansa adversarului, alteori ne-am aparat cu calm si foarte exact in fata masinarii de fotbal din capitala Sapiei.
De asemeana, o nota aparte a acestui meci a fost reprezentata de prezenta publicului stelist in numar de peste 15.000 care a sustinut tot timpul echipa din Ghencea.

Forza Steaua mandrii de voi!!!
Banel nu este nimic, continua ca si pana acuma, noi te vom iubii oricum.

Le reseau pansant

3 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by 407 @ 02 Nov 2006 12:40 am
CAPUL SUS BAIETI!! LUPTA CONTINUA
by trulibeby @ 02 Nov 2006 02:27 pm
CINSTE STELEI
by marian @ 02 Nov 2006 02:58 pm
Steaua a schimbat jocul,in bine.A inlocuit talonarea cu atacul la adversar
A fost "super".Felicitari ! poate ca sutul de la distanta nu a fost optiunea cea mai fericita !! Nicolita a gresit din prea multa iubire,nu trebuie sa fie o tragedie,pentru el
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi