O victorie meritata: Albania - Romania 0-2 (spt)

Romania nu a facut un meci stralucit cu Albania, jocul bazindu-se pe pragmatism, ceea ce pina la urma a dat roade.
Tricolorii au dominat pe alocuri prima repriza, creindu-si marile ocazii ale mitanului, chiar inscriind prin Dica in minutul 10, gol anulat pe motiv de ofsaid.

A doua repriza a inceput in aceeasi nota, insa cu o nationala a Romaniei mai hotarita, determinarea si valoarea individuala facind diferenta in acest meci. Dica a recuperat o minge, in minutul 65, provenita dintr-o bilbiiala a apararii albaneze si a inscris frumos printr-un sut la vinclu.

O combinatie Dica-Marica, in minutul 75, a dus la o centrare excelenta a primului, Fl. Petre fiind impins in suprafata de pedeapsa. Penalty-ul a fost executat cu calm de Mutu.

Iata echipa trimisa de selectioner din primul minut:
ROMANIA: Lobont - Contra, Ghionea, Chivu, Rat - Dica, Codrea, Rosu (Margaritescu '90) - Fl. Petre, Mutu (Nicolita '85) - Marica (Ganea '77)

Singura schimbare efectuata in formula de start de catre Victor Piturca este cea a lui Tamas, eliminat cu Bulgaria, locul sau fiind luat de Sorin Ghionea.

Cei doi dinamovisti, Ionel Ganea si Andrei Margaritescu au intrat pe parcursul partidei, dupa ce in intilnirea cu bulgarii nu au fost trecuti pe foaia oficiala.

Daniel Niculae a fost cel lasat in tribune in aceasta seara: "Nu am de ce sa fiu suparat. Este alegerea domnului Piturca. Ii voi sustine din tribuna. Probabil ca se intampla asa pentru ca nu joc la echipa mea de club", a spus Niculae.

Zalmoxis

2 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by Le reseau pansant @ 08 Sep 2006 12:03 am
La prestatia avuta de tricolori, ar trebui sa fim fericiti ca am castigat la Tirana, dar in acelasi timp sa ne dea mult de gandit in ce priveste viitoarele jocuri, cu echipe mult mai puternice, cu jucatori mult mai buni, in conditii complet diferite- Adica pe stadioane cu peste 30.000 de suporteri, care sa incurajeze echipa(echipa adversa noua) mereu si mult mai frenetic decat au facut-o albanezi.

In privinta lotului ce este de spus, fara nicio ranchiuna,sunt cel putin 5 juctori care la prestatiile avute nu ar mai trebuie selectionati, ar trebui mizat mai mult pe jucatorii interni-cu mare experienta divizionara si intr-o forma fizica si de joc deosebita.

Numai de bine
by Zalmoxis @ 08 Sep 2006 01:40 pm
Contra, Petre, Lobont, Rat
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi