Bă, nea Mitica...!

Din nou postul nostru de televiziune OTV are o editie de colectie a emisiunii Dan Diaconescu Direct, invitati "inegalabilii" Dumitru Dragomir si Madalin Voicu, care asa cum era de asteptat au facut show. Pacat ca si de aceasta data, balcanismul, suburbanismul, limbajul absolut dezgustator si de mahala au facut parte din peisajul lamentabil al productiei, la care moderatorul partas dar nu numai, rusinos s-a dedat. Timp de 3 ore (sau cat naiba a tinut mizeria aia de emisiune) incultura, snobismul, dispretul, badaranismul, limbajul de cartier au fost la ele acasa, folosirea la 3 cuvinte a lui "BĂ", "MĂ","PĂI", "DĂ", a unui ton dispretuitor si a unor gestici si mimici repugnabile a fost ceva obisnuit, atmosfera si asa gretoasa si refulanta a fost condimentata din plin de un "nea Mitica" in mare forma la a debita aberatii si non-sensuri. Ca si in alte dati degradarea si mizeria-de orice natura au atins cote inimaginabile in expunerea lor populatiei.

Astfel pentru a reda "cursul" emisiunii redau cateva "keywords-uri" ale celor doi invitati precum si cateva expresii repetate obsesiv.
Expresii ca "bă fratele meu", "bă ma face în toate felurile", "bă e un bolovan dă nu stie nimic", "m-am împacat si cu aia, si după care nu a mai spus nimic vreo o luna", "bă daca am gresit, fratele meu, sunt de acord bă să mă critici"," epitete dastea, un pomelnic intreg i-am spus :bă daca tot ce ai scris...", "bă da cum dreaq a uitat bă", "bă da cand o auzeam pă factuca aia dă la PIN", "păi bă la cat am am injurat eu partidul(PCR) si am spus bancuri, ca io eram enciclopedie dă bancuri cu ăştia", " porumb sau nu stiu ce dreaq mai furaseră", " că io eram mai al dreaq", "bă ai dreaq ziaristi astia", "pune ba mâna da cară şi tu ce mama dreacu," completate magistral de Madalin cu:"care proasta aia,hai ca nu era proasta", "ca sa nu te i-a măta" si multe alte invective, abjectitati, mostruozitati si măgării.

Acuma stau si meditez si eu, ca persoana din afara "sistemului" oare acesta este comportamentul corect si normal al unui PARLAMENTAR al Romaniei, al presedintelui LPF, al unui om care a candidat la primaria celui mai important oras al tarii, al unui om politic puternic angajat in viata politica, al unei persoane atat de mediatizata? Este oare normal ca cel mai important om de fotbal al tarii, cu 2 zile inainte de un meci important al nationalei, sa participe la o emisiune unde a povestit despre dedesubturile vietii sale, unde limbajul folosit era unul de "caterinca",iar subiectele de discutie sa fie"CAP-ul", echipele de fotbal din Scornicesti, Victoria, FC Brasov, despre modul cum fiul sau Bogdan l-a primit pe Ceausescu, despre deplasarile nationalei si ale diverselor echipe de club-, si alte zeci de subiecte "la fel" de importante.

Nu este strigator la cer ca astfel de personaje inca mai ne conduc, ca ei apar si se impun ca niste salvatori ai tari, ca se prezinta drept modele de pietate si moralitate, cum este posibil ca un parlamentar al tarii sa ne prezinte in acest moment cum a devenit membru de partid, cum aducea si vindea in tara tigari si aparate electrocasnice, cum castiga pe luna sute de mii, cum se tragea de sirete cu sefii militiei si ai securitatii cand in aceiasi perioada mii de oameni aveau probleme cu regimul si sufereau criza teribila de alimente si de identitate?
Oare ne mai miram de ce fotbalul nostru merge atat de prost cand este condus de astfel de personaje? cand criza la orice nivel al fotbalului creste in fiecare zi iar de infrastructura se alege praful? cand nationala nu are un stadion acceptabil. Numai la noi se poate ca un demnitar sa nu aduca de loc in discutie probleme adevarate ale sportului, sa nu prezinte proiecte pentru rezolvarea lor, sa fie invitat la emisiuni ca sa ne spuna amintirile tineretii sale si pentru a-si regla conturile cu dusmanii, numai la noi sefii nu stiu nimic si nu au nicio informatie "despre", numai la noi se poate ca minciuna, hotia, teribilismul, eschiva, furtul, depravarea, nepasarea, sa fie prezentate cu mare insufletire si mai mult sa fie ridicate la ranguri de valori si baze ale reusitei.
Se poate ca intr-o emisiune sa nu fie spus nimic de calificarea in Liga Campionilor a Stelei? de echipa nationala si de problemele acesteia, de ce sa intampla in fotbal? si de impasul in care acesta se afla? a prezentat vreun plan de dezvoltare fotbalului?-stadioane, grupe de junori, complexe sportive si altele?
Dar numai noi suntem care ne punem mereu piedica, suntem proprii nostri adversari prin acceptare, delasare si nepasare.

Cu bine,

Le reseau pansant

2 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by Zalmoxis @ 01 Sep 2006 02:55 pm
Foarte bun articolul si complet adevarat. Am urmarit putin din emisiune si m-am scarbit.

Oricum, se pare ca Mitica a enervat pe cineva, ca vad ca i-au demolat carciuma aia ilegala din Parcul Herestrau :)))

Iar Madalin Voicu.... ce poti sa-i pretinzi?
by nea costel @ 02 Sep 2006 02:57 am
mitică dragomir e la fel de elevat în vocabular ca gigi becali.
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi