Nu renuntam la nimic!

10 ani. Atat a trecut de la ultima prezenta a unei echipe din Romania, bineinteles Steaua Bucuresti, in grupele cele mai importante competitii inter-cluburi, Liga Campionilor. In 1996, Steaua se califica dupa o dubla confruntare cu FC Brugge. Trupa condusa pe atunci de Titi Dumitriu a reusit un 2-2 in Belgia, insa ceea ce s-a intamplat in meciul retur avea sa depaseasca chiar si asteptarile celor mai optimisti suporteri stelisti. Beligienii au atacat in valuri inca de la primul fluier, insa Steaua a jucat inteligent si a lovit de 3 ori pe contra-atac, pentru un scor care avea sa ramana in istorie: Steaua - FC Brugge 3-0, iar campioana Romaniei intra in Liga Campionilor.

In 2006, Steaua are inca o sansa de a accede in Liga. Dupa rateurile cu Dinamo Kiev sau cu Rosenborg, se pare ca de data asta vom vedea din nou in Ghencea marile echipe ale Europei, si, de ce nu, poate ca le vom vedea invinse de Steaua. Cu doua absente importante, capitanul Radoi si Victoras Iacob, dar cu Nicolae Dica in forma maxima si cu Goian si Paraschiv recuperati in ultimele momente, Steaua promite spectacol in returul cu Standard Liege. Atmosfera care va fi pe Stadionul National, rezultatul de 2-2 din meciul tur, forma destul de buna a echipei, toate par a fi premise pentru o noua calificare istorica. Trebuie numai sa asteptam ziua de miercuri.... miercuri, 23 august 2006. Ziua atat de asteptata de toata suflarea fotbalistica romaneasca.

Astazi, ultima repetitie pentru meciul decisiv cu belgienii, s-a incheiat cu scorul de 3-1 in favoarea echipei noastre. Impotriva unui Vaslui care a incercat sa iasa din intunericul din subsolul clasamentului, Steaua a demonstrat ca nu va face pasi gresiti in lupta catre cele doua obiective ale sezonului, titlul cu numarul 24 si cel putin calificarea in grupele Ligii Campionilor. Nu renuntam la nimic!, cum am intitulat si acest articol, este un slogan care speram ca va duce la indeplinirea obiectivelor.

Primul pas, miercuri, 23 august. Probabil cel mai important meci al anului. Fiti pe stadion, alaturi de cea mai titrata si iubita echipa a Romaniei! A venit si vremea noastra!

Zalmoxis

1 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by spectator @ 20 Aug 2006 11:38 am
E ultima strigare. mai vreți spațiu ftp pentru materiale multimedia au ba?
[email protected]
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi