Bursa Transferurilor Steliste - Partea a II-a!

Achiziții realizate:
Transferurile deja realizate de Steaua, la mai puțin de o saptămână după terminarea campionatului, sunt Valentin Badea (Vaslui, 22 ani) şi Adrian Drida (Jiul, 24 ani). Jucătorii vor semna luni contractele cu Steaua, totul fiind pus la punct în momentul actual. Mai ramâne să demonstreze că au valoare de echipa nostră.

Achiziții posibile:
Să vedem acum o analiză a posibilelor sosiri în tabara stelistă.

Adrian Neaga - 80%
Jucătorul aflat încă sub contract cu echipa coreană Chunnam Dragons încearcă în aceste zile rezilierea contractului, dar conducătorii grupării coreene nu par a fi încantați, cerând 1 milion de euro pentru a deveni liber de contract. Totuşi transferul este realizabil, printre posibilități numărându-se cedarea unui alt jucător la schimb (Cristea probabil) sau venirea lui din iarna. De notat este dorința atât a clubului nostru, cât şi a jucătorului de realizare a acestui transfer.

Tibi Bălan - 30% & Ionuț Mazilu - 10%
Jucătorii Sportului doriți de echipa noastră au puține şanse de a ajunge în curtea Stelei şi aceasta din cauza prețurilor mari cerute de Vasile Şiman. Chiar dacă Bălan s-a înteles cu conducătorii Stelei în privința contractului, şansele de realizare ale transferului sunt mici, mai ales după ce Beşiktaş a intrat în cursă pentru transferul studentului. În ceea ce îl priveste pe Mazilu, şansele ca el să vină la Steaua sunt pe zi ce trece mai mici, mai mult fiind mai aproape de un transfer la rivala Rapid.

Srhoj & Griffiths - 20%
Doriți la pachet de Steaua, transferul are puține şanse de realizare, suma cerută de FC Național, 2 milioane de euro, fiind considerată prea mare. Gigi Becali a declarat că va mai încerca achiziționarea lui Srhoj, dar nu va oferi mai mult de 400.000 de euro pentru el.

Razvan Cociş - 20%
Interesul pentru jucătorul lui Şeriff Tiraspol se pare că nu mai este aşa mare din partea Stelei, Cosmin Olăroiu declarând recent că "țintele Stelei sunt jucători mult mai valoroşi din campionate mai puternice". Astfel transferul este puțin probabil, mai ales după oferta de 3 milioane de dolari refuzată de oficialii grupării moldovene.

Iulian Filipescu - 10%
Şansele să vină la Steaua sunt foarte mici deoarece Cosmin Olăroiu consideră că nu are nevoie de serviciile fostului internațional. Poate o decizie de ultim moment să schimbe acest lucru dar cel mai probabil nu va fi jucătorul Stelei.

Dante Lopez - 40%
Dante Rafael Lopez Farina (23 ani, atacant) pe numele lui întreg, a intrat în vizorul Stelei după meciul de la campionatul mondial. Activează momentan la Genova (Italia), are 7 selecții în echipa națională şi 3 goluri marcate! Probabil că transferul lui la Steaua va fi condiționat de cât vor fi dispuşi să plătească oficialii stelisti!

Cadu - 50%
Jucătorul Boavistei Porto, Cadu este internaşional de tineret ce poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca mijlocaş defensiv! Prețul lui este situat la 1.2 milioane de euro, un preț ce nu ridică probleme pentru gruparea Stelistă. Venirea lui va fi condiționată probabil de propria lui dorință!

Aceştia sunt jucătorii pentru care se cunoaşte un interes din partea Stelei, adevăratele "bombe", după cum anunțau conducătorii stelişti, fiind încă sub umbra misterului.

Plăcari sigure:
La acest capitol, din fericire pentru noi, singurul jucător care este deja transferat este George Ogăraru, fiind marea lovitură dată de Steaua, suma încasată din transferul lui fiind de 4 milioane de dolari. Îi urăm mult succes şi rezultate cât mai notabile.

Plecări posibile:
Lista posibilelor plecări de la echipa stelistă.

Carlos Fernandes - 40%
Portarul lusitan se poate despărții de Steaua în această vară, vehiculându-se numele lui Betis Sevillia, ca fiind posibila destinație a acestuia. Chiar dacă acest transfer nu se va realiza, sunt şanse ca acesta să se despartă de Steaua, având în vedere nemulțumirea patronului nostru vizavi de prestația acestuia în meciurile tari. Un ultim cuvânt, în cazul lui, îl va avea probabil Cosmin Olăroiu.

Mihăiță Neşu - 80%
Plecarea lui de la Steaua pare iminentă, zvonindu-se că există o ofertă de la Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina) de 1.5 milioane de euro pentru el. Chiar dacă acest transfer nu se va realiza, cel mai probabil Neşu va pleca de la Steaua, el nefiind în grațiile lui Cosmin Olăroiu.

În rest, deşi oferte există pentru majoritatea jucătorilor, probabilitatea de plecare este mică, având în vedere declarațiile lui Gigi Becali.

meshteroo

3 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by silviu @ 11 Jun 2006 10:57 am
da, bun articol, interesant, chiar nu am mai vazut p alt site asa cv....bv
la plecari cred k ar intra si bostina,nesu sau lovin, cred k ii imprumutam p litu si simion si l sosiri ar intra si twaite, sud americanii(nush care da evolueaza l cm) si cadu....sa vedem c va fii
by lovesteaua4ever @ 11 Jun 2006 01:51 pm
S-a facut un update, revedeti articolul! :)
by silviu @ 12 Jun 2006 03:13 pm
ar fi bine sa se face updatarile cat mai des ;)
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi