Stirile SteauaOnline.com in format RSS!

 Steaua in Asociatia Internationala a Cluburilor

FC Steaua va face parte, incepand cu acest sezon, din Asociatia Internationala a Cluburilor, alaturi de alte 39 de cluburi (din 22 de tari) de prima clasa din Europa.

Clubul nostru a fost ales pentru a participa, din postura de membru fondator al acestei organizatii, ca urmare a performantelor notabile pe plan international pe care le-a obtinut in ultimii ani, punctajul obtinut fiind superior adversarilor din campionatul intern.

Romania ocupa locul 6 in clasamentul UEFA pe 2007, Steaua obtinand o medie de 47 de puncte de-a lungul ultimilor cinci ani competitionali. Cele mai importante cinci campionate din Europa (Spania, Italia, Anglia, Franta si Germania) vor fi reprezentate de catre patru cluburi, in timp ce Portugalia si Olanda participa prin intermediul a doua cluburi.

In calitatea sa de membru fondator al noii asociatii, FC Steaua va face parte din aceasta cel putin trei ani de zile, perioada in care va avea dreptul la doua voturi din totalul celor 103 disponibile. Primul este acordat din oficiu pentru membrii fondatori, in timp ce al doilea a fost obtinut datorita faptului ca gruparea „ros-albastra” a cucerit Cupa Campionilor Europeni in 1986.

Reuniunea in cadrul careia se va da forma finala a acestei asociatii, precum si denumirea definitiva a acesteia va avea loc in zilele de 13 si 14 noiembrie, la Bruxelles, cu ocazia adunarii G14. Clubul FC Steaua va fi reprezentat de presedintele Valeriu Argaseala.

steauafc.com

webmaster

5 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by 407 @ 30 Oct 2007 09:53 pm
Asa cum am mai spus, in Romania exista STEAUA si restul.

Forza Steaua!

Forza Lacatus!
by o stelista georgiana @ 01 Nov 2007 06:13 pm
O tara intraga...O singura echipa!!!
Fortza ~Steaua!!!
Un suporter adevarat isi sustine echipa fara nici un avantaj, fara nici o satisfactie materiala,unica recompensa este rezultatul bun al echipei
by forzarapid @ 03 Nov 2007 05:00 pm
ba eu sunt trup si suflet pentru 2 culori alb visiniu...adik FORZA RAPID..asa ca va dau muie ma la totzi de pe siteul asta care is stelisti
by gigi fecali @ 03 Nov 2007 05:35 pm
<< by forzarapid @ 03 Nov 2007 05:00 pm >>

Bre, pe tine te-apuca la ore fixe? :)))))))))
by kaos @ 05 Nov 2007 06:55 am
Mai forzarapid baga-ti vorbele undeva ca aici este pt. suporterii stelei nu rapidisti ce nu intelegi din adresa web siteului.Asa ca taci ca STEAUA mereu va fi superioara rapidului ala de rahat.
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 
 

 

• Toate meciurile Stelei sunt transmise LIVE pe site-ul nostru, SteauaOnline.com
• Forum-ul SteauaOnline poate fi acesat in continuare aici
• Asteptam propuneri de banner/link exchange
 

 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

Site gazduit de eDomenii.ro - Servicii profesionale de web hosting
 
Site gazduit de eDomenii.ro - Servicii profesionale de web hosting


Dlh.ro - Poze vedete


Mirel Radoi


Pariuri sportive din Romania

Joaca Poker pe Internet

Table online pe bani

Jocuri Gratis

Reviste

Ziare

Retete Culinare