Revine Mirel Radoi!

Conform site-ului oficial, Mirel Radoi poate reveni in programul normal de pregatire alaturi de coechipierii sai de la Steaua. In urma examenului la care a fost supus, vineri, de catre profesorii Nanni si Marcacchi, s-a constatat ca jucatorul Stelei este refacut si este apt de joc. Mirel Radoi se va alatura echipei in cel mai scurt timp, pregatindu-se sa revina pe gazon dupa o pauza de aproape 5 luni.
Recuperarea capitanului Stelei Decurge normal, el aflandu-se in Italia pentru consultul periodic.

O noua serie de inventii a presei dezinformeaza suporterii Stelei. Dupa transferul inventat al unui jucator brazilian, in aceeasi saptamana, o parte a mass media a inventat un nou caz “Mirel Radoi”. Pe marginea caruia chiar se comenteaza si analizeaza, iar diversi “specialisti” isi dau cu parerea fara a fi in cunostiinta de cauza. Scopul acestui comunicat, elaborat cu sprijinul staff-ului medical si tehnic al Stelei este acela de a informa exact care este situatia lui Mirel Radoi acum.

Dupa operatia de la Clinica Isokinetic, jucatorul Mirel Radoi a efectuat prima perioada a recuperarii in Italia, la Bologna. A obtinut acceptul ca urmatoarea etapa a recuperarii sa o efectueze in Romania, alaturi de coechipierii sai de la Steaua, sub atenta indrumare a staff-ului medical si tehnic. Bineinteles, recuperarea se face urmand exact programul primit de la Clinica Isokinetic. La interval de o luna, medicii italieni il programeaza pe Mirel Radoi la un consult care are loc in Italia. Ultimul test efectuat de jucatorul Stelei a fost inaintea meciului cu CFR Cluj, mai exact pe 11 octombrie 2006, consult in urma caruia a primit acceptul de se pregati in Bucuresti.

Acelasi proces de recuperare il urmeaza si Victoras Iacob, care a primit OK-ul medicilor de la Clinica Villa Stuart din Roma, unde a fost operat. Atacantul Stelei se pregateste alaturi de echipa, mergand periodic in Italia, cand este programat pentru consult. In cazul ambilor jucatori graficul recuperarii este absolut normal, ba chiar evolutia lor este extrem de imbucuratoare, intregul proces decurgand asa cum au prevazut medicii italieni de la cele doua clinici la care au fost operati Mirel Radoi si Victoras Iacob. Bineinteles ca nimeni nu va risca in cazul celor doi fotbalisti, verdictul final urmand sa fie primit din Italia, iar cand Mirel si Victoras vor reveni, o vor face doar cand sunt suta la suta apti.

Asadar, concluzionand, Mirel Radoi se afla la Bologna pentru a efectua testul la care era programat initial, pe 11 noiembrie, nicidecum din cauza faptului ca are probleme asa cum s-a dezinformat, nepunandu-se problema ca el sa joace in aceasta perioada.

stelistul_1000

1 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by Zahar @ 10 Nov 2006 06:56 pm
E o veste buna ca Mirel revine la echipa poate e una din cele mai bune vesti din ultima vreme.Nu putem spune ca steua are jucatori slabi din potriva dar Radoi e cel mai bun.
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi