Discutii pentru modernizarea arenei din Ghencea

FC Steaua a avut o întâlnire cu firma germană de construcții Dondge şi cu o firmă de proiectare în vederea studierii posibilității de mărire a capacității şi de acoperire a stadionului din Bulevardul Ghencea.

Directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat pentru Mediafax că firma germană a construit Olympiastadion din Berlin, stadioanele din Hamburg, Frankfurt şi Mainz, gara din Berlin şi cel mai mare hangar pentru aeronavele Airbus 380.

Argăseală a precizat că firma germană va începe studiul şi va realiza trei variante, dintre care se va alege una, urmând apoi să fie făcuți toți paşii de proiectare, execuție şi construcție.

Oficialul stelist a menționat că în aproximativ o lună şi jumătate va avea loc o nouă întâlnire pentru a vedea proiectele firmei. Argăseală a spus că acoperirea şi mărirea capacității se pot face fără nicio problemă. "Rămâne să studiem apoi care este varianta cea mai bună. În principiu vor fi trei variante: cu spații, fără spații, al doilea nivel să fie pe piloni individuali sau pe vechea structură şi aşa mai departe. Este hazardat acum să oferim un termen de realizare. Vom vedea pe parcurs", a adăugat Argăseală. SURSA: Mediafax

webmaster

0 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi