Revenirea in Templu

Da marti revenim in Templu, revenim acasa locul de unde aproape un an am lipsit si care atat ne-a lipsit.

Sunt mai bine de 300 de zile si peste 40 de partide de cand Ghencea nu a mai vibrat, nu a mai trait pana in minutul 90 emotiile unei victorii, de cand freamatul tribunelor si oftatul miilor de ultrasi nu s-a mai auzit, de cand bucuria victoriei si magia golului nu a mai fericit milioane de stelisti, de cand pasitul si alergatul eroilor nostri nu au mai last urme pe teren, de cand locul in care se nasc miturile, eroii, idolii, si legendele nu a mai trait.

Echipa Steaua se intoarce acolo unde a scris istoria, acolo unde a simtit caldura publicului, incurajarile si strigatele de lupta ale suporterilor, acolo unde impreuna am trait clipe unice in istoria fotbalului nostru, unde am demonstrat de ce suntem cei mai buni si unde am razbunat umilinte, necazuri, nedreptati si ofense venite gratuit din partea rivalilor.

Pe Ghencea a inceput drumul spre Victorie, aici am ingenunchiat marile nume ale Europei, aici au jucat Lacatus, Voinescu, Iordanescu,Hagi, Boloni, Dumitrescu, aici si numai aici s-a auzit pentru prima data in Romania inmul inaltator al Ligi Campionilor si tot aici s-au consumat momente incredibile ale istoriei 6 titluri consecutive de campioana si 104 meciuri fara infrangere.

Ghencea este locul unde Cupa Campionilor incata cei mai minunati suporteri din tara, de unde Supercupa Europei zambeste trufasa rivalelor, da aici este cel mai bun palmares al unei echipe, aici este locul sfant cu aura de legenda, locul in care performanta si gloria an de an graiesc.
Marti revenim aici, pe un stadion modernizat, pe un gazon excelent si complet refacut, in mijlocul unor suporteri magnifici care au facut din iubirea pentru echipa ros-albastra o religie si un mod de viata, revenim in caminul nostru, unde am trait si bune si rele, unde am scris istorie, unde am suferit si patimit, unde originalul, frumosul, noul, monumentalul, valoarea si sublimul isi au piedestalul. Da stadionul Stelei este un piedestal, este arena unde prin lupta grea dar cinstita s-au castigat 50 de trofee, unde s-a format un nume si un simbol universal, de unde doua culori au cucerit o tara intreaga si o Europa inexpugnabila.

Templul fotbalului romanesc a reinviat, acum s-a intors mai puternic ca niciodata si mai dornic de victorie, revansa, inaltarea, setea, gustul dulce al performantei sunt imboldurile, impulsurile si stimulentele spre noi victorii si clipe indescriptibile, spre noi momente de extaz, de veneratie, de euforie, de netarmurita dragoste si nespusa pasiune pentru Steaua.

Marti, dam piept cu un gigant, cu un urias venit sa ne doboare si sa ne rapuna, dar mai intai trebuie sa treaca de divinitate caci aura locului cu veneratia suporterilor si daruirea jucatorilor vor forma o echipa redutabila, un adevarat loc sacru depasit numai cu ajutorul divinitati sau potrivnicia acestuia. Strigate de lupta, incurajari frenetice, stindarde, mii de suporteri fericiti, artificii si multa bucurie asa trebuie sa arate Ghencea marti, un stadion incununat de glorie dar si de pretuire, ca o recunostinta pentru primirea calduroasa si blajina cu care ne-a intampinat de fiecare data.

Pentru istorie si onoare, pentru tot ceea ce inseamna Steaua, ca o revansa pentru barbaria dinamovista de acum 10 ani(incendierea unei peluze), pentru macelul josnic de miercuri, pentru cei care si-au daruit o viata intreaga aici, pentru toti suporteri Stelei, stadionul Ghencea va fi marti locul unui recital fotbalistic, locul reveniri, al unui regal sportiv al unitatii si al fratiei ros-albastre.

Succes Steaua, mandru ca sunt stelist !!!!

Le reseau pansant

1 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by niculoiu cristian @ 26 Sep 2006 10:04 am
nu se putea o revenirea mai frumoasa in templul fotbalullui romanesc decat un meci STEAUA lyon. Mult succes STEAUA!!!
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi