In grafic

Primul meci pentru Steaua dupa derby-ul din groapa a fost cu mai vechea noastra cunostinta Gloria, echipa pe care o cunoasteti dupa 2 lucruri, are aceiasi tactica precum jumatate din echipele ligii noastre, adica bagam autocarul in poarta si rupem jocul Stelei.
Meciul se anunta unul destul de dificil , in primul rand pentru ca Steaua era lipsita de aportul a 7 titulari si pentru ca la capitolul psihic jucatorii erau cam in "offside".
Jocul de astazi are si o semnificatie deosebita pentru noi a fost ultima partida disputata pe stadionul Lia Manoliu, in meciul de fata aproape gol.

Un moment special a fost constituit de prezenta a numeroase bannere in care suporterii stelisti isi aratau nemultumirea fata de uratele evenimente de miercuri datorate actiunilor iresponsabile ale jandarmeriei romane.
De asemenea, un fapt tulburator a fost reprezentat de gestul extraodrinar al jucatorilor nostri care inaintea stratului partidei au afisat un banner avand acelasi mesaj cu cel al suporterilor: ABUZURILE jandarmeriei romane.

Cu o formula inedita pentru acest sezon prima echipa s-a prezentat astfel :Cornel Cernea, Dorin Goian, Eugen Baciu, Petre Marin, Klemi Saban, Stelian Stancu, Ovidiu Petre, Gabriel Bostina, Gigel Coman, Daniel Oprita si Valentin Badea.

Meciul a inceput destul de slab, cu putine actiuni de poarta si un joc inchis desfasurat covarsitor la mijloc. Prima actiune, in minutul 11, a fost sutul la poarta al lui Sergiu Costea care cu noroc a marcat dupa ce mingea a lovit bara portii lui Crnea. Astfel jocul se complica pentru Stelisti si mai mult, intrucat nici jocul lor nu mergea bine.
Pana in minutul 40 Steaua a avut o singura ocazie de gol, ratata insa de Oprita, dupa ce acesta a reluat de putin pe langa bara lovitura de la colt excelent executata de badea.

GOOOOOOOL in minutul 40 o faza solida de atac se incheie cu un fault la Badea comis in suprafata de pedeapsa, consecinta fireasca a fost acordarea unui penalty transformat cu siguranta de Bostina. Scorul redevenea egal si Steaua parea in masura sa castige meciul.

In repriza Secunda pe teren a fost o singura echipa si anume ati ghicit Steaua, mult mai motivata, cum era si firesc, echipa noastra a incercat sa isi creeze mai multe ocazii de gol, mai ales ca dupa 20 de minute in teren au intrat si doi dintre titulari Dica si Lovin.
Prima actiune importanta a fost in minutul 51 cand Oprita a lobat perfect un balon peste portar si 2 fundasi adversi dar cu mare sansa mingea a fost scoasa de pe linia portii, a urmat apoi un sut bun al lui Bostina de la 20 de metri care a trecut putin pe langa poarta si lovitura libera a lui Dica, similara cea din care a marcat golul 3 la Kiev.
Minutul 54 Dica intra pe teren in locul lui Coman iar peste 6 minute Lovin il schimba pe Ov. Petre.
Au urmat inca 2 actiunii de atac periculoase ale atacantilor nostri prima avandu-l in prim plan pe Oprita care dupa ce a driblat 2 fundasi nu a mai putut ajunge la minge iar a doua acelasi Bostina cu un sut bun din afara careului.

GOOOOOOOL minutul 78, o lovitura de la colt aduce in avantaj echipa noastra, autorul Daniel Oprita care din 7 metri trimite plasat cu capul in poarta goala a bistritenilor.

Pana la final nu au mai fost evenimente notabile, doar cartonasele galbene primite de stelisti si schimbarea lui Badea cu Ghionea.

Dezamagitor este faptul ca am primit 7 cartonase galbene, ca am alergat atat dupa victorie si ca jucatorii au intrat pe teren destul de timorati, cu moralul la pamant.
Oricum, acuma nu mai conteaza, important este ca am castigat, ca suntem pe locul doi, ca baietii sa se concentreze marti si sa obtina o noua victorie in Champions League, competitia interzisa celorlalte echipe romanesti de fotbal.

Bravo Steaua, felicitari baieti pentru rezultat, alaturi de voi intotdeaua.

Forza Steaua.

Le reseau pansant

2 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by Zalmo @ 24 Sep 2006 12:22 am
Merci Le reseau pansant! Felicitari si tie pentru articole!

Forza Steaua! Victorie marti!!!
by narcis @ 24 Sep 2006 04:32 pm
FORZA STEAUA!!! Gloria cea mai blatista echipa din lume, ce bine ca am batut
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi