In cautarea gloriei pierdute...

Marti, Steaua joaca mai mult decat un simplu meci de fotbal. Este ziua care poate readuce echipa noastra printre numele cu adevarat mari ale Europei. Olympique Lyonnais este, potrivit specialistilor, cea mai buna echipa din lume in acest moment. Echipa din sud-estul frantei a castigat ultimele 5 editii ale Ligue I, si probabil o va castiga si pe a 6-a, avand deja un avans confortabil.

In Liga Campionilor, Lyon a avut mai putin noroc (de altfel, singurul trofeu european castigat de O.L. este Cupa Intertoto, in 1997), chiar daca a participat de 7 ori la rand (1999-2006) in cea mai importanta competitie inter-cluburi. Chiar daca nu are un palmares european de invidiat, este, cu siguranta, una dintre favoritele la castigarea trofeului. In primul meci din faza grupelor, Lyon a invins Realul cu 2-0 (anul trecut, tot in faza grupelor, Lyon a invins cu 3-0).

Steaua, pe de alta parte, are o traditie europeana mult mai bogata decat cea a francezilor, insa mult timp nu a mai convins (ultima participare in Champions League: 1996...). Daca cele doua sezoane foarte bune din Cupa UEFA ne-au mai amintit de marile meciuri pe care Steaua le castiga cu ani buni in urma, o victorie in meciul cu Lyon-ul ar insemna concretizarea unei reveniri de senzatie a Stelei printre cele mai importante cluburi ale Europei. In acelasi timp, ar demonstra tuturor ca rezultatele foarte bune din ultimii doi ani nu au fost doar un foc de paie, ca fotbalul nostru este, din nou, un motiv de mandrie pentru romanii din toata lumea.

Este timpul ca Steaua Bucuresti sa fie din nou un nume de temut, pentru orice adversar, iar victoriile impotriva marilor echipe din Europa sa devina, din nou, un lucru obisnuit! Victorie marti!!!

Zalmoxis

2 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by Le reseau pansant @ 23 Sep 2006 11:51 pm
Da este adevarat ceea ce spui in articol, sifelicitari pentru el este eceptional.
by anca @ 26 Sep 2006 08:04 pm
Forza Steaua!
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi