Bilete pentru UCL

FC STEAUA anunta ca pune in vanzare incepand de sambata, 16 septembrie, pachetele de bilete din stocul ramas disponibil pentru cele trei partide de pe teren propriu din grupa E a Ligii Campionilor(Lyon, Real Madrid, Dinamo Kiev). Rezervarile pentru abonati au incetat, iar suporterii care doresc sa-si achizitioneze pachete o pot
face in limita de 2 buc/persoana. Biletele se gasesc numai la punctele de vanzare de la Stadionul "Steaua".
PROGRAMUL CASELOR DE BILETE: 13:00-17:00

COMUNICAT DE PRESA

BILETE PENTRU MECIURILE STELEI DIN LIGA CAMPIONILOR

1.Pentru toate cele trei partide de pe teren propriu ale Stelei din Liga Campionilor (Lyon-26 septembrie, Real Madrid-17 octombrie, Dinamo Kiev-21 noiembrie) se vor pune in vanzare DOAR pachete complete de bilete NUMAI pentru abonatii clubului dupa cum urmeaza:

-Abonatii FC Steaua vor putea achizitiona pachetele in perioada 09.09, 11.09-15.09.2006 intre orele 13:00-17:00 de la casele de bilete ale Stadionului “Steaua”.

- Fiecare abonat are dreptul sa isi cumpere un pachet pe baza abonamentului de la casele de bilete special amenajate, iar in limita stocului disponibil, mai poate achizitiona inca un pachet in orice zona a stadionului, de la alte case de bilete.

2. Incepand cu 16.09.2006, rezervarea abonatilor inceteaza si vor fi scoase la vanzare pachete de bilete si pentru persoanele care nu detin abonament, maximum 2 pachete/persoana in limita stocului disponibil, pana pe 20.09.2006 intre orele 13:00-17:00.

3.In limita stocului disponibil, incepand cu 21.09.2006 pana pe 25.09.2006, vor fi puse in vanzare DOAR biletele ramase pentru partida cu Olympique Lyon.

4.Distribuirea biletelor se va face numai in zona parcarii exterioare din jurul Stadionului “Steaua” la 12 case de bilete sub atenta supraveghere a reprezentantilor Politiei, Jandarmeriei si a FC Steaua.


Preturile biletelor sunt :


FC Steaua - Olympique Lyon - 26 septembrie ora 21 :45.

Preturi bilete:
Peluze 50 RON
Tribuna II 100 RON
Tribuna I 150 RON
Tribuna O 300 RON
Fotolii 400 RON


FC Steaua - Real Madrid - 17 octombrie ora 21 :45

Preturi bilete:


Peluze 100 RON
Tribuna II 200 RON
Tribuna I 300 RON
Tribuna O 400 RON
Fotolii 500 RON


FC Steaua - Dinamo Kiev - 21 noiembrie ora 21 :45

Preturi bilete:


Peluze 35 RON
Tribuna II 50 RON
Tribuna I 100 RON
Tribuna O 200 RON
Fotolii 300 RONPreturi pachete:


Peluze 185 RON
Tribuna II 350 RON
Tribuna I 550 RON
Tribuna O 900 RON
Fotolii 1200 RON
ACCESUL IN INCINTA STADIONULUI IN ZIUA MECIULUI

1. Accesul spectatorilor in incinta stadionului va incepe in ziua partidei, la ora 17.45 si se va face NUMAI pe baza biletelor tiparite de FC Steaua - prin zona parcarii exterioare a Stadionului “Steaua”.
2. Vor exista 5 filtre de control corporal si al biletelor.
3. Spectatorii sunt obligati sa respecte locul tiparit pe bilete.
4. Organele de control isi vor exercita meseria inclusiv in incinta stadionului - cate 10 stewarzi pentru fiecare sector.
5. Accesul spectatorilor va fi supravegheat prin sistemul video amplasat la portile de acces in stadion.
6. Persoanele care vor fi depistate in incinta stadionului fara bilet sau cu bilet fals vor fi retinute pentru a fi sanctionate conform legii si evacuate din stadion.

OBLIGATII MASS MEDIA

1. PRO TV este detinatoarea drepturilor de televizare a meciurilor Stelei din Liga Campionilor.
2. Vor exista 6 tipuri de acreditari diferentiate in limita locurilor disponibile (loc la masa presei, radio, reporter TV nedetinatoare de drepturi, cameraman TV nedetinatoare de drepturi, fotoreporter, observator- pozitionat la Tribuna I)
3. In fosta sala de conferinte de presa, care corespondeaza cu masa presei va fi amenajat “atelierul de lucru” al presei (Working Media Area).
4. Conferinta de presa si zona mixta vor fi amplasate in parcarea de la Tribuna a II-a, accesul presei urmand a se face pe un traseu dinainte stabilit, prin spatele peluzei a II-a. Conferintele de presa din zilele premergatoare partidelor vor avea loc in aceeasi locatie. Reprezentantii mijloacelor mass media nedetinatoare de drepturi la meciurile Ligii Campionilor nu vor avea acces in zona vestiarelor.
5. Televiziunile nedetinatoare de drepturi vor fi obligate sa predea camerele inainte de accesul in stadion, acestea urmand a fi inchise sub supraveghere intr-o locatie amplasata la intrarea in stadion (fostele case de bilete). Imediat dupa incheierea meciului, acestea vor fi returnate operatorilor.
6. Accesul presei in incinta stadionului se va face DOAR pe la poarta principala din Complexul Steaua, DOAR pe baza acreditarilor emise de Biroul de presa al clubului. In stadion, presa va intra pe la tribuna oficiala (poarta D - din dreapta)
7. Fotoreporterii vor avea acces in incinta suprafetei de joc DOAR prin poarta amplasata la sectoarele 42-43 de la Tribuna I. Inaintea partidei, acestia vor putea obtine fotografiile “de grup” doar in locurile special amenajate la mijlocul terenului, dupa care se vor deplasa in spatele uneia dintre porti. La finalul partidei, este interzis accesul fotoreporterilor in suprafata de joc.
8. Pentru a intra in posesia vestelor foto, fotoreporterii vor trebui sa depuna legitimatia de servici (nu APS), care le va fi returnata la finalul jocului, dupa ce vor preda vesta. Ambele operatiuni se vor desfasura la “atelierul de lucru” (Working Media Area).
9. Sanctiunile pentru reprezentantii mass-media care nu vor respecta regulile de mai sus sunt extreme de drastice, ceea mai grava fiind suspendarea de la orice meci organizat pe o perioada nelimitata de UEFA.

SteauaFC.com

stelistul_1000

6 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by radu @ 16 Sep 2006 03:15 pm
vai ce bine.... ca noi care la fiecare meci mergem nu vom putea sa mergem in liga campionilor pentru ca sunt biletele mult prea scumpe.... iar cei care au bani si nu merg la nici un meci vor vedea steaua cu lyon si real. bravo MM!
by adrian73 @ 17 Sep 2006 12:44 am
Vand un pachet cu bilete la meciurile stelei din Liga Campionilor la tribuna I, sect. 2, rand si loc f bun(sus), cu 800 RON, Adrian , 074510xxxx [moderat / bisnita fac doar tiganii]
by stelistul_1000 @ 17 Sep 2006 09:56 am
Bisnitarii nu au ce cauta pe site-ul nostru!
by ovy @ 17 Sep 2006 10:36 pm
Poti castiga tricoul echipei favorite sau o pereche de role; fara tragere la sorti: http://www.playandwin.ro/?ref=16841
by oancea cristian @ 19 Sep 2006 11:29 pm
adrian73,daca mai e valabil cu pachetul ucl lasa tot nr de telefon sau trimite-mi un e-mail la [email protected]
by symy @ 17 Oct 2006 10:14 pm
sunt fana infocata a stelei si nu inteleg cum pot sa vad si eu meciul pe acest site
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi