Nu suntem estul - victorie magica obtinuta de stelisti

Nu uitati sa descarcati rezumatul video al meciului: Server S.U.A. | Server Europa

Iata toate sperantele, gandurile, pasiunile, trairile si emotiile noastre in acest meci, rasplatite mai mult decat trebuie de acesta echipa minunata numita STEAUA. Dupa 10 ani am revenit unde ne este locul si am facut-o la cel mai inalt nivel si in modul cel mai bun, invingand un nume mare al fotbalului european chiar in deplasare. Cu forta si orgoliu, cu deminitate si har, cu calm si munca am reusit sa castigam intr-o maniera cat se pote de clara primul meci al stagiunii, am reusit sa demonstram ca 10 ani nemeritat am fost privati de acesta comepetite. Da am facut un meci mare, un meci care poate concura la cele mai bune ale serii, am jucat precum Braca, Real sau Chelsea, spectaculos, in viteza, marcand si cu multe actiuni, fara menajamente si fara complexe. Am avut in fata o echipa extraordinara, care ajucat precum un ciborg setat de cel mai in voga informatician, o echipa care in tot meciul nu a gresit nimic, nu a dat nicio pasa gresita, nu a lasat adverasrului nicio sansa de a maraca.

Jocul incepe in forta, era minutul 3 si deja Steaua se instalase in jumatatea advresa, beneficiase de 2 cornere si amenintase serios poarta ucrainiana.

GOOOOOOOL! este minutul 3 si in urma unui corner executat impecabil de Cristocea, Ghionea reia cu capul spre poarta deschizand scorul. Era doar inceputul. Meciul continua in aceiasi nota de dominare stelista, care ameninta la fel de periculos, fara a se retrage sau a da vreun semn de inapoiere, maniera de joc este una in forta, vioaie, cu actiuni pentru ambele echipe.
In minutul 15 Steaua este egalata la un sut al atacantului ucrainiean Rebrov, dupa o actiune in viteza a gazdelor, pentru Steaua golul primit nu are niciun efect, din contra mobilizeaza si mai mult baietii si ii fac sa trateze cu si mai multa responsabilitate meciul.Atacurile stelei au aceiasi intensitate si aceiasi precizie, fiecare faza este tratata serios, ceea ce face ca presiunea pusa pe adversar sa fie una si mai mare, dublate de un exemplar joc de pase, care a scos din minti adversarii.

GOOOOOOL! este minutul 24, o noua actiune pe partea stanga facuta de Banel si Dica se termina cu gol, autor Valentin Badea care reia spectaculos cu capul din interiorul careului. Este 2-1 si echipa continua sa presteze acelasi joc fara greseala, desi presiunea pusa de gazde este una sufocanta. Pentru noi a urmat o perioada de aproximativ 10 minute in care tactic am fost dominati, in care ucrainieni au atacat si au fost superiori, dar buna aparare si coordonarea magistrala intre jucatori a facut ca defensiva noastra sa fie inexpugabila, ajutata si de Carlos care a fost azi vioara intai.

GOOOOOL! o noua faza la mijlocul terenului in minutul 42 aduce avantaj pentru ros-albastri, cand un jucator este faultat la 25 de metri de poarta lui Sovkovski, si se pregatesc de executare Dica si Cristocea, al doilea simuleaza ca trage si decarul nostru prinde un sut magistral cu care avea sa il invinga pentru a 3 ora pe goalkeaperul ucrainian. Este 3-1 meciul. Desi dupa numai 45 de minute pare jucat.

Venite de la cabine la fel de motivate, echipele reusesc sa faca acelasi joc de calitate, inceputul partii a doua fost echilibrat, pana in minutul 55 cand Dinamo, a incercat o rupere de ritm in speranta reveniri, dar apararea si intreaga echipa au fost intr-o zi mare, nicio sansa pentru adversari de a marca, actinuile lor fiind urmate de altele steliste avand aceiasi anvergura.
Omul inceputului de partida a fost Carlos, care a scos 5 mingii clare de gol, portarul nostru a fost cel care a rasplatit munca marctorilor prin interventiile de senzatie care au facut ca scorul sa ramana acelasi.

GOOOOOL minuul 79 Dica primeste de la Banel o pasa ecelenta, care a pacalit intreaga aparare adversa la fel si buna demarcare a jucatorului nostru care preia foarte bine avanseaza 10 metri si din afara careului lobeaza impecabil peste portarul Sovkovski iesit mult dintre buturi. 4-1 si partida este jucata, Steaua se poate gandi la viitoarele confruntari cu Real si Lyon.
Ce a urmat a fost o incercare palida de revenire din partea gazdelor, care prin atacuri in forta dar fara precizie si au incercar sa ia cu asalt "fortareata" lui Carlos si bina pazita de Ghionea si Goian, ajutati de Saban si Nesu.

Schimbarile facute au fost, cred, cele mai indicate, jucatori puternici au fost aruncati in lupta, astfel in minutul 68 Badea este schimbat cu Thereau-cel care a continuat "hartuirea" apararii adverse, patru minute mai tarziu Cristocea ii lasa locul lui Oprita, iar eroul acestui meci Nicolae Dica a fost inlocuit cu Ovidiu Petre in minutul 82 cand meciul era deja terminat.


A fost o partida mare, una in care Steaua a demonstrat ca are valoare de fotbalul mare si ca nu este nicio deiferenta intre ros-albastri si celelalte cluburi. Felicitari Steaua ai reusit inca o data sa faci milioane de fani fericiti, milioane de oameni bucurosi, persoane carora le-ai dat incredere.
Multumim STEAUA, multumim Carlos Fernandes, Dorin Goian, Mihai Nesu, Klemi Saban, Sorin Ghionea, Nicolae Dica, Vasilica Cristocea, Banel Nicolita, Florin Lovin, Sorin Paraschiv, Valentin Badea, Thereau, Ov.Petre si Oprita pentru aceasta seara magica, meritati totul pentru ca SUNTETI CEI MAI BUNI.

Nu uitati sa descarcati rezumatul video al meciului: Server S.U.A. | Server Europa

Le reseau pansant

12 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by mircea @ 14 Sep 2006 01:32 am
da ma l-am descarcat :)))) n-am uitat :)))) bravo steaua!!!
by gabone @ 14 Sep 2006 01:39 am
I love you STEAUA .... lalalalalala ..... I love you STEAUA .... lalalalalala ..... I love you STEAUA .... lalalalalala ..... I love you STEAUA .... lalalalalala ..... lalalalalalalalalalalalalallaaalla

Si acum:

I love you DICA!!!! .... lalalalalala .....
by ninel @ 14 Sep 2006 02:01 am
FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORZZA STEAUA!!!! MERGEM IN OPTIMI CEL PUTIN
by Marius @ 14 Sep 2006 08:12 am
GOOOOOL minuul 79 Dica primeste de la Banel o pasa EXCELENTA...

Intrebare...dc nu este sunet pe rezumat...era mai interesant ;;) anyway..Fortza Steaua..
by Alina @ 14 Sep 2006 11:22 am
Fortza Steaua!!! A fost un meci magnific sau cum spunea comentatorul aseara, "un meci de infarct" :-) Bravo baieti! Felicitari Oli, esti genial!
by CaPjUnA @ 14 Sep 2006 11:27 am
Bravo Steauaa!!!!Felicitari!!Suntetzi cei mai buni :-)
by Marius @ 14 Sep 2006 11:45 am
bravo steaua !!! toti antistelistii sa moara de ciuda !! ,,NUMELE STELEI NU SE REFUZA`` Walter Zenga
by kstra @ 14 Sep 2006 11:56 am
Fortza STEAUA mereu campioni
by Gontel @ 14 Sep 2006 12:17 pm
Suntem cei mai buni din Estul Europei. Acum ramane sa cucerim si restul continentului.
by Alexya @ 14 Sep 2006 02:55 pm
ROMANIA STEAUA , EUROPA STEAUA, ORIUNDE STEAUA CAMPIONII DIN GHENCEA. o seara magnifica, superba. LUPTA STEAUA
by Ditron @ 14 Sep 2006 04:52 pm
Diferenta dintre o stea si un scuipat
by Raluca @ 03 Oct 2006 10:32 pm
Las' ce dak am pierdut cu LYON.N-ui nimic, batem REAL MADRID.LE ARATAM NOI CA SHI ROMANII STIU FOTBAL.FORZA STEAUA!!!!!!!!!!!!!!
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi