Amical: Gloria Buzau - Steaua 0-1

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă, cu scorul de 1-0, formația Gloria Buzău, din Liga a II-a, într-un meci amical disputat la Buzău. Steaua a trecut pe lângă deschiderea scorului la două minute după începerea meciului, când fundaşul Bogdan Panait a trimis un balon în bară. Unicul gol al partidei a fost marcat de Vasilică Cristocea, în minutul 16, la o fază la care tot el a trimis mingea în bară, după o pasă primită de la francezul Cyril Thereau, aflat la primul său meci sub comanda lui Cosmin Olăroiu.

Jucătorii trimişi în teren de tehnicianul stelist au fost următorii: Cernea - D. Bălan, Panait, E. Baciu, G. Coman - Boştină, Lovin, Ochiroşii - Cristocea - Oprița, Thereau. Au mai evoluat Stelian Stancu, Ovidiu Petre, Neşu, Ristici şi M. Ionuț.

Portarul portughez al Stelei, Carlos Alberto Fernandes, a rămas pe banca de rezerve pe toată durata partidei, după ce a evoluat, vineri seară, în meciul dintre Selecționata LPF şi Selecționata Stranierilor. Vineri, Carlos a jucat doar o repriză, în partea a doua a jocului fiind lăsat pe bancă, unde i s-a aplicat gheață la pulpa piciorului stâng.

În tribunele stadionului din Buzău au fost prezenți peste 10.000 de spectatori.

Meciul, programat inițial la ora 11.30, a început cu o jumătate de oră întârziere, după ce delegația Stelei a ajuns la stadion abia la ora 11.10.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost asaltat de amatorii de autografe.

Cosmin Olăroiu i-a folosit pentru prima oară pe ultimii trei jucători achiziționați de Steaua, Cyril Thereau, Ovidiu Petre şi Stelian Stancu. "Cyril e OK din punct de vedere fizic. El a făcut până astăzi un singur antrenament. Ovidiu Petre a jucat doar 45 de minute după o absență de câteva luni. La Stelian Stancu nu au fost probleme, fiindcă el s-a antrenat normal până acum şi a jucat la Sportul Studențesc", a comentat Olăroiu evoluția celor mai noi jucători din lotul campioanei.

Tehnicianul stelist a mai spus că în evoluția Stelei în meciul de sâmbătă s-a resimțit oboseala acumulată de jucători în timpul săptămânii. "Săptămâna asta am avut un program dur de pregătire, însă jucătorii trebuie să se obişnuiască cu un astfel de ritm, cu efort susținut", a punctat Olăroiu.

webmaster

1 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by buzoianul @ 02 Sep 2006 06:48 pm
cea mai frumoasa zi, va mai asteptam la buzau!!!!
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi