Gorica - Steaua 0-2

Steaua a invins in Slovenia cu scorul de 2-0, fara sa forteze. Logic, tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Returul, care se va disputa pe 2 august, la Bucuresti, va fi o simpla formalitate. Mai important este meciul cu Poli Timisoara, din prima etapa a Ligii I. Si mai ales, turul III preliminar, care trebuie sa ne duca in grupele Ligii Campionilor! Anul acesta vom reusi!

VIDEO GORICA - STEAUA 0-2 - CELE DOUA GOLURI SI BUCURIA ROMANILOR DIN TRIBUNA: CLICK DREAPTA AICI - Save target as....

Zalmoxis

1 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by silviu @ 27 Jul 2006 03:12 pm
Un meci bun de inceput de sezon. Carlos a fost sigur p el, aparare renumita sia facut bine treaba cu cateva scapari ale lui p.marin, mijlocul fara radoi a recuperat bine, para un pic haotic,niclotiza si bostina au construit, iacob a inscris iar dica omul meciului. La inceputul sezonului am zis k 5 victorii in primele 5 meciuri ale sezonului fac steaua sa mearga ceas in toate ompetitiile(1.supercupa-victorie,2.Tur II chl-victorie,3.Tim-ar trebui victorie,4.retur gorica-victorie,5.craiova-victorie)
Ar mai trebui l capitolul transferurui lucrat-ar mai trebui un mijlocas central si un atacant neaparat. Shroj ar fi bun, dar ar trebui abordat pepiniera sportu(un varga,laza sau de ce nu vedetele balan sau mazilu).
In rest respect MM, Gigi tineo tot asa, Radoi, capitane revinoti repede k avem nevoie d u in turul III, si sa ne vdem cat mai curand in ghencea.
apropo, cine stie cand vom reveni in ghencea, numa la meciu cu rapid din liga I, meciurile din turul III Chl se joaca p Lia ?
Cu cine credeti k vom juca in turul III, mie miar fi frica doar de fener, spartak m, dinamao m,si poate chievo sau osasuna, in rest echipe ff accesibile ptr Steaua, sa scapam d astea 5 d mai sus si suntem in LIGA
Bafta Steaua!
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi