Oferta soc!!

Pe adresa clubului FC Steaua a sosit o oferta de 9 milioane de euro, pentru Mirel Radoi, din partea clubului Mancester United. La scurt timp dupa aflarea vestii, Gigi Becali a declarat ca "fara 10 milioane de euro Radoi nu pleaca!!". Nelinistea in tabara suporterilor stelisti este foarte mare, avand in vedere faptul ca daca jucatorul este cu adevarat dorit de clubul englez, este greu de crezut ca oficialii acestuia nu vor oferi inca 1 milion de euro in plus!!

Dupa ultimele informatii si Dica si Iacob au oferte de la echipe din campionate puternice, Dica de la St. Etienne (Franta) si Iacob de la Herta Berlin (Germania)! Pana acum pretul oferit pentru ei este sub ceea ce doreste Becali si jucatorii in acest caz nu vor pleca! (sa speram ca va ramane asa!!!)

=> Situatia poate deveni alarmanta, daca ne pleaca 4-5 jucatori dintre cei mai buni!!

Last Edit: Se pare ca oferta de 9 milioane de dolari pentru Mirel Radoi nu era de la Mancester, ci de la "alt club mare al europei". Ramaneti sa aflati despre cine este vorba!

meshteroo

6 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by stelistul_1000 @ 15 Jun 2006 08:30 pm
Sper sa nu ne paraseasca capitanul. Daca va pleca, bine macar ca va ajunge la un club mare!
by lovesteaua4ever @ 15 Jun 2006 08:34 pm
Eu sper din toata inima sa mai ramana un sezon, este unul foarte important pentru noi si poate cel mai greu de mult timp incoace. Dar este foarte adevarat ca pentru el ar fi un pas important in cariera, dar daca am face o figura frumoasa in CL pretul lui ar putea sari usor de 10 milioane de euro!!
by winner_007 @ 15 Jun 2006 09:29 pm
Eu sincer sper sa plece la manchester united( MERITA!)A muncit din greu pentru noi si merita sa se duca la un club mare!E decizia lui daca mai ramane sau nu!
by Corina @ 15 Jun 2006 10:04 pm
Intradevar merita sa ajunga la un club mare,dar cel mai bine ar fii sa ramana si in acest sezon la Steaua!Eu sunt o fana a lui Mrel asa ca ii dores sa ajunga cat mai sus!Merita e un baiat muncitor1
by Cristina @ 16 Jun 2006 01:36 am
Nu vreau sa plece...poate sunt egoista dar steaua nu ar mai fi aceiasi fara el...nu as mai putea sa ma uit la vreun meci dak el nu ar fi...si asa in toate pozele din ziar de la titlul 23 nu l-am varit si am fost tare dezamagita,recunosc k merita sa ajunga la o echipa mare k man utd...T iubesc Mirel..tu ai un suflet ros-albastru si stiu k bani nu te fak....sunt convinsa k vei fi langa noi...te implor nu plek...te rog....
by denis @ 20 Jun 2006 02:54 pm
mai pleaca si altcineva?
ca,daca mai pleaca nu mai mergem in liga mult dorita de noi.
macar sa vine neaga.
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi