Bursa transferurilor steliste!


Răzvan Cociş - 30%
Având în vedere suma la care este cotat jucătorul la ora actuală, încăpățânarea patronului lui Seriff Tiraspol şi dorința jucătorului de a evolua în occident, şansele ca acest transfer să se realizeze sunt destul de scăzute, singurul lucru deloc de neglijat fiind cele 3 milioane de dolari oferite pentru semnătura lui. Astfel, acest transfer are o şansă de reuşită de cam 30%.

Adrian Neaga - 80%
Jucătorul are mari şanse să revină în campionatul intern la echipa noastră, mai ales că toate parțile implicate doresc realizarea acestei mutări. Singurul obstacol ar putea fi suma cerută de reprezentanții echipei coreene. În concluzie, şansele de realizare ale transferului sunt mari, apreciem la 80%.

Iulian Filipescu - 30%
Jucătorul ar dori să evolueze la Steaua dar având în vedere că decizia finală îi aparține lui Olăroiu şi acesta nu prea ar dori serviciile fostului internațional, şansele realizării transferului sunt mici, 30%.

Martin Tudor - 90%
Steaua caută un portar de nivel ridicat după gafele făcute de Carlos în acest sezon, iar Martin Tudor pare să fie în pole-position mai ales că pană sezonul acesta a evoluat la gruparea stelistă, jucătorul fiind încântat de o revenire în ghencea. Şanse de reuşită 90%.

Anthony da Silva - 90%
Jucătorul lui Estrela Amadora este dorit să suplinească plecarea lui Ogăraru la Ajax, prețul acestuia fiind situat undeva la 400.000 de euro. Astfel, dacă va fi dorit în continuare de oficialii stelişti, este probabil ca din sezonul viitor să evolueze la Steaua. 90% şanse de reuşită a transferului.

Ionuț Maziliu - 20%
Având în vedere evoluțiile bune din ultimul timp ale jucătorului şi prețul acestuia a crescut pe masură, patronul Sportului, Vasile Şiman, cerând o sumă ce duce la scăderea drastică a şanselor de transfer către oricare echipă din țara. 20% şanse de transfer.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în perioada premergătoare sfârşitului de campionat, având speranța într-o puternică campanie de transferuri a Stelei, jucătorii valoroşi din campionat şi din europa fiind principalele ținte steliste!

meshteroo

4 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by Florin @ 02 Jun 2006 09:51 pm
Cocis, Neaga si Martin Tudor ar fi perfect daca ar veni in Ghencea. Despre acest da Silva o sa caut mai multe informatii... nu am auzit mai nimic despre el. Totusi, avem un fundas dreapta valoros, Daniel Balan, care l-ar putea inlocui perfect pe Ogararu. Dar ar fi bine daca am avea inca un jucator pentru concurenta.

Cred ca ar trebui sa transferam un fundas stanga, post pe care mereu am avut probleme. Nesu este nesigur, iar Petre Marin este destul de in varsta. Poate ar fi o solutie Cosmin Pascovici, de la Farul...
by mihai @ 03 Jun 2006 05:25 pm
Martin Tudor ar fii una din cele mai bune solutii, impreuna cu George Curca, pt postul de portar . Ar trebuii adus si un fundas stanga, atacanti nu mai vorbim deoarece Dica nu poate rezolva problema atacului, Rica Neaga ar fii una dintre cele mai bune solutii si unu doi mijlocasi de constructie !
by Ionel @ 04 Jun 2006 03:56 pm
Super statistica asta da eu zic ca ar fi ceva si mai super posibilele plecari de la Steaua spre alte echipe(daca exista). In rest pacat de Cocis, un jucator excelent, dar foarte scump!!!
by ady @ 06 Jun 2006 03:58 pm
smecherie de echipa
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi