Jigniti de ProSport

In articolul "Rãzboinicii întunericului" din ziarul Pro Sport, jucatorii, antrenorul si conducerea noastra au fost mai mult decat jigniti, chiar injurati. Urmeaza articolul:


Rãzboinicii întunericului

Luptãtorii de care se mândrea Gigi Becali au fost niste paiate, neputând gãsi drumul spre finalã nici cu trei goluri luminoase în avantaj.

Massimo MACCARONE
“Fotbalistii au ajuns sã fie exponentii unei meserii devenite aristocrate prin banii care se câstigã. Poate de aceea îsi permit atât de multe. Se supãrã dacã îi critici, spun cã are cineva ceva cu ei, cã presa le vrea rãul. Ar vrea sã se vadã în ziare numai cu fetele zâmbind, desi primele articole pe care le citesc sunt cele de scandal fotbalistic sau monden. Nu tin cont de nimic, sunt smecheri, mint si îti închid telefonul. Ne-am obisnuit sã-i cocolosim, i-am lãudat, i-am ridicat în slãvi si am întors si celãlalt obraz atunci când am fost pãlmuiti pe nedrept, acceptând silenzio-stampa nãscutã din întelepciunea unor minti care nu stiu diferenta dintre un punct si o virgulã. Adicã nu stiu când sã se opreascã!” Rândurile de mai sus sunt copiate dintr-un tratat de psihologie a fotbalistului. Am fi vrut sã nu le dãm niciodatã, dar am hotãrât sã arãtãm Stelei si ceea ce meritã acum. Sã vadã ce ar fi primit din partea unei prese care poate sã uite de indulgentã si sã dea cu parul, asa cum se întâmplã în Anglia sau în Germania.
P.S. Nu suntem siguri cã “eroii” de la Middlesbrough nu vor lua aceastã paginã ca pe un afront. Zâmbiti, bãieti, facem haz de necaz!

Sorin GHIONA
Atât de slab încât a regizat un numãr de coregrafie cu celãlalt mãscãrici, CARLOS, împiedicându-se la un moment dat unul pe altul, ca doi clovni. A prins aere de Obor, desi din buletin îi cade încã tãrâna.
RECOMANDARE: O pereche de ochelari si un senzor de detectare a tot ceea ce miscã în jurul lui pe o razã de 10 metri. Poate asa o sã fie în stare sã reactioneze în timp util.

Victoras IACOB
Godzila noastrã n-a speriat pe nimeni, dovedind cã nu-i de-ajuns sã fii mare pentru a nu fi si prost. Victoras de la oras a fost solutia de faliment a atacului nostru, dar jucãtorul are scuza de a fi revenit dupã o pauzã mare.
RECOMANDARE: O pauzã si mai îndelungatã, deoarece echipa începuse sã meargã si fãrã a avea un stâlp de telegraf în avanposturi.

Florin LOVIN
A clacat lamentabil în meciul vietii lui, pãrând un cocostârc rãtãcit pe o stradã aglomeratã. N-a fãcut nicio deposedare si mai avea putin si se apãra pe linia portii!
RECOMANDARE: Dacã ai avea bun-simt, ai solicita sã devii jucãtor liber si sã pleci apoi gratis la Letea Bacãu, acolo unde de fapt îti este locul! La STEAUA arãti precum un babuin în centrul New Yorkului!

Daniel OPRITA
E cert cã în cap mintea-i stã lejer, însã nu ne asteptam sã fie atât de bezmetic. Ca sã fim precisi, Oprita s-a plimbat, scuzati asocierea, ca un ... într-o cãldare.
RECOMANDARE: Un curs de orientare turisticã, aplicabil si pe terenul de joc. si niste exercitii de dezvoltare a mintii. Ar putea începe chiar cu un X si 0, dacã nu crede cã trece deja la nivelul doi.

Dorin GOIAN
Finalul l-a gãsit penibil, amintindu-ne cã e totusi un produs al Forestei Fãlticeni, consacrat la FCM Bacãu. Ambele formatii, pe cale de disparitie.
RECOMANDARE: Ciocu’ mic si capul jos, Dorine, cu toate cele cinci goluri ale tale date în UEFA! Am fi preferat sã pui piciorul în fata lui Riggott decât sã pãsesti ca o girafã prin jungla careului propriu.

CARLOS Alberto
Se vede cã nu are clasã, ci e mai degrabã un saltimbanc care încearcã sã impresioneze prin trucuri obosite.
RECOMANDARE: Sã plece de unde a venit, fie la cules de portocale, fie la dresaj de maimute în Congo, aceastã ultimã posturã avantajându-l datoritã stilului asemãnãtor.

Gabriel BOSTINÃ
Putea fi unul dintre jucãtorii-cheie ai lui Oli, însã a fost cheia pentru adversari, care au deschis toate portile pe partea lui. Dupã care englezii l-au încuiat pe el afarã si i-au arãtat degetul mijlociu prin gard.
RECOMANDARE: Studiul aprofundat al povestilor cu Pãcalã si încercarea gãsirii unei explicatii pe întelesul lui a isprãvilor eroului popular, fapte ce i se potrivesc de minune.

Mirel RÃDOI
Oltenasul ãsta, care n-a fãcut niciun meci mare, e antipatic foc si pentru cã râde la orice glumã suieratã a nasului Gigi Becali, campionul aiurelilor scoase pe gurã.
RECOMANDARE: Mirele, pleacã repede de la STEAUA, cât te mai vrea cineva! Lasã-l pe Gigi Becali, cã nicio ovinã n-a ajuns regele animalelor, drept pentru care nici vreun oier nu va conduce vreodatã lumea!

Nicolae DICÃ
S-a pierdut total, mai ales dupã ce a primit acel avertisment aiurea care nu i-ar fi permis sã joace finala. Atunci parcã si-a pierdut mintile si le-a întunecat si pe ale altora.
RECOMANDARE: Un curs de yoga, pe tema stãpânirii de sine, si o discutie cu Maradona, singurul care l-ar putea învãta cum sã dea cu mâna fãrã a fi vãzut de arbitru.

Petre MARIN
Benzile s-au transformat în bulevarde pentru jucãtorii lui Middlesbrough, fundasul pipernicit, botezat jignitor Roberto Carlos, pãrând un gândac pe gazonul lui “Boro”.
RECOMANDARE: Una singurã: Lasã-te! Petricicã, esti penibil, tatã, si ne faci pe toti de râs, din toate punctele de vedere, de la estetic la fotbalistic!

George OGÃRARU
A redevenit genul de visãtor care gândeste mult si face putin. Din pãcate, joi, tot ce a gândit a fost prost, iar tot ce a fãcut a fost prost gândit.
RECOMANDARE: O curã de dezintoxicare în fata televizorului, care sã-i arate adevãrata imagine fotbalisticã, nu cea pe care se chinuiesc sã i-o creioneze altii.

Mihai NESU
Pãrea un mielusel scos din turmã si pregãtit pentru a sãtura o gloatã de canibali. Pustiulicã ãsta ne-a curãtat si cu Rosenborg!
RECOMANDARE: În primul rând, o cosmetizare a înfãtisãrii, deoarece aratã ca Pinocchio, varianta blondã si creatã. Apoi, orientarea cãtre un sport care nu necesitã fortã, ci, eventual, doar prezentã fizicã.

Eugen BACIU
Practic, e jucãtorul degeaba. Degeaba a semnalat toatã lumea cã n-are ce cãuta la STEAUA, unde a venit tot degeaba, si asteptãm sã plece, cum altfel, decât tot degeaba.
RECOMANDARE: O încercare de rentabilizare a existentei în fotbal nu i-ar prinde tocmai rãu, deoarece de bolovani ne-am sãturat pânã peste cap.

Daniel BÃLAN
Musca fãrã cap sau un aiurit la portile Raiului. Cãpcãunul alerga de nebun cu mingea de-a lungul tusei si a gresit esential la faza care a declansat ultimul gol al meciului.
RECOMANDARE: O funie bine unsã cu sãpun. Nu, nu trebuie sã si-o punã de gât, Doamne fereste! I-ajunge sã încerce sã prindã mingea cu ea, iar când va reusi, atunci sã mai intre pe gazon.

Mihai STOICA
Îngâmfatul ãsta cu fite de oras e întruchiparea Apocalipsei la STEAUA. Când campioana fãcea istorie adevãratã în Europa, MM trãgea capra în porumb pe Lunca Dunãrii, iar acum a ajuns sã-si dea cu pãrerea despre fotbal si despre Champions League.
RECOMANDARE: O rezervare la tren pe ruta Bucuresti - Galati, dar cu bilet neapãrat doar dus. Îi plãtim noi dacã nu mai are bistari. Si apoi sã nu mai auzim de el, cã ne-a infectat destul!

Gigi BECALI
Ar trebui sã se autointituleze Very Important Pãcãlici si sã-si agate de Maybach simbolurile rusinii supreme. S-a visat Mihai Viteazul si s-a trezit Bulã.
RECOMANDARE: Omul e dus rãu cu capul si nu credem cã îi putem gãsi vreun leac. S-ar putea întoarce totusi pe câmp, printre oile sale, oricum mai credincioase si mai inspirate decât cele pe care le plãteste sã stea în ghete.

Cosmin OlÃROIU
A gresit tot ce a putut gresi, dovedindu-si limitele. Se laudã cã e fan al fotbalului italian, dar a studiat probabil doar dezastrele din Il Calcio, pe care le aplicã acum la noi. Joi s-a inspirat din celebrul AC Milan - Liverpool, 3-3, în finala Ligii Campionilor, când englezii au revenit de la 0-3.
RECOMANDARE: În primul rând, un curs de deprindere a bunelor maniere, apoi unul de modestie si, nu în cele din urmã, unul de fotbal. Deocamdatã e un cãtelus cu privire de doberman, care, atunci când juca, ne enerva pe teren cã nu stia nimic, iar acum ne enerveazã de pe bancã, pentru cã n-a învãtat nimic.

stelistul_1000

16 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by tataee @ 29 Apr 2006 06:05 pm
sa ma fut in rasa lu prosport si sami sterg eu sula de ei
by ancutza @ 30 Apr 2006 02:05 pm
bai inteligentilor.... nu va mai luati voi de cei de la Steaua.... uitati-va la aia de la dinamo, care au pierdut aseara in cel mai comic mod cu putinta. nu mai vorbiti voi despre fotbal, cand voi nu va pricepeti decat la jigniri, si nici la alea prea bine!!
by ramona_STEAUA @ 30 Apr 2006 05:32 pm
Nu inteleg cum isi permit unii sa comenteze atat,dak STEAUA ar fi ajuns in finala acum o pupati in *** si laudati atat jucatorii cat si conducerea,va credeti in stare sa judecati pe alti dar nu va uitati la voi ce scrieti...STEAUA a facut performanta k de fiecare data,sa mai auzit de Romania makar cu ea dak prin altceva nu se poate...Sunteti jalnici,niste idioti.Echipa asta ar trebui respectata pt ce a facut pt performantele ei...FORTZA STEAUA!!!CU STEAUA PANA LA MOARTE!!!
by cristi @ 30 Apr 2006 06:24 pm
Este adevarat ca au gresit cu totii dar nu cred ca merita asa ceva. Sa nu uitam ca au ajuns pana aici, chiar daca au parasit competitia sifonati. In felul in care scrieti despre ei, in niciun caz nu-i ajutati. Sunt convins ca cei care au scris acest articol nu sunt stelisti...dar nici romani ?
by stefana @ 01 May 2006 11:05 am
deci chiar ca nu va luati de STEAUA!! ca mancati si bataie si kkt!!VA PROMITEM!!DAK VRETI ASTA NOI VO DAM!!TAMPITILOR NU MAI COMENTATI STEAUA ATATA CA VO LUATI SIGUR!!
by crstn_savu @ 01 May 2006 01:32 pm
Batava dumnescandura de prosti... ias omora pe toti astia de la prosport. Au gresit ... asta e dar tot ei impreuna cu rapid au adus 4 echipe in cupele Europene asa ca JET ... RUSINE PRO SPORT
Singuru dezavantaj pe care il avem o data cu intrarea a 4 echipe cupele europene este ca va juca si dinamo si ne va face de ras
by uzzy @ 02 May 2006 11:35 am
ba sa ma pish pe prosportu lor nijte labagisti ordinari trebuia sa se duca eu cu toata redactzia si pola mea sa joace dak is aja desteptzi sa faca mingi din ziarele alea a lor de kkt si sa joace nijte handicapatzi si sa se masi ia cineva de goian si de balan ca yo is sucevean j ei is de-ai nostri:d
by Wanted @ 02 May 2006 11:46 am
Dakom...astia de la ProSport daca erau in teren poate ca bateau si Barcelona in Super Cupa Europei...auzi ce spun astia despre Carlos...dar pana atunci carlos a avut meciuri ff bune...si acuma gata trebuie dus la cules de portcocale ??...dava`sh la muie de ProProshti !! sunteti nishte bootzi ai fotbalului si mai avetzi curaj sa criticatzi ?? Dupa o accidentare a lui Balan de 2 ani te astepti sa joaca poate ca Ronaldihnio ??? Ba astia de la ProSport...v`atzi vazut`o azi ??? Daca te intereseaza Goian e cel mai bun fundash al Romaniei !! Si Foresta a facut odata LEGEA in DIVIZIA A !!! Bravo lui...ce voi v`atzi nascut in puf dava`sh la mecla !!! Talalailor !!!!
by steaua - RAPID 0 - 2 @ 02 May 2006 11:51 am
steaua e varza cu carlos in poarta !!!
by stelistu @ 02 May 2006 11:52 am
steaua nu are fatza de locu II in campionat !
by BoRo - steaua 4 -2 @ 02 May 2006 11:56 am
cum draq are steaua cea mai buna aparare.... daca are 3-0 si primeste 4 goluri in 50 min.... asta e buna ? =)) vai de steaua voastra =))
by uzzy @ 02 May 2006 12:09 pm
bag pola ba labagistilor ce cautatzi pe site-ul asta virusi rapanosi lingetzi-va in cur jucatorii aia de la rapid dak is aja buni dc nu io batut in uefa cu 2-0 pe steaua
by razkvaskye @ 02 May 2006 12:25 pm
tampiti pot fi astia de la prosport...ma jur...si ce dak au pierdut calificarea in finala...dupa atatia ani au ajuns intr`o semifinala..si acum ii huiduitzi...tineti minte...E MAI BINE SA SE VORBEASCA DE RAU DE TINE DECAT SA NU SE VORBEASCA DELOC... asa k indiferent dak steaua a jucat prost cu boro..europa o sa tina minte de steaua...si poate asa si`au adus aminte si de fotbalul romanesc..
by GhOs7 @ 02 May 2006 03:04 pm
Iaca de ce numai pot PROSPORT ! Le e ciuda ca STEAUA a ajuns pana aici !! Oricum nu prea se cumpara ziaru' ... pentru ca e de kkt . Parca nu am trai in Romania . Parca STEAUA nu ar face parte din aceasta tara . Daca ar fi ajuns Pandurii in semifinala si pierdeau nu cred ca ajungea un ziar sa ii critice in asemenea fel . HUUUUUUUU PRO SPORT .. SI NU CUMPARATI ASEMNEA PORCARII ...
by narci @ 03 May 2006 03:54 pm
dar ce il judecati atat pe Carlos, oameni fara cap?
e adevarat , a facut erori mari de tot la meciul cu boro, dar nimeni oricat ar fi de prost , nu merita sa fie batjocorit in felul asta RUSINE
by fortza steaua @ 04 May 2006 09:36 pm
ce nesimtiti!! cu ce drept ii critica ei pe jucatori?sai fie RUSINE la pro sport.
FORTZA STEAUA!!!
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

 

• Toate meciurile Stelei in Liga Campionilor vor fi transmise LIVE pe SteauaOnline.com
• Steaua va fi sustinuta la Madrid, la meciul cu Real, de cel putin 4000 de suporteri
• Asteptam propuneri de banner/link exchange 
 

2006 SteauaOnline.com - Steaua Bucuresti Online
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

FC Steaua Bucuresti Online

zzum.ro - freemail, jocuri si forum
 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi