Articole din GSP
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
 
       Pagina de start a forumului SteauaOnline // Articole & polls
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
stelistul_1000
ModeratorData inscrierii: 25/Mar/2006
Mesaje: 470
Locatie: Bucuresti

Trimis: Lun Mai 29, 2006 7:40 am    Titlul subiectului: Articole din GSP
Vad ca winner_007 a scris multe articole din GSP. M-am gandit sa facem un singur topic pentru toate articolele. Voi incepe eu:

Dispută
Răzvan Rotaru, Dan Udrea

Conducerea campioanei a anunțat că a făcut memoriu împotriva deciziei Comisiei de Disciplină de a juca un meci cu porțile închise, plus 30.000 de franci elvețieni amendă. Oficialii din Ghencea contestă valabilitatea Circularei FIFA 1026, privitoare la rasism.

"Este foarte simplu. Orice schimbare de Regulament Disciplinar trebuie făcută de Adunarea Generală. Nu s-a făcut așa ceva cu Circulara FIFA. Ea a fost aprobată doar de Comitetul Executiv, însă prevederile ei nu puteau deveni operabile deoarece Comitetul respectiv n-are atribuțiuni de a le introduce în codul disciplinar", a acuzat directorul executiv al roș-albaștrilor, Valeriu Argăseală.

Pentru a explica de ce e nevoie de votul Adunării Generale, Argăseală a adăugat: "În textul Circularei se spune clar că, citez, asociațiile și federațiile naționale sînt obligate să încorporeze prevederile acestui articol în codurile lor disciplinare. Deci, dacă trebuiau introduse aceste lucruri în regulament, altfel decît prin girul Adunării nu se putea. Nu s-a întîmplat așa ceva și Circulara a fost pusă în aplicare pentru prima dată în cazul nostru, deși nu era statutară".

Traian Tomescu răspunde
Din partea FRF a replicat Traian Tomescu, care este și membru al Comisiei de Apel. "În primul rînd, eu nu prea pot spune foarte multe, deoarece dacă mă antepronunț voi putea fi recuzat de STEAUA. Orice circulară vine de la FIFA este aplicată imediat de către FRF și LPF. Aceasta este regula. Adresa primită de la forul mondial a fost aprobată de Comitetul Executiv, nu mai era nevoie de Adunarea Generală. Eu spun așa, Comitetul Executiv este egal cu Guvernul, Adunarea Generală cu Președinția. Ce, pentru toate legile trebuie să mergem la președintele României?", a spus Tomescu.

Va judeca și Comisia de Recurs Federală?
Unul dintre membrii Comisiei de Apel a spus săptămîna trecută că "decizia pe care forul nostru o va lua în cazul Stelei va fi inatacabilă, adică definitivă". Ieri, Valeriu Argăseală a fost de altă părere. "În regulament se spune că la Comisia de Recurs Federal ajung doar cauzele de pînă la 4 etape de suspendare sau maxim 3 luni. Nu se spune nimic de depunctare, care, automat, se înțelege că se poate judeca la acest for", a spus Argăseală.

rapid n-a făcut încă memoriu
Deși a anunțat imediat după decizia Comisiei de Disciplină de joia trecută că va face apel, dorind ca STEAUA să fie depunctată, rapid n-a introdus pînă aseară nici un memoriu. Comisia de Apel se va întruni astăzi, însă probabil nu va lua în discuție acest caz. "Nu știu dacă sînt toate actele la dosar. Eu cunosc amănunte doar din ce am citit în ziare", a declarat ieri președintele "Apelului", Constantin Son.

Se îngroapă cazul la Apel?
Unul dintre cei mai importanți oameni din LPF a vorbit ieri pentru Gazeta Sporturilor, sub protecția anonimatului, despre ce sancțiune o așteaptă pe STEAUA la Comisia de Apel. "Probabil că nu se va modifica nimic față de ce a dictat Comisia de Disciplină", a susținut oficialul Ligii, care a explicat și de ce crede că roș-albaștrii nu vor fi depunctați: "rapid a amenințat imediat după judecata de la disciplină că va merge mai departe la UEFA și la FIFA. Practic, aici era miza, dacă UEFA intervenea să sancționeze FRF în cazul în care nu s-ar fi respectat la sînge Circulara, atunci STEAUA ar fi fost depunctată. Însă, UEFA a spus că nu se bagă în deciziile interne ale FRF, deci eu cred că nu se va mai face nimic, din moment ce nu există amenințarea directă a forului european. Eu chiar cred că rapid nici nu va mai ataca decizia Comisiei de Disciplină".

Behăielile și înjurăturile se judecă azi
Memoriul depus de STEAUA împotriva Rapidului pentru behăielile jucătorilor giuleșteni de la finalul partidei directe din campionat și pentru înjurăturile oficialilor la adresa Stelei după finala Cupei României va fi analizat astăzi de Comisia de Disciplină. Forul prezidat de Doru Viorel Ursu se va reuni la ora 15:00, convocările pentru ședință urmînd să se facă în această dimineață. "Cînd eu am spus că Doru Viorel Ursu face ședințele în funcție de procesele lui, nimeni nu m-a crezut. De ce nu se ține judecata miercuri? Îi transmit domnului Ursu că din nou voi absenta", a declarat ieri vicepreședintele Alexandru Boc.

"Situație inedită și penibilă"
Conducerea Stelei susține că, în cazul în care Stelei i se vor lua 3 puncte de către Comisia de Apel, se va ajunge într-o situație inedită. "Cum împotriva deciziei luate în cazul dinamo - Daouda nu a făcut nimeni apel, rezultă că va rămîne în picioare hotărîrea inițială. Apoi, dacă noi vom fi depunctați, înseamnă că STEAUA va fi sancționată cu 3 puncte, iar dinamo nu, pentru cauze identice. Ar fi absurd și penibil", a declarat ieri unul dintre oficialii campioanei.

29 mai 2006
_________________
Sus
stelistul_1000
ModeratorData inscrierii: 25/Mar/2006
Mesaje: 470
Locatie: Bucuresti

Trimis: Lun Mai 29, 2006 7:43 am    Titlul subiectului:
Fierbe!
Răzvan Rotaru, Dan Udrea

"Dacă Vasluiul va lua un punct în etapa viitoare la Bacău și va fi salvată matematic de la retrogradare, în partida cu noi, din ultima etapă, va juca, probabil, cu mai mulți juniori. Și, în acest caz, cred că vom avea o partidă ușoară", a declarat Gigi Becali cu privire la partida din ultima etapă a Diviziei A, care va decide titlul în cazul în care în acest weekend atît STEAUA, cît și rapid vor cîștiga. Porumboiu a ținut să-i dea replica patronului stelist. "Să fie sigur Gigi că nu vine el să cîștige fără luptă în ultima etapă! STEAUA e cea mai bună echipă din campionat, dar vom încerca să-i batem", a declarat Porumboiu .

Cum Becali a declarat și în urmă cu 6 zile că "Rednic are interesul ca STEAUA să bată în ultima etapă, pentru a merge cu dinamo în cupele europene", Porumboiu a adăugat: "Gigi este un tip spumos, care declară numai ce îi convine lui. Face glume bune. El este prea simpatic pentru ca eu să mă supăr".

"Nici măcar nu avem juniori la Vaslui, să-i băgăm pe teren în meciul cu STEAUA, așa cum spune Gigi Becali"
Adrian Porumboiu

STEAUA e anti-Corpodean
Și în privința brigăzii de arbitri, meciul FC Vaslui - STEAUA se anunță încins. Zilele trecute, Sorin Corpodean a declarat că "eu mă voi duce la orice meci la care mă deleagă șeful comisiei. Nu voi refuza nici o partidă. Și, deși se spune că aș fi contestat de STEAUA, poate o să arbitrez eu meciul Stelei din ultima etapă. Chiar, cu cine joacă?". După ce arbitrul clujean s-a autopropus să fluiere meciul Vaslui - STEAUA, Gigi Becali a luat foc, acuzîndu-l că e omul lui Jean Pădureanu. "Niciodată în viața lui nu va conduce un meci al Stelei. Ce, crede că nu știu cine e? El se va duce la tata Jean să se spovedească, iar tata Jean se va întîlni cu Copos să vadă cum trebuie rezolvată treaba și după aceasta îi vor da directive lui Corpodean. Direct arbitri străini la Vaslui, altfel nu se poate!", a tunat Becali.

O singură soluție: Colțescu
CCA nu prea are multe variante la dispoziție pentru delegarea arbitrului la FC Vaslui - STEAUA, meci decisiv pentru titlu. Din cei 7 de pe lista FIFA, Tudor, Corpodean și Deaconu nu sînt agreați de STEAUA, Balaj de Porumboiu, Augustus a avut probleme la meciul roș-albaștrilor cu CFR Cluj, iar Salomir i-a arbitrat pe Rădoi și compania în etapa trecută. Singura variantă este Sebastian Colțescu, care n-a arbitrat niciodată în acest campionat pe Vaslui și o singură dată pe STEAUA, 3-0 cu Oțelul, la Galați.

29 mai 2006
_________________
Sus
lovesteaua4ever
Moderator, DesignerData inscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 381
Locatie: Bucuresti

Trimis: Mie Mai 31, 2006 4:01 pm    Titlul subiectului:
Winner are dreptate stelistul, mai bine postezi toate articolele intr-un singur topic ca e aiurea sa
fie deschise cate 10 odata! si ar cam trebui incet incet sa copiem cat mai putine de acolo... ca le facem reclama lor!
_________________
Stelist pana la moarte/ Si dincolo de ea!!
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Joi Iun 01, 2006 7:34 am    Titlul subiectului:
Da dar mai bine se discuta despre un singur subiect , asa acest topic va junge la 100 de pagini!Eu ziceam ca puteam deschide unul pe rand si sa se discute numei de el!
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Joi Iun 01, 2006 7:44 am    Titlul subiectului:
Încă un stranier
Răzvan Rotaru, Dan Udrea


Plecarea lui George Ogăraru la Ajax Amsterdam i-a făcut pe conducătorii Stelei să demareze tratativele cu posibili înlocuitori pentru acesta. "MM și Oli sînt în alertă maximă. După ce am rămas fără Ogăraru, trebuie neapărat să găsesc un fundaș dreapta de valoare", a declarat Gigi Becali.
În urmă cu o săptămînă, managerul general din Ghencea, Mihai Stoica, a fost plecat în Portugalia pentru a discuta posibilul transfer al lui Anthony "Tony" da Silva. Acesta a atras atenția roș-albaștrilor după ce antrenorul Cosmin Olăroiu a vizionat mai multe casete cu jucători portughezi, fiind impresionat de calitățile fundașului dreapta de la Estrela Amadora, echipă care a terminat campionatul lusitan pe locul 9 din 18 formații.

"Avem o ofertă de la STEAUA București pentru Tony pe care o să o analizăm cu mare atenție deoarece e destul de interesantă", a spus președintele grupării portugheze, Antonio Oliveira, care are pe masă o propunere în jurul sumei de 400.000 de euro. Jucătorul de 25 de ani, format la echipa franceză Paris Saint-Germain, este unul din titularii de bază ai lui Amadora, pentru care a evoluat în 32 de partide din cele 34 de jocuri disputate în acestă ediție de campionat.


Anthony "Tony" da Silva
- s-a născut la Le Crensot (Franța)
- are 25 de ani
- evoluează ca fundaș dreapta
- are 1,74 m și 72 kg
- a jucat cele 32 de partide din acest sezon, în care a fost folosit, ca titular, fiind mereu integralist


Jucător propus de impresarul lui CARLOS
"Tony" da Silva a atras antenția conducătorilor echipei campioane după ce a fost propus de impresarul Jorge Gama, cel care îl reprezintă și pe portarul roș-albaștrilor, CARLOS Fernandes. Acesta a semnat în iarna trecută în cantonamentul din Cipru, unde erau steliștii, un contract de parteneriat cu impresarul care îi mai are sub contract pe Pauleta, Kleberson și Boa Morte.


Un singur an în prima ligă portugheză
Fundașul "Tony" da Silva a debutat în fotbalul portughez în urmă cu 5 ani, semnînd cu echipa de liga a treia, Sandinenses, pentru care a evoluat un singur sezon. Înainte să joace pentru Estrela Amadora, Tony a fost legitimat și la echipa din divizia a doua portugheză Chaves, pentru care a evoluat în perioada 2001-2005 în 116 meciuri. Abia anul trecut a făcut pasul spre prima ligă, cînd a fost transferat de Amadora.


De ce au renunțat la Stancu
STEAUA l-a dorit în Ghencea și pe Stelian Stancu, de la Sportul. Roș-albaștrii intenționau să facă după terminarea sezonului o ofertă, însă Șiman i-a anunțat pe oficialii campioanei că jucătorul costă cel puțin un milion de euro. "După părerea mea, în acest moment, nici un jucător din România, în afara celor de la STEAUA, dinamo și rapid, nu valorează o sumă formată din 7 cifre", a declarat MM Stoica.


Cociș: "N-aș vrea în România"
Dorit de STEAUA, mijlocașul lui Sheriff Tiraspol, Răzvan Cociș, nu ar vrea să revină în campionatul român. "Sînt mai multe oferte, dar rămîne de văzut unde o să mă duc. Aș accepta o ofertă de la un club mare din Europa. STEAUA este o echipă puternică, însă eu nu am plecat din România ca să mă întorc. Am ales să evoluez la Sheriff ca rampă de lansare spre Europa", a declarat Cociș. "Din cîte am vorbit eu cu Cociș este imposibil ca el să ajungă la STEAUA, se cer foarte mulți bani pe el", a completat selecționerul Victor Pițurcă.


1 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Joi Iun 01, 2006 7:44 am    Titlul subiectului:
Dezvăluire șoc!
Răzvan Rotaru, Dan Udrea


La 9 ani de la una dintre cele mai rușinoase înfrîngeri suferite de STEAUA în cupele europene, 0-5 cu PSG, iese la suprafață un amănunt extrem de interesant legat de acea partidă. Un fost angajat al clubului francez, Rodolphe Albert, a scris o carte în care susține că PSG era extrem de generoasă cu arbitrii. Conducătorul francez a făcut referire directă chiar la meciul PSG - STEAUA 5-0, disputat pe 27 august 1997, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce în tur roș-albaștrii cîștigaseră la "masa verde" cu 3-0.

Cu ce dovedește Albert acuzațiile? "Roger Alves, însărcinat cu primirea arbitrilor în acea perioadă, a prezentat o factură completă de 4.104 euro, pentru o masă la restaurant și o seară la Lido, celebrul cabaret de pe Champs-Elysees din Paris", a scris în carte Albert, după care a adăugat că-și susține afirmațiile cu chitanțe și facturi. Rodolphe Albert a fost angajat al clubului în perioada 1996-2005, fiind demis după ce a fost bănuit de deturnare de fonduri.


Primele două goluri din penalty
Dezvăluirile fostului președinte al lui PSG par susținute de deciziile arbitrului care a condus meciul de atunci. Olandezul Dick Jol a dictat două penalty-uri pentru francezi, unul în minutul 3 și celălalt peste doar 20 de minute, ambele transformate de brazilianul Rai. "Primul 11 metri a fost foarte dubios și cred că arbitrul le-a dat o mînă de ajutor la acea fază", a spus ieri Cătălin Munteanu, care a jucat ultimele 10 minute ale acelei partide.


PSG - STEAUA 5-0 (în tur 0-3, la "masa verde")
Stadionul: Parc des Princes Paris
Arbitru: Dick Jol (Olanda)
Spectatori: 40.000
Au marcat: Rai (3 pen, 23 pen, 56), Simone (31), Maurice (41)
PSG: Revault - Algerino, Ngotty, Roche, Domi - Gava, Le Guen, Rai, Leonardo - Simone, Maurice (76 Leroy). Antrenor Ricardo Gomes
STEAUA: Ritli - Reghecampf, T. Csik, Răchită, Miu, R. Nagy (35 Hrib) - Denis Șerban (80 C. Munteanu), Rotariu, M. BACIU (67 Ciocoiu), Militaru - Roșu. Antrenor Mihai Stoichiță


Gațu: "Arbitrii au lipsit de la dineu"
Președintele Clubului Sportiv al Stelei din 1997, Cristian Gațu, care avea atunci în subordine și echipa de fotbal, a comentat ieri dezvăluirile fostului conducător al lui PSG. "Cu o seară înaintea meciului, la dineul oficial am fost prezenți noi, cei de la PSG și observatorul. Arbitrii au lipsit, unde or fi fost? Francezii ne tot repetau că sînt victime sigure, că n-au nici o șansă să se mai califice, cînd de fapt ei... Acum ce mai e de făcut? Meciul nu se mai poate rejuca", a declarat Gațu.


1 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Joi Iun 01, 2006 7:45 am    Titlul subiectului:
Zotta: "Nu vor fi depunctați!"
Remus Răureanu


"Probabil că STEAUA nu va fi depunctată și nici nu îmi doresc asta. Noi am fost depunctați în urmă cu cîțiva ani, după un meci disputat la Brașov, și știm ce înseamnă asta", a susținut ieri Constantin Zotta. Secretarul general al Rapidului nu crede că Gigi Becali și-ar duce pînă la capăt intenția de a convoca Adunarea Generală a FRF în cazul în care steliștii ar fi depunctați astăzi.

"Nu poate oricine să convoace Adunarea Generală. Cei de la STEAUA să studieze mai bine statutele și regulamentele", a reacționat Zotta. Oficialul rapidist a spus că dacă Becali anticipează sancționarea Stelei în ședința de astăzi "înseamnă că a citit, în al doisprezecelea ceas, regulamentul".
Rapidul va fi reprezentat la Comisia de Disciplină de președintele Dinu Gheorghe. Dacă "Vamă" a spus ieri că "nu vreau să intru în polemică cu cei de la STEAUA", patronul clubului din Giulești a refuzat să se pronunțe, susținînd că "nu vreau să vorbesc în acest moment despre sport, mai ales despre fotbal".


1 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Joi Iun 01, 2006 7:45 am    Titlul subiectului:
"DRAGOMIR VREA RĂUL STELEI"
Dan Udrea

Gigi Becali îl acuză pe Dumitru Dragomir că influențează Comisiile pentru ca STEAUA să fie depunctată

Comisia de Disciplină a oferit ieri decizia în cazul memoriului depus de STEAUA împotriva Rapidului pentru behăielile jucătorilor și ale conducerii de după meciul direct, dar și pentru înjurăturile galeriei giuleștene: avertisment și 700 de euro amendă pentru Dinu Gheorghe, hotărîre care a determinat o reacție violentă din partea patronului Stelei, Gigi Becali.


- Domnule Gigi Becali, cum comentați decizia Comisiei de Disciplină?
- Bătaie de joc, manevre, diversiune. Nu le-au făcut nimic celor de la rapid ca să-mi arate ei mie că sînt mai puternici. Să-mi demonstreze că eu nu am putere în fotbal! Cum să dai avertisment și 700 de euro pentru înjurături infecte, pentru scandări și pentru behăieli? Dar știu eu cine e în spate.


"Dragomir și Copos au făcut parte din același regim"
- Cine?
- Părerea mea este că toată lucrarea e manevrată și teleghidată de Dragomir, cu toată structura lui. N-am scăpat în totalitate de structurile securisto-comuniste din care și el a făcut parte. Mi-au arătat acum pisica. Ce cred ei, că gata, m-au învins? Așa se proceda pe vremea lui Ceaușescu, dar nu or să reușească niciodată cu mine.


- Ce interes ar avea Dragomir să depuncteze STEAUA, să-l ajute tocmai pe Copos?
- Cum de ce? Au făcut parte din același regim, comunist, iar acum Dragomir, cînd are nevoie de ceva, se duce la Guvern să ceară ajutor, adică de la Copos. Se leagă toate, e o adevărată îmbîrligătură și încrengătură, de te doare capul. Însă nu-i voi lăsa eu să-și facă de cap.


"Vor judeca toți slavii lui Dragomir"
- Vă e frică de decizia Comisiei de Apel de joi?
- Au aranjat totul de la început. L-au pus pe Doru Viorel Ursu să invoce Circulara FIFA și să dea jumătate de pedeapsă, că au știut că vor da ei cealaltă pedeapsă la Apel, unde vor judeca toți sclavii lui Dragomir. Iosif Urs, care a fost pe deasupra coleg în UASCR cu Copos și care e servitorul lui Mitică, și Mircea Cezar Ionescu, altă slugă a lui Dragomir. În plus, mai e Aurel Comșa, care știu eu ale cui ordine le execută. Deci 3 voturi împotriva Stelei.


- Și ce aveți de gînd?
- L-am sunat deja pe Mircea Sandu, despre care nu cred că reprezintă răul din fotbalul românesc, și i-am spus clar: dacă STEAUA va fi depunctată, să convoace o Adunare Generală Extraordinară a FRF, în care să fac Revoluție și să le explic eu oamenilor cine e răul cel mare.


"E mîna lui Mitică în toate"
- Vă referiți la Dragomir. Apropo, pe el l-ați sunat?
- Nu vreau să mai vorbesc deloc cu el. De ce? Pentru că are influență la acele comisii și e mîna lui în toate pedepsele împotriva Stelei, cu rasismul, cu depunctarea. Ce să fac acum, să mă duc să mă milogesc la el? Niciodată!


- Și Mircea Sandu ce v-a zis?
- Mi-a spus să am răbdare să văd ce măsuri se vor lua. Mi-a zis că are încredere în oamenii lui, adică în cei de la FRF, din cadrul Comisiei de Apel. El vrea ca titlul să se joace doar pe teren. Mi-a mai spus că atît timp cît Traian Tomescu va fi acolo, se va decide cinstit. Numai că Traian Tomescu are un singur vot, iar ceilalți sînt 3 împotrivă. N-o să las eu lucrurile așa și joi mă voi duce la ședință. Sînt cele mai grele momente pentru STEAUA, pentru că securiștii ăștia vor să o distrugă, dar eu nu voi permite așa ceva.

Amenințare pentru Dragomir
Gigi Becali a ținut să-i transmită și o amenințare directă președintelui LPF, însă în alt plan decît cel fotbalistic. Dragomir și-a finalizat de curînd o construcție de 14 vile de lux în cartierul Pipera, fiecare casă costînd în jur de 500.000 de euro. Ce zice Becali? "Și-a făcut casele acolo, însă drumul de acces la ele e proprietatea mea personală. Așa că îl anunț că voi bate niște țăruși pe stradă, pentru că fac ce vreau cu pămîntul meu, ca să nu se mai poată circula pe acolo. Să ajungă la case cu elicopterul, ca să vadă ce înseamnă dacă vrea război cu mine", a declarat Becali.

1 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Vin Iun 02, 2006 3:37 pm    Titlul subiectului:
Cît costă TonyAnthony da Silva, jucător pe care STEAUA intenționează să-l transfere de la Estrela Amadora, a intrat în urmă cu aproximativ o lună și în atenția celor de la Oțelul, el fiind propus lui Marius Stan de impresarul Jose Caldeiros. "Un jucător foarte bun, care are calități de adevărat fundaș dreapta. Am urmărit mai multe DVD-uri cu evoluțiile lui și chiar am rămas impresionat", a declarat directorul general al gălățenilor, Marius Stan. Prețul cerut de cei de la Amadora gălățenilor pentru "Tony" a fost de 400.000 de euro, iar jucătorul solicita un salariu de minimum 150.000 de euro pe an.


"Vor veni cel puțin 5 jucători"
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a explicat ce va încerca echipa pe care o conduce în materie de transferuri după finalul campionatului. "În cazul în care plecarea lui Ogăraru va fi singura, și cred că așa va fi, atunci vor veni 5 jucători, dar fotbaliști de valoare. Dacă, să zicem, mai pleacă și altcineva, atunci în locul lui vom cumpăra un jucător cel puțin de valoarea celui pe care îl vindem", a declarat MM.


GOIAN e bine
După ce a suferit o lovitură violentă la glezna stîngă în timpul meciului cu Irlanda de Nord, intrare în urma căruia "agresorul" a și fost eliminat, Dorin GOIAN a fost supus unui test de staff-ul medical al Stelei, pentru a vedea dacă poate evolua în meciul de mîine, cu Jiul. Deși are urme de crampoane pe picior și mai resimte dureri, fundașul central va intra din primul minut cu petroșăneni. De altfel, Olăroiu are la dispoziție întreg lotul de jucători pentru penultima etapă, neexistînd accidentări sau suspendări.


2 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Vin Iun 02, 2006 3:39 pm    Titlul subiectului:
Pițurcă acuzat
Răzvan Rotaru, Dan Udrea


STEAUA a anunțat oficial, la începutul săptămînii, prin vocea managerului general Mihai Stoica, faptul că principala țintă pentru campania de transferuri din vară este mijlocașul lui Sheriff Tiraspol, Răzvan Cociș. "Mă voi duce personal la Tiraspol pentru a negocia cu patronul lor, domnul Gușan. Sîntem dispuși să oferim 3 milioane de dolari", a declarat MM. Răspunsul lui Cociș a venit după ce echipa națională s-a reîntors din turneul din SUA: "N-am plecat din România ca să mă întorc".

"L-a învățat cineva acum, în ultimul timp"
Poziția lui Cociș l-a determinat ieri pe Gigi Becali să sugereze că mijlocașul lui Sheriff a fost influențat în decizia de a refuza STEAUA chiar de antrenorul echipei naționale, Victor Pițurcă. "Am văzut ce a spus, că el nu vrea la STEAUA. Bine, atunci să se ducă la o echipă mare din străinătate. Îi doresc sănătate. Ce pot eu să mai fac, dacă omul nu dorește să joace la noi? Am oferit 3 milioane de dolari, o să plece MM acolo, mai multe ce să facem? N-ați văzut că el vrea la altă echipă din Europa, că doar așa l-a învățat cine l-a învățat acum, în ultima perioadă, pe unde a fost", a declarat Becali, făcînd trimitere la turneul echipei naționale din SUA și la selecționer.

"Cine l-a învățat?", a fost întrebat patronul din Ghencea. "Nu mai vreau să fac scandal cu nimeni, că deja am terminat o bătălie grea cu cei de la LPF și de la Comisii, nu e bine să fac iarăși război", a adăugat patronul campioanei.


Piți: "E imposibil să ajungă la STEAUA"
Selecționerul Victor Pițurcă a comentat în termeni extrem de clari posibilul transfer al lui Cociș în Ghencea. "Imposibil", a fost prima impresie a lui Pițurcă, după care a adăugat: "Din cîte am vorbit eu cu Cociș, nu e posibil să ajungă la STEAUA. Se cer foarte mulți bani pe el".


Cum și-a schimbat Cociș poziția față de STEAUA
Ianuarie 2006: "Mi-aș dori să vin la STEAUA. Este o echipă cu nume în Europa, însă nu știu dacă se poate, pentru că cei de la Sheriff cer foarte mulți bani pe mine"

Înainte de a pleca în turneul din SUA: "Eu, unu, aș vrea să joc la STEAUA. Dacă se va ajunge la un acord între cele două cluburi, eu aș fi onorat, deoarece STEAUA a dovedit că se poate bate cu orice mare echipă din Europa și a demonstrat că poate face performanță pe plan extern"

În turneul din SUA: El a fost mai mereu văzut în preajma lui Rădoi, cu care a discutat deseori despre echipa din Ghencea

La revenirea din turneul din SUA: "Sînt mai multe oferte, dar rămîne de văzut unde o să mă duc. Vreau să mă gîndesc bine, pentru că aș accepta o ofertă de la un club mare din Europa. STEAUA este o echipă puternică, însă eu nu am plecat din România ca să mă întorc tot aici. Am ales să evoluez la Sheriff pentru a fi o rampă de lansare spre Europa"


MM înțeapă și el
Și managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a ținut să-l atace subtil pe Victor Pițurcă. Oficialul campioanei a făcut trimitere la transferul lui Ogăraru la Ajax, pentru care roș-albaștrii vor încasa 4 milioane de dolari. "Faptul că Ogăraru nu a fost convocat de selecționerul României și nici nu făcea parte din circuitul echipei naționale, dar a fost transferat de un club de talia lui Ajax, face ca lovitura noastră managerială să fie cu atît mai reușită. Transferul lui George poate fi comparat, din punct de vedere financiar, cu cele ale lui Hagi și Ilie Dumitrescu, cele mai importante mutări din istoria fotbalului nostru", a spus MM.


2 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Vin Iun 02, 2006 3:39 pm    Titlul subiectului:
Reclamați la Primărie
Răzvan Rotaru, Dan Udrea


Războiul dintre patronul Stelei, Gigi Becali, și omologul său din Giulești, George Copos, a dezvăluit ieri un nou episod. Oficialul campioanei l-a acuzat direct pe rivalul său giuleștean că acesta vrea să împiedice lucrările de refacere a gazonului de la stadionul din Ghencea.

"Copos a făcut o reclamație la Primăria Sectorului 6 prin care spune că noi facem terenul de la stadion fără autorizație de construcție. Urmărește să facă numai rău Stelei. Probabil nu-i convine deloc că noi vom avea cel mai modern gazon din România", a acuzat ieri Becali, care a afirmat că nu se va împăca niciodată cu Copos. "Vedeți, de ce să mă împac cu el? Nu vedeți ce caută să-mi facă? Numai probleme".

Primăria confirmă reclamația
Unul dintre angajații Primăriei Sectorului 6 a comentat ieri situația. "Într-adevăr, ne-a dat telefon cineva și ne-a reclamat acest lucru, că se lucrează la stadionul STEAUA fără autorizație. Noi am trimis imediat oamenii noștri acolo. Pentru ce s-a făcut pînă acum, nu era nevoie de nici un fel de aviz din partea noastră. Pentru că doar s-a săpat pe teren, nu s-au făcut alte construcții. Și din cîte ne-au transmis cei de la club, pentru modernizarea ulterioară a arenei, în sensul că vor mai face schimbări pe la vestiare, vor cere autorizație la noi", a declarat o sursă din Primărie.
"Nu mă întrebați de această problemă'", s-a rezumat să răspundă Copos ieri, atunci cînd a fost întrebat dacă el este cel care a făcut reclamația împotriva lucrărilor de la stadionul STEAUA.


"Probabil, Copos a dorit să se răzbune pe noi după ce am eliminat rapid din Cupa UEFA. Singurul lucru bun făcut de el în ultimul timp este că și-a dat demisia din postul de vicepremier"
Gigi Becali


Pace Gigi-Dragomir
"Dragomir este în spatele tuturor manevrelor. Toți sclavii lui vor judeca la Comisia de Apel și STEAUA va fi depunctată. El e pe mînă cu Copos, doar au făcut parte din același regim securisto-comunist", acuza Gigi Becali miercuri, cu o zi înaintea ședinței Comisiei de Apel. Ieri, înainte de a intra la judecata forului prezidat de Constantin Son, Becali a spus: "A avut loc o tentativă de distrugere a Stelei, dar cu mine nu le merge. Îl cunoașteți prea puțin pe Dragomir. E foarte deștept, dar face de multe ori lucruri malefice". După ce a ieșit din biroul șefului LPF, Becali a anunțat că s-a împăcat cu Mitică: "La modul cum s-a jurat că nu el s-a aflat în spatele acestor manevre, chiar îl cred". În replică, Dragomir a explicat: "De ce să mă supere ce a zis Becali despre mine? Numai oamenii mici se supără".


2 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Vin Iun 02, 2006 3:40 pm    Titlul subiectului:
Haos cu Circulara FIFA
Răzvan Rotaru, Dan Udrea


Circulara FIFA, invocată de rapid atunci cînd a cerut depunctarea Stelei după scandările de la finalul meciului cu Sportul, a fost inițiată și aprobată de FIFA pe 28 martie 2006. Apoi, a fost înaintată tuturor asociațiilor și federațiilor naționale, în final specificîndu-se că "toate asociațiile naționale sînt obligate să încorporeze prevederile acestui articol în Codurile lor Disciplinare și să pună în aplicare sancțiunile stipulate". Comitetul Executiv al FRF a aprobat-o pe 31 martie 2006.

Divergențe la FIFA
Totuși, această circulară și, mai ales, momentul cînd trebuie pusă în aplicare au intrat în ceață și din cauza unor puncte de vedere diferite chiar a unor înalți oficiali ai FIFA. Într-un interviu publicat pe site-ul FIFA, președintele acestui for, Sepp Blater, a spus textual că "s-a ratificat un nou Cod Disciplinar privind rasismul și discriminarea, care va avea efect începînd de la 1 iulie, dar care e posibil să fie aplicat și pe perioada Campionatului Mondial".

În schimb, secretarul general al FIFA, Urs Linsi, a trimis un comunicat pe data de 4 aprilie, adică la o săptămînă de cînd s-a transmis Circulara 1026, în care spunea că "asupra asociațiilor care au deja o clauză în regulamentul disciplinar identic cu această circulară efectul va fi imediat, în caz că nu, atunci vor fi obligate să o implementeze și să-și facă efectul de la 1 iulie 2006".

Păreri diferite și în România
Confuzia a persistat ieri și în rîndul conducătorilor fotbalului românesc, care s-au contrazis pe tema dacă Circulara putea intra în vigoare fără aprobarea Adunării Generale a FRF. Adalbert Kassai, secretar general al FRF, a susținut că "Circulara FIFA privind combaterea discriminării a intrat în vigoare din 31 martie 2006, ziua în care Comitetul Executiv al FRF a aprobat completarea Regulamentului Disciplinar".

Dumitru Dragomir, șeful LPF, l-a contrazis. "Circulara FIFA trebuie adoptată de ANS și apoi e nevoie de o hotărîre judecătorească să o ratifice, iar această hotărîre n-a ieșit încă". Totuși, Iosib Robi Urs, vicepreședintele Comisiei de Apel, a spus că "nu trebuie hotărîre judecătorească pentru această Circulară. A fost adoptată de Comitetul Executiv, deci e în vigoare".


2 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Vin Iun 02, 2006 3:41 pm    Titlul subiectului:
Rămîne cum s-a stabilit!
Răzvan Rotaru, Dan Udrea


"Sînt sigur că vom cîștiga și nu vom fi depunctați", a spus Gigi Becali ieri, înainte de a începe ședința Comisiei de Apel. După ce a stat în biroul lui Mitică Dragomir aproximativ 45 de minute, Becali a ieșit din sediul Ligii foarte mulțumit de discuția avută cu Corleone. "Mitică mi-a jurat că va fi o decizie în unanimitate în favoarea Stelei", a declarat finanțatorul roș-albaștrilor.

Becali a pornit însă un atac dur la adresa rivalilor din Giulești. "rapid și-a făcut speranțe degeaba că o să fim depunctați. Dacă ne luau 3 puncte îi bătea Dumnezeu și pierdeau una din partidele cu Sportul sau cu Jiul și tot noi eram campioni. Oricum, campionatul este jucat de mai mult timp", a încheiat Becali.

Dragomir a anticipat decizia
Și președintele LPF, Dumitru Dragomir, a admis că roș-albaștrii nu pot fi depunctați. "Din punct de vedere legal nici o echipă nu poate fi depunctată, pentru că circulara FIFA nu este în vigoare. Am încredere în membrii Comisiei că vor judeca așa cum trebuie acest caz și nu va fi nevoie să ia din puncte vreunei echipe pentru că așa și STEAUA, și rapid, și dinamo ar trebui depunctate", a spus Dragomir.

După două ore și jumătate de dezbateri, membrii Comisiei de Apel au menținut decizia Comisiei de Disciplină, care a sancționat, în data de 25 mai, pe STEAUA cu disputarea unei etape cu porțile închise și cu amendă de 30.000 de franci elvețieni ca urmare a scandărilor rasiste ale jucătorilor și suporterilor steliști de la finalul meciului cu Sportul. "Comisia a respins apelurile făcute de STEAUA și rapid. Analizînd faptele concrete care s-au petrecut am hotărît că nu se poate vorbi de discriminare, rasism sau xenofobie în România și n-am dat cumulativ toate pedepsele, adică și depunctare, pentru că această circulară nu a devenit deja o practică în fotbalul românesc", a declarat vicepreședintele forului care a judecat acest caz, Robi Urs.


"Este normală decizia acestei Comisii. Nu mă interesează dacă jucăm cu porțile închise, putem să jucăm așa și 7 ani. Pe mine mă interesează punctele, ca să putem lua titlul"
Gigi Becali, patron STEAUA

"Sîntem mîndri că s-a vorbit de conspirație și că am avea și noi, cei de la rapid, putere, dar decizia Comisiei de Apel demonstrează clar cine dictează în fotbalul românesc"
Dinu Gheorghe, președinte rapid


Rapidul contestă decizia
Clubul din Grant intenționează să atace decizia Comisiei de Apel adresîndu-se Comisiei de Recurs Federală. "Vom merge la Recurs și la toate instanțele din România, pe urmă la FIFA și la UEFA și chiar la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne", a declarat ieri secretarul general al Rapidului, Constantin Zotta. (Remus Răureanu)


Traian Tomescu: "Decizia nu poate fi atacată"
Profesorul Traian Tomescu a declarat ieri că această decizie este irevocabilă și nu poate fi atacată la nici o altă comisie din fotbalul românesc. "Singura instanță superioară Comisiei de Apel este Comisia de Recurs Federal, dar aceasta judecă numai cazuri care sînt mai mari de 6 luni sau 4 etape de suspendare, ori aici nu este cazul", a declarat Tomescu.


2 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Sam Iun 03, 2006 1:53 pm    Titlul subiectului:
Olăroiu vorbește despre transferuriCine fumează la STEAUA
Oli a comentat și faptul că Bogdan Lobonț a fost surprins fumînd în timpul turneului din SUA. "Dacă fumează Lobonț, nu e un capăt de țară! Ei sînt jucători profesioniști și trebuie să știe să-și gestioneze viața. De la STEAUA, din cîte știu, și cred că știu foarte bine, nu fumează decît un singur jucător și antrenorul, bineînțeles. De băut, nu cred că exagerează nici unul, chiar dacă am mai auzit de GHIONEA că ar fi băut tequila, deși el nu are voie nici bere, pentru că a avut hepatită", a spus Oli.

Ogăraru va juca
Antrenorul roș-albaștrilor, Cosmin Olăroiu, a vorbit și despre plecare lui George Ogăraru din Ghencea. "Ogăraru este un jucător foarte important, foarte bun și mă bucur că a ajuns la Ajax. Pentru noi plecarea lui este o pierdere foarte mare, dar sînt sigur că vom găsi soluții pentru a-l înlocui", a declarat tehnicianul Stelei, care a dezvăluit că îl va folosi pe Ogăraru în ultimele două meciuri din Divizia A.

Oli despre transferuri
Antrenorul campioanei a comentat ieri posibila venirie în Ghencea a fundașului dreapta de la gruparea portugheză Amadora și a lui Filipescu: "Nu numai în cazul lui Filipescu îmi aparține decizia finală, ci la toate transferurile. Am discutat cu conducerea și am decis că pînă după meciul cu Vaslui nu ne vom ocupa de acest lucru. Există o listă de jucători, sînt cîteva priorități, dar aceste lucruri le vom discuta doar după ultima etapă".

Mulțumit de cei care au jucat în SUA
Olăroiu s-a declarat satisfăcut de evoluția jucătorilor steliști care au făcut parte din lotul echipei naționale a României în turneul din Statele Unite ale Americii. "Eu sînt subiectiv, dar la primul meci s-a simțit cînd au intrat. De cîte ori au fost folosiți jucătorii noștri sau cei de la rapid, dinamo, Sportul, Poli Timișoara s-au schimbat puțin proporțiile", a declarat Olăroiu.

Suporterii nu-l vor pe Filipescu
Siteul www.stelisti.ro a inițiat un sondaj cu întrebarea lansată fanilor campioanei: "Vă doriți ca STEAUA să-l transfere pe Iulian Filipescu?". Mai mult de jumătate din cei aproape 2.500 de votanți, mai precis 56,32 la sută, au spus că nu-l vor pe fostul fundaș central al echipei naționale și doar 36,27 la sută au răspuns cu "da". În urmă cu 3 zile, Gigi Becali s-a întîlnit cu Filipescu, după care a declarat că "dacă Olăroiu îl vrea, va veni la STEAUA".

Cantonamente în Austria și în Olanda
După ultima etapă a campionatului, care se va disputa miercuri, Olăroiu le va oferi jucătorilor o vacanță de 16 zile. Reunirea este programată pe 23 iunie, zi în care se va efectua și vizita medicală. Rădoi și compania vor pleca apoi pe 27 iunie în cantonament în Austria, la Kaprun, unde s-au antrenat și anul trecut cu Oleg Protasov. Stagiul va dura pînă pe 6 iulie și va fi urmat de un al doilea, în perioada 8-19 iulie, în Olanda, la Mierlo. Aici, deja au fost perfectate două meciuri amicale, cu turcii de la Rizespor, pe 12 iulie, și cu olandezii de la NAC Breda, pe 18 iulie.

Turneu în America?
După ce echipa națională a efectuat un turneu de jocuri amicale în Statele Unite ale Americii, Cosmin Olăroiu a spus ieri că și STEAUA intenționează să facă un stagiu peste Ocean. "Avem foarte mulți suporteri în SUA și ar fi o idee excelentă să mergem acolo. Pe deasupra, vara se duc multe echipe mari din Europa acolo și ar exista posibilitatea unor amicale tari. E o variantă de luat în seamă, însă totul depinde de program", a spus Oli.

3 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Sam Iun 03, 2006 1:55 pm    Titlul subiectului:
Oli:Am avut parte de ostilitate! Răzvan Rotaru, Dan Udrea


La finalul meciului cu Sportul, fotbaliștii Stelei s-au dus la galerie și au început să scandeze împotriva rivalilor din Giulești. Conducătorii Rapidului au depus un memoriu la LPF prin care au cerut depunctarea roș-albaștrilor. După două săptămîni de așteptare pentru fotbaliștii din Ghencea, în care au stat cu sufletul la gură, abia joi Comisia de Apel a dat verdictul final prin care nu a depunctat echipa campioană.

Cosmin Olăroiu a afirmat că această perioadă a fost trecută cu greu de elevii lui, a căror concentrare a fost mai mult la ședințele Ligii decît la cele de antrenament. "Deși am avut parte de multe lucruri ostile, sîntem pregătiți să luptăm pînă la capăt. Nu mi-a fost teamă, pentru că ar fi fost o decizie absurdă să ni se ia puncte, iar eu știu că fotbalul se joacă pe teren și numai acolo se cîștigă sau se pierd puncte", a declarat Olăroiu.

Apoi Oli a spus că este deranjat de faptul că partida rapid - Sportul se va disputa mîine, în timp ce roș-albaștrii vor juca azi împotriva Jiului. "Mai are importanță? După toate cele întîmplate în ultimele zile sîntem pregătiți pentru orice. Chiar mă aștept la orice în această perioadă. Oricum, nici măcar nu o să mă uit la televizor să văd meciul rapid - Sportul, pentru că nu mă interesează. Pe mine mă privește STEAUA și dacă noi vom cîștiga ultimele două partide sîntem campioni indiferent de ce se petrece pe alte stadioane", a declarat Oli pentru Știrile Sportive ale Antenei 1.

„Meciurile cu Jiul și cu Vaslui sînt vitale pentru simplul fapt că dacă le vom cîștiga vom deveni sută la sută campioni”
Cosmin Olăroiu

„Avem un mare dezavantaj în partida cu Jiul, faptul că vom juca fără suporteri. Suportul publicului ne va lipsi mult și sper să nu se resimtă în rezultatul final”
Cosmin Olăroiu

„Jucătorii care au fost la națională trebuie să-și revină, chiar dacă au fost afectați de fusul orar. Am jucat multe meciuri din trei în trei zile și nu se pune problema să odihnim vreun jucător”
Cosmin Olăroiu

47 de ani au trecut de la ultima victorie obținută de Jiul pe terenul Stelei, 1-0 pe data de 7 iunie 19593 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Dum Iun 04, 2006 5:43 pm    Titlul subiectului:
De rîs!
Adrian Florea


STEAUA și-a atins scopul într-un meci fără spectatori, fără nerv și fără faze de poartă

Fără nici o problemă de lot, dar și fără sprijinul vreunui suporter în tribună. Așa s-a prezentat STEAUA la meciul de aseară, cu Jiul. Olăroiu l-a preferat în atac pe Oprița, în detrimentul lui IACOB, anticipînd o apărare aglomerată a petroșănenilor, și l-a titularizat pe Ogăraru, deja acontat de Ajax. De partea cealaltă, Șunda a mizat pe defensivă: 4 oameni pe linia de fund, alți doi închizători și un singur vîrf.

A rezultat un meci liniștit pînă în minutul 14, atunci cînd au intervenit două lucruri. Accidentarea lui PARASCHIV și inspirația lui Olăroiu, care l-a trimis în teren pe CRISTOCEA. Acesta avea să deschidă scorul peste doar 120 de secunde, înscriind cu capul din centrarea perfectă a lui Nicoliță. Imediat s-a pornit furtuna. Nu în joc, ci din cer. Ploaie torențială și vînt puternic, adică ingredientele perfecte care lipseau pentru a face dintr-un meci anost unul de-a dreptul jenant. Pînă la pauză n-a mai fost nici măcar o jumătate de ocazie la cele două porți, singura fază importantă fiind un șut al lui Dică deviat în corner (2.

Partea a doua a meciului a îndemnat și mai mult la somn. Nu numai că n-au mai existat situații de gol la cele două porți, dar meciul a abundat de greșeli, pase la adversar și șuturi anapoda, care ar fi avut succes doar la rugby. Tabela a indicat 1-0 pentru STEAUA, dar ambele echipe au lăsat să se înțeleagă că sînt mulțumite de rezultat. Gazdele pentru că și-au atins scopul, cucerind cele 3 puncte care îi mai apropie cu un pas de al 23-lea titlul de campioană, iar oaspeții pentru că au pierdut la limită și astfel disputa de la distanță cu Pandurii în privința golaverajului, care ar putea decide a doua retrogradată, nu le-a fost afectată aproape deloc.4 IUNIE 2006

Winner007:cam au dreptate.......meci fara spectacol , fara spectatori........dar eficent
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Dum Iun 04, 2006 6:01 pm    Titlul subiectului:
"O stea pleacă din Galaxie"Deși partida de aseară s-a disputat cu porțile închise, nici un spectator neavînd acces, galeria Stelei a afișat totuși un banner pe gardul dinspre tribuna a II-a. Fanii roș-albaștrilor au intrat pe stadion înainte de joc și au agățat banner-ul respectiv, care conținea un mesaj pentru George Ogăraru, jucător care va pleca la Ajax Amsterdam după ultima etapă. "O stea pleacă din Galaxie. Respect George Ogăraru", au scris suporterii campioanei. Ogăraru, jucător format la Centrul de copii și juniori din Ghencea, a evoluat pentru STEAUA 6 ani, în schimbul său olandezii urmînd să plătească 4 milioane de dolari.

Gigi a fost la vestiare
Imediat după ce echipele au ieșit la încălzire, Gigi Becali a coborît pe teren și a traversat terenul pentru a se duce la vestiare. La un moment dat s-a întîlnit cu patronul Jiului, Alin Simota, și cu antrenorul oaspeților, Aurel Șunda, cu ambii dînd mîna. El a discutat apoi cu Olăroiu în gura tunelului, după care cei doi au plecat împreună la cabine. Becali a stat cu Oli în vestiar aproximativ 20 de minute, după care a mers la tribuna oficială.

PARASCHIV s-a accidentat
După numai 14 minute de la începutul jocului, Sorin PARASCHIV i-a cerut lui Olăroiu să-l înlocuiască. Mijlocașul campioanei a acuzat dureri puternice la pulpa stîngă și a fost înlocuit cu CRISTOCEA. După primele estimări ale medicilor, ar putea fi vorba și despre o ruptură musculară și, dacă verdictul se va confirma, atunci PARASCHIV nu va mai putea evolua în ultima etapă de campionat, cînd STEAUA va întîlni pe FC Vaslui, în deplasare.

CRISTOCEA a marcat la prima atingere a balonului
Introdus în minutul 14 al întîlnirii, Vasilică CRISTOCEA a reușit să marcheze după mai puțin de două minute, la chiar prima atingere a balonului. Jucătorul adus în iarnă de la Farul Constanța se află la cel de-al doilea gol pentru STEAUA în acest retur, el reușind și 3 pase decisive.

Drida pedepsit
Antrenorul Jiului, Aurel Șunda, a decis să nu-l folosească pe Adrian Drida, pedepsindu-l în acest mod pentru declarațiile făcute înainte de disputa cu STEAUA. Jucătorul petroșănenilor spusese joi că "Jiul arbitrează lupta pentru titlu, iar eu, unul, îmi doresc ca STEAUA să ia titlul". "Mi-e și frică să-l folosesc titular pentru că nu vreau să se interpreteze. Dacă va ajunge să rateze cu poarta goală ce se va crede? O să lase loc de interpretări", a declarat Șunda cu o zi înainte de meci. În urma declarațiilor date, Drida riscă să fie amendat de conducerea clubului.
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Lun Iun 05, 2006 7:26 pm    Titlul subiectului:
Fără Rădoi și Para?
Dan UdreaÎn minutul 14 al partidei STEAUA - Jiul, PARASCHIV i-a făcut semn lui Olăroiu că nu mai poate continua. El a acuzat dureri la pulpa stîngă și a fost înlocuit cu CRISTOCEA. La pauză și Rădoi i s-a plîns lui Oli că nu mai poate continua, avînd genunchiul umflat. Și el a fost schimbat cu LOVIN.

La finalul partidei, antrenorul Stelei a explicat situația medicală a celor doi. "PARASCHIV a făcut o contractură, nu am riscat și l-am schimbat, sper să nu fie probleme. Rădoi a resimțit dureri la genunchi, la colateralul intern, i se umflase rău de tot. El de obicei joacă și cu dureri, dar acum a spus că are dureri foarte mari și am considerat că este mai bine să-l înlocuiesc", a spus Olăroiu.

PARASCHIV urmează să efectueze astăzi un RMN, care va arăta dacă a suferit doar o contractură sau e vorba despre o întindere. Dacă va fi cel de-al doilea diagnostic, atunci Para nu va putea evolua în ultima etapă cu FC Vaslui. "Rădoi are încă dureri mari la genunchi și este și el sub semnul întrebării deoarece dacă nu i se va dezumfla, atunci nu va juca, pentru că are probleme cu ligamentele încrucișate", a spus ieri unul dintre conducătorii campioanei.

Din cauza echipei naționale
Problemele medicale ale lui Rădoi au fost puse de oficialii campioanei pe seama turneului echipei naționale din SUA. "De acolo i se trag lui Mirel durerile și tot ce a pățit sîmbătă seara. Antrenamentele, adaptarea la fusul orar, toată nebunia creată l-au afectat", a susținut ieri unul dintre membrii staff-ul tehnic al Stelei.

Colțescu e la Vaslui - STEAUA
Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe craioveanul Sebastian Colțescu să arbitreze meciul FC Vaslui - STEAUA, din ultima etapă a Diviziei A. "Este singura variantă pe care o acceptăm", a declarat unul dintre conducătorii Stelei. Roș-albaștrii au continuat și în ultimele zile să solicite CCA-ului o brigadă din străinătate și surse din comisie au susținut ieri că nu e exclusă o asemenea variantă, chiar dacă șeful arbitrilor, Gheorghe Constantin, se opune aducerii unor arbitri străini.

Îl vor pe Junior
STEAUA continuă să testeze piața jucătorilor străini. După ce s-au interesat de fundașul dreapta al celor de la Amadora, Anthony da Silva, conducătorii campioanei au în plan și transferarea unui atacant din campionatul Ucrainei. Chiar ieri, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a întrebat la clubul Tavria Simferopol de situația atacantului brazilian Junior, pe care l-ar dori în Ghencea la vară. (Cătălin Barzaghideanu)

Olăroiu nemulțumit
Antrenorul Stelei s-a declarat nemulțumit de evoluția echipei sale împotriva Jiului. "Am avut ceva probleme și asta mă îngrijorează. Nu a fost un meci reușit, nu am realizat tot ce ne-am propus. Era o atmosferă ca de antrenament și se simte acest lucru. STEAUA a mai pățit așa ceva cu Bistrița în tur, cînd chiar a pierdut", a spus Olăroiu.

Titlul de rămas bun
La tribuna a II-a a stadionului "Lia Manoliu", galeria Stelei a afișat un banner adresat lui George Ogăraru pe care stătea scris "O stea pleacă din galaxie - respect George Ogăraru". Fundașul dreapta care va pleca după finalul campionatului la Ajax pentru 4 milioane de dolari a declarat la final: "Le mulțumesc suporterilor pentru acel banner, sînt bucuros și vreau să ne luăm rămas bun la Vaslui, unde sper să vină în număr cît mai mare și să sărbătorim titlul de campioni", a afirmat Ogăraru.

E greu de jucat în ligheanul ăsta
Mihai Stoica a oferit la finalul partidei cu Jiul și o altă explicație pentru modul în care a jucat STEAUA. "Una este să joci cu titlul pe masă acasă, iar alta să nu joci niciun meci acasă întreg returul. În ligheanul ăsta și fără spectatori, este o atmosferă de... Bine că se dărîmă! ", a declarat MM cu privire la stadionul "Lia Manoliu".

5 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com


Ultima modificare efectuata de catre winner_007 la Lun Iun 05, 2006 7:33 pm, modificat de 1 data in total
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Lun Iun 05, 2006 7:32 pm    Titlul subiectului:
Antrenament

Dan UdreaÎn timpul celor 90 de minute de sîmbătă seara, în afara golului marcat de CRISTOCEA, nu s-a întîmplat nimic, cele două echipe pasîndu-și mingea una-alteia. Mai interesante au fost declarațiile oficialilor și jucătorilor despre joc. Ce au avut ei de spus?

Gigi Becali a fost primul care a văzut ce au observat toți telespectatorii. "Ciudat meci. În repriza a doua parcă jucau ca la antrenament, înnebunisem. Probabil celor de la Jiul le convenea 1-0, să nu ia mai multe, iar nouă ne convenea să cîștigăm. Asta a contat în teren. Jucătorii mei trebuiau să fie ca lupii. Nu știu ce s-a întîmplat. O să vorbesc cu ei, să văd. Parcă erau iepurași", a declarat Becali.

Fără să se întîlnească după meci cu patronul Stelei, Aurel Șunda, antrenorul Jiului, a mers pe aceeași idee. "Un meci inedit, pe ploaie, fără spectatori, un antrenament, altfel nu-l pot caracteriza. Ne-am închis bine în apărare, dar nu am avut forța necesară în atac. STEAUA este totuși STEAUA", a spus Șunda.

După ce declarase și înainte de meci că ține cu STEAUA în lupta pentru titlu, mijlocașul Jiului, Adrian Drida, a fost trecut pe banca de rezerve. "N-am vrut să se interpreteze", a explicat Șunda. La final, Drida a declarat: "Sînt stelist de mic și, repet, vreau ca STEAUA să ia campionatul. Sper să-i încurcăm pe rapid în ultima etapă, cînd vom evolua pentru STEAUA".

După golul marcat de CRISTOCEA, jucătorii celor două echipe s-au rezumat practic la un tenis cu piciorul, chiar dacă n-a existat decît un fileu imaginar, cei mai plictisiți fiind cei doi portari și arbitrul partidei

DECLARAȚIA MECIULUI
„Am simțit că atît jucătorii Stelei, cît și cei ai Jiului erau mulțumiți cu rezultatul de 1-0 și de-asta n-a mai fost o încrîncenare pe gazon”
Tiberiu Lajos, arbitrul meciului STEAUA - Jiul

CIFRELE MECIULUI
0 șuturi pe poartă a tras Jiul

0 situații de gol a avut echipa din Petroșani în fața Stelei

0 cartonașe galbene a arătat arbitrul Tiberiu Lajos la meciul de sîmbătă

0 spectatori au asistat la meci, partida disputîndu-se cu porțile închise


Și nocturna s-a plictisit

După ce în două rînduri pe parcursul meciului de sîmbătă seara nocturna a fost afectată din cauza unor căderi de tensiune, aproape jumătate din becuri stingîndu-se, ieri a circulat pe mail un banc. "De ce s-a stins de două ori o parte din nocturnă? Păi, pînă și ea s-a plictisit de ce se întîmpla pe teren și a vrut să facă ceva ca să oprească mascarada".

Ironia lui Șunda
Antrenorul Jiului a recurs la o ironie cînd a explicat de ce l-a folosit totuși pe Drida pentru ultimele 20 de minute. "Am zis că poate vrea să dovedească și el că are față de STEAUA", a spus Șunda. Replica a venit de la Mihai Stoica. "Mulți ar vrea să vină la STEAUA, însă sînt cam puține locuri libere în vestiarul nostru care trebuie completate", a declarat MM.

5 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Mar Iun 06, 2006 8:43 am    Titlul subiectului:
Presiune
Răzvan Rotaru, Dan UdreaÎn urmă cu zece zile STEAUA a înaintat o cerere către CCA și FRF, aceasta din urmă fiind pentru președintele Mircea Sandu, prin care solicita la partida din ultima etapă, cu FC Vaslui, brigadă de arbitri străini.

"Nu facem mofturile Stelei", a declarat la momentul respectiv șeful CCA, Gheorghe Constantin. Temîndu-se de influența patronului de la Vaslui asupra arbitrilor, steliștii au continuat să trimită faxuri către CCA pentru a avea arbitri de afară. Dorința lor nu a fost satisfăcută, fiind delegat craioveanul Sebastian Colțescu, care va fi ajutat la cele două linii de asistenții Cristi Nica și Aurel Onița.

Duminică seară, înainte de a începe "Recursul etapei", managerul general al Stelei, Mihai Stoica, s-a întîlnit la intrarea în studio cu șeful CCA, Ghorghe Constantin, căruia i-a reproșat pe un ton ridicat faptul că a delegat brigadă românească. "Nu se poate așa ceva! De zece zile trimitem faxuri că vrem arbitri străini și voi ne-ați dat români. Nu o să ne prezentăm la meci", s-a răstit MM la șeful CCA.

După cîteva secunde, Gheorghe Constantin i-a replicat: "De unde să aduc arbitri străini dacă majoritatea campionatelor s-au încheiat? Aproape toți sînt deja în vacanță". Ieri, patronul Stelei, Gigi Becali, era și el nemulțumit de decizia luată de CCA. "Colțescu e un arbitru corect. Nu ne-a făcut probleme pînă acum, însă mie de tușieri îmi este frică. De ce? Aștia sînt prietenii lui Dinu Vamă și pot să ne facă probleme", a declarat Becali.

"Nu mă interesează de x sau de y, eu mă duc să arbitrez corect. Sper să-mi ajute bunul Dumnezeu să trec cu bine de acest meci"
Sebastian Colțescu

Sebastian Colțescu
- 29 de ani
- arbitru din 1999
- în Divizia A din toamna lui 2003
- arbitru FIFA din 1 ianuarie 2006
- a fost inginer la Electroputere Craiova
- necăsătorit
- a arbitrat o singură dată pe STEAUA în acest campionat (3-0 la Galați)
- nu i-a arbitrat deloc pe vasluieni în acest campionatIncident la FRF
Săptămîna trecută, la sediul FRF, a avut loc o ceartă între președintele Rapidului, Dinu Gheorghe, și directorul executiv al Stelei, Valeriu Argăseală. În timp ce conducătorul stelist discuta cu cei de la CCA posibilitatea de a avea arbitri străini la meciul de miercuri, Dinu "Vamă", care se afla și el întîmplător la FRF, a intervenit în discuție. "De ce să fie arbitri străini la Vaslui?" a spus Vamă, moment în care Argăseală a luat foc: "Ce te interesează pe tine ce arbitri vin la meciul nostru? Tu să îți vezi de echipa ta".

De ce le-a refuzat cererea
Președintele CCA, Constantin Gheorghe, a fost iritat de faptul că STEAUA a făcut o adresă și către FRF și, implicit, către Mircea Sandu, căruia i-a cerut pentru partida de la Vaslui arbitri străini. "Normal că am discutat cu Mircea Sandu, dar nu vă pot spune ce mi-a zis. Un singur lucru este cert: eu am hotărît să arbitreze Colțescu și gata", a spus Constantin, care va fi observator la meciul de la Vaslui. Celălalt meci care contează în lupta pentru titlul, Jiul - rapid, va fi arbitrat de Anton Heleșteanu, Mikloș Nagy și Traian Marchiș.

"Eu l-am descoperit pe Colțescu și am mare încredere în acest tînăr că va arbitra bine la Vaslui"
Gheorghe Constantin, președinte CCA

Gigi a trimis banii la Petroșani
Patronul Stelei, Gigi Becali, și-a trimis de ieri un om de încredere în Valea Jiului cu 100.000 de euro primă pentru jucătorii lui Șunda. "Dacă făceam blat la Vaslui mai trimiteam atîția bani ca să încurc pe rapid? Sînt sigur că de data aceasta va trebui să dau banii, nu se va repeta istoria de la jocurile Rapidului cu Gloria și cu Sportul", a declarat Becali. Președintele executiv al Jiului, Ilie Bălănescu, a spus ieri că "atîta timp cît e legal, vom primi acești bani". El a fost contrazis de patronul său, Alin Simota: "Nu ne interesează banii lui Gigi Becali".

Rădoi va juca
După ce a fost schimbat la pauza meciului cu Jiul, din cauză că i se umflase genunchiul și avea dureri mari, Mirel Rădoi a fost supus ieri unui test medical amănunțit. Acesta a relevat că nu are nici o afecțiune la ligamente și că poate evolua fără nici o problemă în meciul cu FC Vaslui, de mîine seară. În schimb, PARASCHIV va afla abia astăzi dacă va putea evolua împotriva moldovenilor. El a acuzat dureri la pulpa stîngă, fiind suspect de ruptură musculară.

Deplasare cu avionul
Roș-albaștrii vor ajunge astăzi după-amiază la Vaslui. După ce dimineață vor efectua un antrenament în Ghencea, steliștii vor pleca cu avionul la Iași, iar drumul pînă la Vaslui, aproximativ 80 de kilometri, va fi parcus cu autocarul. Ei se vor întoarce în București imediat după meci, pe aceeași rută.

Nichita îl acuză de blat pe Becali
Săptămînalul "Ieșeanul" a publicat un interviu cu primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, care este în același timp și președintele Consiliului de Administrație la Poli Iași. Acesta spune la un moment dat că "am vorbit cu oameni de afaceri dispuși să cumpere pe Poli, dar toți cereau să le acord diverse avantaje. Păi, vreți să înfund pușcăria? Cu Gigi Becali am vorbit de două ori. Mi-a zis că ar da niște bani, dar să mai aranjăm niște puncte pe ici, pe colo". Ieri, Nichita a negat afirmațiile publicate: "N-am spus niciodată așa ceva. E o invenție!".

CARLOS dorit de Betis
Potrivit presei spaniole, Manuel Ruiz de Lopera, președintele echipei Betis Sevilla, vrea să-l transfere pe goalkeeper-ul Stelei, CARLOS Fernandes. "În urmă cu zece zile, Lopera l-a contactat pe impresarul portarului portughez al roș-albaștrilor, care i-a lăsat o impresie bună în «dubla» din optimile Cupei UEFA. Acesta a dorit să afle pretențiile financiare ale portarului", a scris cotidianul Marca. CARLOS a venit în Ghencea pentru 800.000 de euro de la Boavista în luna ianuarie și are contract pînă în vara lui 2009.

6 iunie 2006
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
       Pagina de start a forumului SteauaOnline // Articole & polls Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron
Powered by phpBB © 2006 phpBB Group - Varianta în limba româna: Romanian phpBB online community