Stelistii contraataca: cerem URGENT retrogradarea rapidului!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
 
       Pagina de start a forumului SteauaOnline // Discutii steliste
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Vin Mai 26, 2006 3:57 pm    Titlul subiectului: Stelistii contraataca: cerem URGENT retrogradarea rapidului!
Suporterii Stelei cer retrogradarea Rapidului

Într-un comunicat publicat pe site-ul www.fcsteaua.ro , suporterii Stelei cer retrogradarea Rapidului, aducand si o dovada video a injuriilor scandate de jucatorii rapidisti!!!

Cerem URGENT retrogradarea Rapidului!

La 29 martie a.c., FIFA a transmis catre toti membrii ei (inclusiv FRF!) circulara 1026, care se refera la modificarea art. 55 al Codului disciplinar FIFA: nediscriminarea (de gasit aici: Directiva FIFA)
"Noua prevedere a paragrafului 4 stipuleaza ca daca se dovedeste ca un jucator, oficial sau spectator, care se comporta intr-o maniera discriminatorie sau dispretuitoare, apartine unei anumite echipe, acea echipa va fi penalizata automat cu trei puncte la prima abatere. In cazul unei a doua abateri, se vor deduce sase puncte si, dupa o noua abatere, echipa va fi retrogradata.
Federatiile sau asociatiile sunt obligate sa incorporeze prevederile acestui articol in codul lor disciplinar si in statute si sa aplice sanctiunile stipulate. Orice asociatie care nu se va conforma acestui articol, va fi exclusa din fotbalul international pe doi ani (paragraful 5)."
Conform celor de mai sus, rapid se face vinovata in repetate randuri de incalcarea prevederilor:
- Traditionalul "salut" al galeriei rapidiste si al jucatorilor acestei echipe in momentul schimbarii unui jucator, sau la sfarsitul partidei este, invariabil "M...e STEAUA!",
- Behaitul jucatorilor rapidisti, prin care STEAUA si conducatorii ei sunt asemuiti oilor,
- Injuriile adresate lui RADOI de catre jucatorii rapidisti aflati in autocar,
- Jignirile aduse sefului statului, dl. presedinte Traian Basescu etc. In consecinta, cerem in mod expres o intrunire extraordinara a comisiilor abilitate sa judece acest caz! Consideram ca, aflandu-se la o noua abatere, dupa numeroasele precedente (din care amintim doar incalificabila comportare a publicului giulestean la meciul din turul acestui campionat), se impune aplicarea art. 55 si, implicit, RETROGRADAREA echipei rapid.
Este trist ca organele abilitate nu s-au autosesizat si este nevoie de un protest scris din partea suporterilor stelisti si a oficialilor clubului
STEAUA! Mentionam ca acest demers nu are nici o legatura cu protestul initiat de gruparea giulesteana, care mistifica realitatea, inventand un asa-zis rasism de care acuza clubul STEAUA! Club la care joaca fotbalisti de etnie roma, indragiti si respectati de suporterii stelisti.
Noi dorim doar ca legile sa fie aceleasi pentru toata lumea si nu acceptam diversiunile menite sa distraga atentia de la abaterile grave de la regulament care pot fi constatate la fiecare meci disputat pe stadionul "Valentin Stanescu", la fiecare declaratie a jucatorilor si oficialilor rapidisti!


Sursa:www.stelisti.ro

Vroiam sa fim solidari ca doar toti suntem stelisti!
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com


Ultima modificare efectuata de catre winner_007 la Vin Mai 26, 2006 4:10 pm, modificat de 1 data in total
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Vin Mai 26, 2006 4:03 pm    Titlul subiectului:
in urma modificarii articolului 55 al FIFA (de gasit aici: http://www.fifa.com/en/fairplay/inde...icleid=116246), paragraful 4 contine urmatoarele:

"daca un jucator sau oficial comite acte de discriminare (de orice fel, nu numai rasiala) sau acte dispretuitoare, jignitoare, ... se sanctioneaza cu 3p / 6p / retrogradare, etc."

la acest paragraf se pot incadra behiatul jucatorilor rapidisti, injuraturile adresate lui RADOI de catre jucatorii rapidisti afllati in autocar, injuraturile si jignirile aduse sefului de sat, domnul presedinte traina basescu, cat si acel "m--e stelei" cu care jucatorii rapidisti isi saluta galeria cand sunt schimbati de pe teren si la finalul partidei, in timpul turului de onoare!

cerem in mod expres o intrunire extraordinara a comisiilor abilitate sa judece acest caz! jucatorii rapidisti si galeria rapidului striga "m--e STEAUA" meci de meci! se afla la a nu stiu cata abatare, asa ca se impune fara indoiala RETROGRADAREA echipei rapid in divizia c! este trist ca organele de control inca nu s-au autosesizat si este nevoie de un protest scris din partea suporterilor stelisti si a oficialilor clubului STEAUA!

mentionam ca acest demers nu are nici o legatura cu prostetul initiat de gruparea giulesteana! noi dorim doar ca legile sa fie aceleasi pentru toata lumea si nu acceptam diversiunile menite sa distraga atentia de la abaterile grave de la regulament care pot fi constatate la fiecare meci disputat pe stadionul valentin stanescu!

suporterii clubului STEAUAsi uite inca o reclamare a rapidului:
rapid face apel și vrea depunctarea Stelei!

Clubul rapid București a anunțat astăzi că va face apel la decizia Comisiei de Disciplină care a hotărît ca STEAUA să joace o etapă fără suporteri. Avocatul FC rapid este nemulțumit de faptul că STEAUA nu a fost depunctată.
Punctul de vedere al avocatului contrazie, în schimb, declarația făcută ieri de Dinu Gheorghe: "Pe noi nu ne-a interesat ce sancțiune se dă, dacă depunctează STEAUA sau nu. Noi am vrut doar să atragem atenția asupra acestui comportament incalificabil al celor de la STEAUA, care persistă de mult timp".
În altă ordine de idei, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a anunțat UEFA că sancțiunile date de Comisia de Disciplină a LPF sînt juste și suficiente.

sunt penibili , au aratat defapt ce vreau!Domnule Copos cum e sa nu poti face nimic , sa ai o furie neputincioasa?!Te simti bine e mie imi place cand vad toti rapidisti asha

Uitati dragi stelisti probe pentru retrogradarea rapiduluisi niste probe video

http://www.youtube.com/watch?v=Il4KyYyrKdM&search=%20rapid
Ii multumesc lui mir3l de pe fcsteaua.ro pentru aceste dovezii
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
lovesteaua4ever
Moderator, DesignerData inscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 381
Locatie: Bucuresti

Trimis: Vin Mai 26, 2006 5:51 pm    Titlul subiectului:
Iti dai seama ca nici lor n-o sa le faca cine stie ce pt asta dar e f bine ca se mediatizeaza cazul caci ne vor fi aplicate acelasi sanctiuni si noua si lor si deci depunctarea nu ar mai fi o problema!!
_________________
Stelist pana la moarte/ Si dincolo de ea!!
Sus
meshteroo
ModeratorData inscrierii: 01/Apr/2006
Mesaje: 158
Locatie: Maciupiciu :))

Trimis: Vin Mai 26, 2006 6:13 pm    Titlul subiectului:
Da, dar atunci cum ar fi sa ia dinamo titlul? Nici nu ma gandesc!
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Vin Mai 26, 2006 6:24 pm    Titlul subiectului:
In primul rand un off-topic:Bun venit din nou Meshteroo
On topic:Cred ca am facut un articol destul de cuprinzator si am si dovezii.Acum traceti voi concluzile dar se pare din surse de la stelisti.ro ca suporterii deja au trimis o somatie la Viena!
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
lovesteaua4ever
Moderator, DesignerData inscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 381
Locatie: Bucuresti

Trimis: Vin Mai 26, 2006 6:28 pm    Titlul subiectului:
Chiar daca ne depuncteaza cu 3 pct asa cum prevede regulamentul dinamo tot nu ia campionatul ca si asa averm mai multe pct ca ei!!
_________________
Stelist pana la moarte/ Si dincolo de ea!!
Sus
meshteroo
ModeratorData inscrierii: 01/Apr/2006
Mesaje: 158
Locatie: Maciupiciu :))

Trimis: Vin Mai 26, 2006 6:31 pm    Titlul subiectului:
Inseamna ca ar avea Sportu' sanse . Sper sa nu fim depunctati...si rapidistii ne injura pe noi...ei de ce nu sunt depunctati...doar noi de ce doar noi? Las ca si rrapidu' acum e in pericol... :milog:
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Vin Mai 26, 2006 6:36 pm    Titlul subiectului:
ȚIGÁN, -Ă, țigani, -e, s.m., adj. I. S.m. 1. Persoană ce face parte dintr-o populație originară din India și răspândită în mai toate țările Europei, trăind în unele părți încă în stare seminomadă. ◊ Expr. A arunca moartea în țigani = a arunca vina pe altul. A se muta ca țiganul cu cortul = a se muta foarte des; a fi nestatornic. A se îneca ca țiganul la mal = a nu reuși, a eșua într-o acțiune tocmai când era pe punctul de a o duce la bun sfârșit. Tot țiganul își laudă ciocanul, se spune despre cei care se laudă cu ceea ce le aparține. E învățat ca țiganul cu ciocanul (sau cu scânteia), se spune despre cei deprinși cu nevoile. 2. Epitet dat unei persoane brunete. 3. Epitet dat unei persoane cu apucături rele. II. Adj. (Rar) Țigănesc. - Din sl. ciganinŭ. Cf. rus. ț â g a n.

Deci exista in dex , deci nu e rasism doar e un seudonume pe care suporterii stelisti il adreseaza rapidistilor.
Acuma boala
BOÁLĂ s. v. capriciu, chef, ciudă, fandoseală, fantezie, fason, fiță, gelozie, invidie, maimuțăreală, moft, naz, nărav, necaz, pasiune, patimă, pică, pizmă, poftă, pornire, prosteală, ranchiună, sclifoseală, toană, viciu.
adica avem ciuda ca nu avem bani si masini ca tiganiinu?Deci care e problema lor , ce asta e rasism?
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
lovesteaua4ever
Moderator, DesignerData inscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 381
Locatie: Bucuresti

Trimis: Vin Mai 26, 2006 6:59 pm    Titlul subiectului:
meshteroo nici sportu nu are sanse ca are 5 pct in spatele nostru, deci daca suntem depunctati impreuna cu rapidul tot e bine
_________________
Stelist pana la moarte/ Si dincolo de ea!!
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Vin Mai 26, 2006 7:02 pm    Titlul subiectului:
Oricum echipa de SUB PODUL GRANT va incerca sa ne ia acele 3 puncte cu orice pret , deci sa ne asteptam la orice!
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
Mirel_Radoi
Stelist pana la moarteData inscrierii: 24/Mar/2006
Mesaje: 375
Locatie: Tg-Jiu

Trimis: Vin Mai 26, 2006 7:20 pm    Titlul subiectului:
vai draga ce tari sunt ei.DSe vede ca nu au cei 7 ani de acasa
_________________
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Vin Mai 26, 2006 7:26 pm    Titlul subiectului:
Sunt penibili si niste cersetorii!!Mama sper ca ati inteles toti ce au facut in acest articol , adica vroiau sa ne fure titlul in cel mai josnic mod cu putinta!

Uitati inca o dovada de lipsa de bun simt de la jucatorii rapidului http://www.youtube.com/watch?v=kwPVosaF6l0
multumesc din nou lui mir3l

Editat:Moderatorii
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Vin Mai 26, 2006 8:15 pm    Titlul subiectului:
Uitati probe
Behăitul rapidiștilor
http://www.youtube.com/watch?v=dw27HWA2hqw&search=dinu%20gheorghe

torta rapidista din meciu STEAUA - rapid din campionat http://www.youtube.com/watch?v=Il4KyYyrKdM&search=%20rapid

http://www.youtube.com/watch?v=kwPVosaF6l0 jucatorii rapidisti arata semne obscene Stelistilor

http://www.youtube.com/watch?v=1a1J_QM3Va0 rapidistii il injura de morti pe RADOI NECENZURAT[URL=http://imageshack.us][IMG]

suporteri Stelisti trimiteti acest probe la Uefa si Fifa binenteles insotite de un text...

[email protected]
[email protected]
multumim din nou mir3l
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
Mirel_Radoi
Stelist pana la moarteData inscrierii: 24/Mar/2006
Mesaje: 375
Locatie: Tg-Jiu

Trimis: Sam Mai 27, 2006 9:03 am    Titlul subiectului:
mama sa vezi ce le fac.Ii trimit un mail lui lucesc in special lui maftei si lui copos cu un dezimfectant de gripa aviara si de h5n1 ca o sa moara saracii de ei.

Si o sa fac un reportaj si sa vedeti ce ii injur pe aia "necenzurat"
_________________
Sus
lovesteaua4ever
Moderator, DesignerData inscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 381
Locatie: Bucuresti

Trimis: Sam Mai 27, 2006 9:30 am    Titlul subiectului:
Mai bine nu ne coboram la mintea lor bolnava!!
_________________
Stelist pana la moarte/ Si dincolo de ea!!
Sus
paisie
UserData inscrierii: 26/Mai/2006
Mesaje: 1

Trimis: Sam Mai 27, 2006 10:17 am    Titlul subiectului:
mah ce vroiati de la copos nu a spus el dupa ce a batut STEAUA pe sportu ca aveti rabdare ca nu s-a terminat campionatul???? tot kktul asta a fost premeditat, de cel mai parsiv om din fotbal
Sus
lovesteaua4ever
Moderator, DesignerData inscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 381
Locatie: Bucuresti

Trimis: Sam Mai 27, 2006 10:31 am    Titlul subiectului:
Da asa este, unu om de... lasa ca cu toata opozitia tuturor tot luam noi campionatul!
_________________
Stelist pana la moarte/ Si dincolo de ea!!
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Sam Mai 27, 2006 1:43 pm    Titlul subiectului:
Răzvan Rotaru, Dan Udrea


Ieri, Gazeta a vorbit cu 3 membri ai forului de apel, prezidat de Constantin Son. Unul dintre aceștia a acceptat, sub protecția anonimatului, să spună ce riscă STEAUA la viitoarea ședință. "Este clar că la Comisia de Disciplină nu s-a respectat regulamentul în vigoare. Circulara FIFA 1026, aprobată de Comitetul Executiv în luna martie, n-a fost pusă în aplicare. De ce? Probabil pentru că membrii comisiei s-au speriat de vizita făcută de Gigi Becali și au judecat în funcție de amenințările patronului Stelei", a declarat unul dintre cei 5 membri ai Comisiei de Apel.

"Probabil, STEAUA va fi depunctată"
"Sînt convins că va ieși un scandal monstru după ce se va da decizia de la Apel, pentru că în mod normal, dacă se va respecta statutul, atunci STEAUA va fi depunctată cu 3 puncte, așa cum scrie acolo", a adăugat membrul comisiei, care a explicat și de ce a ținut să-i fie păstrată secretă identitatea. "Nu aș mai avea voie să votez, pentru că ar însemna că o fac după ce m-am pronunțat deja în acest caz".

Decizia Comisiei de Apel va fi definitivă
Comisia prezidată de Constantin Son se va întruni cel mai probabil luni, însă un verdict e posibil să fie dat la mijlocul săptămînii viitoare. "Avem nevoie de timp pentru a ne pronunța, deoarece este un caz important. Cred însă că vom urgenta procedura, pentru că este finalul campionatului. Oricum, decizia noastră va fi definitivă", a adăugat un alt membru din cadrul Comisiei.


Componența Comisiei de Apel
Constantin Son - președintele
Iosif Robi Urs - prim-vicepreședinte
Traian Tomescu - vicepreședinte
Aurel Comșa - membru
Mircea Cezar Ionescu - membru


STEAUA a făcut memoriu împotriva Rapidului
Imediat după terminarea ședinței Comisiei de Disciplină de joi, Gigi Becali anunța că "vom face și noi memoriu împotriva rapidiștilor, care m-au înjurat pe mine și pe Mirel Rădoi. Or să plătească și ei". Ieri, directorul executiv al campioanei, Valeriu Argăseală, a spus că a depus la LPF un memoriu împotriva giuleștenilor, în care a invocat 3 meciuri. "Partida din Cupa UEFA, apoi meciul direct din returul Diviziei A, cînd jucătorii i-au înjurat pe Mirel și pe Gigi Becali. Nu în ultimul rînd, finala Cupei României, rapid - FC Național, cînd, după terminarea jocului, s-au scandat din nou injurii la adresa Stelei".


Nicu Păun nu trebuia primit în ședință
În regulamentul Comisiei de Disciplină este stipulat clar că "la ședință vor compărea doar persoanele convocate sau reprezentanți ai cluburilor chemate la judecată". Joi, patronul Stelei, Gigi Becali, l-a adus la sediul LPF, unde s-a ținut ședința, pe Nicolae Păun, președintele Partidei Rromilor din România. Acesta din urmă nu avea nici o funcție la vreun club și nici n-a fost convocat, dar punctul său de vedere a fost ascultat după ce Doru Viorel Ursu a decis, alături de ceilalți doi membri, să-l primească în ședință. "Nu înțeleg în ce calitate a participat domnul Păun. Probabil face parte din politica de intimidare, dar așa putem să aducem și noi deputați, parlamentari care să ne susțină", a declarat Cristian Costache, ofițer de presă rapid.


Ce spun absenții
Acuzației voalate lansate de Doru Viorel Ursu împotriva lui Alexandru Boc și Gheorghe Nedelescu, că ar fi absentat intenționat, cei doi i-au replicat. "Dacă s-ar fi judecat miercuri, veneam. De ce nu s-a respectat ziua comisiei? Am avut ședință de Consiliu Municipal la Craiova, pe care am condus-o în calitate de viceprimar", a explicat Gheorghe Nedelescu, în timp ce Boc a spus: "Am anunțat că sînt la Timișoara, unde am un prieten suspect de cancer la plămîni și am venit să-l ajut, să-i aranjez o operație".


Boc se ia de Ursu
Vicepreședintele Comisiei de Disciplină, Alexandru Boc, l-a atacat ieri pe Doru Viorel Ursu. "M-a acuzat pe mine că n-am fost prezent joi, însă el s-a dus la alte cazuri în vacanță în Grecia și m-a lăsat pe mine să conduc ședințele. Dacă el le pune cînd miercuri, cînd joi, cînd marți, în funcție de interesele pe care le are, n-am ce să-i fac. De 7-8 ani, de cînd sînt la această comisie, n-am lipsit de 4 ori în total și vin unii acum și lansează acuzații ieftine și lipsite de adevăr", a declarat Boc.


Gigi: "Să le ia și Rapidului 3 puncte"
Patronul din Ghencea a comentat posibilitatea ca la Comisia de Apel Stelei să-i fie luate 3 puncte. "Nu e normal. Pînă nu scăpăm de comunistul ăsta de Copos n-o să fie normalitate, dar cred că mai durează vreo 10-15 ani. N-au nici o șansă. Nu-i nimic, dacă fac ei apel, facem și noi. Chestia cu behăitul nu e discriminare? Ne depunctează pe noi cu trei puncte, o să-i depuncteze și pe ei. Jucăm noi cu Jiul fără spectatori, să joace și ei cu Sportul fără spectatori", a declarat Becali.


27 mai 2006

Sursa:gsp

cum spuneam inca nu s-a terminat campionatul si milogii astia inca incearca sa ne ia titlul
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
winner_007
ModeratorData inscrierii: 28/Apr/2006
Mesaje: 570
Locatie: Buzau

Trimis: Sam Mai 27, 2006 1:46 pm    Titlul subiectului:
Ultimatum pentru STEAUA


De regulă, STEAUA și dinamo s-au văzut silite să închidă porțile stadioanelor sau să plătească amenzi usturătoare din pricina suporterilor. Triviale sau cu tentă rasist-xenofobă, scandările acestora au fost însă fie trecute cu vederea, fie sancționate la minimum tocmai pentru că veneau din direcția unei mulțimi mai greu de stăpînit și de controlat. De-acum însă, întrucît în hora manifestărilor reprobabile s-au prins și jucătorii, cei roș-albaștri strigînd împreună cu galeria "Am avut și vom avea boală pe țigani!", chiar nu mai e de glumit. Paharul s-a umplut, iar fotbalul nostru trebuie să realizeze, deși cu vinovată întîrziere, că în lumea de azi nu-i loc de asemenea ieșiri, condamnate nu doar de legile jocului, ci și de cele ale civilizației moderne. Iar cine le încalcă plătește cu vîrf și îndesat, pedepsele pe plan sportiv mergînd, conform unei recente recomandări a FIFA, pînă la depunctarea echipei ai cărei fani și-au permis trimiteri licențioase la, de pildă, adresa unei etnii.

E clar că, amenințată să piardă 3 puncte și, o dată cu ele, șefia clasamentului, STEAUA a riscat cel mai tare. Chemînd-o la ordine, Comisia de Disciplină a FRF a părut însă indulgentă cînd a dictat împotriva ei, ca și a lui dinamo, o sancțiune minoră, disputarea unei partide fără spectatori. Deoarece, prin eventuala depunctare a liderului Diviziei A, titlul de campioană s-ar fi putut hotărî la masa verde, nu pe teren, verdictul merită înțeles. Chit că Rapidul, semnatara memoriului care a declanșat cazul, a și anunțat că, socotindu-l prea blînd, va face apel contra lui. Pe de altă parte însă, STEAUA are datoria să interpreteze îngăduința CD, și nu numai formația din Ghencea, drept un avertisment serios, ba și drept un ultimatum. Deoarece cu un viitor prilej, dacă istoria se va repeta, e de scontat că se va tăia în carne vie. Indiferent de numele grupării vinovate și de poziția ei în clasament.


27 mai 2006

sursa:gsp

sa speram ca nu se va intampla asa ceva ca iese revolutzie!
_________________


Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
Andrei_7
UserData inscrierii: 22/Mai/2006
Mesaje: 6

Trimis: Dum Mai 28, 2006 3:51 pm    Titlul subiectului:
am scris ceva la "idei" acolo plz uitatzi-va shi akolo si daca ne depuncteaza o sa iasa rau pt. unii cetateni care se plang de rasism
_________________
___ --- Andrei_7 ---___

semnatura ta a fost stearsa. te rog sa nu mai folosesti astfel de imagini.
Sus
       Pagina de start a forumului SteauaOnline // Discutii steliste Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron
Powered by phpBB © 2006 phpBB Group - Varianta în limba româna: Romanian phpBB online community