Fanii Stelei il prefera pe MM Stoica lui Victor Piturca

Sondajul realizat de www.steauaonline.com a demonstrat afectiunea fanilor ros albastrii fata de actualul manager general din Ghencea.
Articol scris de Florin Codreanu Feb 15th, 2011

mm stoica steaua

Mihai Stoica este foarte apropiat de fanii echipei Steaua

Fanii Stelei s-au decis: il prefera pe Mihai Stoica lui Victor Piturca! Cel putin asa reiese din ultimul sondaj realizat pe siteul www.steauaonline.com. La intrebarea “Pe cine preferi in functia de manager general al Stelei” au raspuns 251 de fani ros albastrii si nu mai putin de 73% dintre ei au optat pentru actualul oficial din Ghencea. Doar 27% dintre votanti au mers pe mana antrenorului cu care Steaua Bucuresti a inceput sezonul in curs. Cei doi au ocupat practic aceeasi functie in Ghencea (cu mentiunea ca Piturca a activat si in calitate de antrenor principal), dar se pare ca rezultatele mai bune ale actualui manager precum si relatia buna cu suporterii au contat mai mult in viziunea fanilor.

Victor Pitruca - manager Steaua

Perioada: ianuarie 2000 - iulie 2004, iunie 2010 - august 2010
Performante: un titlu cucerit în 2001;  Supercupa Romaniei in 2001;

Mihai Stoica manager Steaua

Perioada: iulie 2004 - aprilie 2007, noiembrie 2010 - prezent

Performanţe: trei trofee (doua titluri, in 2005 şi 2006, şi o Supercupa a Romaniei in 2006); semifinala de Cupa UEFA în 2006, trei calificari succesive in primavara Cupei UEFA, calificare in grupele Champions League in 2006-2007


SteauaOnline.com va multumeste pentru participarea voastra efectiva la sondajele initiate si va invita sa va spuneti in continuare parerea in cadrul sondajelor viitoare initiate de situl nostru.

4 comentarii »
  1. Si nu e normal?? Piturca vorbeste mult, are pretentii mari si nu face nimic! La ce pretentii are zici ca e cel putin campion mondial en titre…MM e mult mai elegant si mult mai priceput

  2. sa nu uitam totusi ca VICTOR PITURCA,este un antrnor foarte bun,cit despre MM este meneger foarte bun,sint sigur ca in scurt timp va face un duiet bun cu LACA ,asa cum a facut si cu DAN PETRESCU,ei trebuie sa ramina la steaua pe vecie,imi pare rau ca nu mai are puterea care o avea in trcut,dar cine stie,eu sper sa citeasca aceste rinduri si sa dea cit de cit cite un raspuns la cei ce il admira,nu la toti dar macar celor ce au un comentariu cit de cit rezonabil,de tot a fost vorba de el de ce nu aduce la echipa singurul atacant veritabil ce se afla la olteni,pe MIHAI COSTEA,el a mai ramas de certa valoare,si sa aduca pe singurul mijlocas ce este peste toti mijlocasi stelei,pe ERIC.

  3. M.M. STOICA VA RAMANE TOT TIMPUL IN INIMA NOASTRA A SUPORTERILOR, A FACUT CEVA PENTRU STEAUA. PITURCA CE A FACUT? A PLECAT CA UN LAS.

  4. NORAML! MM STOICA NU S-A ASCUNS NICIODATA DE NOI SI S-A LUPTAT MEREU PT DREPTURILE NOASTRE. PITRUCA NE-A ADEMENIT CU NISTE GARDURI, LE-A DAT JOS SI APOI A PLECAT CA UN LAS LA PRIMELE NEINTELEGERI. SI DIN CAUZA LUI E STEAUA UNDE E ACUM PENTRU CA ATUNCI S-A PORNIT DEZASTRUL. MM A RAMAS ACUM SI LUPTA PT CA E STELIST!!!! PITURCA A PLECAT, A FUGIT SI I-A TRAS-O MITITELU! MM STOICA MEREU IN INIMA NOASTRA!

Comenteaza acest articol!