Fanii Stelei cred in Marius Lacatus

Vezi rezultatele sondajului initiat de site-ul www.steauaonline.com, imediat dupa a treia instalare a lui Marius Lacatus ca antrenor in Ghencea
Articol scris de Florin Codreanu Oct 11th, 2010
marius-lacatus1

Marius Lacatus a mai antrenat Steaua in alte doua randuri

Marius Lacatus se afla la cel de-al treilea descalecat in Ghencea din postura de antrenor. Dupa ce primele doua mandate au fost mai mult sau mai putin reusite, fanii echipei Steaua care au ales sa raspunda la sondajul initiat de www.steauaonline.com cred in noul proiect Marius Lacatus.

“Fiara” a inceput noul sau mandat de antrenor cu un spectaculos dar ineficient 3-3 in Ghencea contra celor de la Napoli, intr-un meci contand pentru Grupa K din Europa League. A urmat apoi, poate cel mai bun meci al ros-albastrilor din acest sezon din Liga 1, victoria din campionat 4-2 contra studentilor din Regie. Inaintea marelui si singurului derby al fotbalului romanesc, programat la acest sfarsit de saptamana pe arena Dinamo, fanii par increzetori in noul antrenor al Stelei.

Un procent covarsitor de 87% dintre voi cred ca numirea lui Marius Lacatus in functia de antrenor al clubului Steaua este cea mai potrivita, in timp ce numai 13% din cei peste 230 de votanti sunt sceptici dupa cel de-al treilea descalecat al “Fiarei”.

SteauaOnline.com va multumeste pentru participarea voastra efectiva la sondajele initiate si va invita sa va spuneti in continuare parerea in cadrul sondajelor viitoare initiate de situl nostru.

Un comentariu »
  1. forta steaua

Comenteaza acest articol!