Fanii isi doresc ca Marius Lacatus sa ramana pe banca Stelei

Fanii care au votat pe www.steauaonline.com isi doresc ca Marius Lacatus sa ramana in continuare antrenorul echipei din Bulevardul Ghencea
Articol scris de Florin Codreanu Jan 3rd, 2011

marius-lacatus12

Marius Lacatus, simbolul echipei din Ghencea

Peste 500 de fani si-au exprimat optiunea in privinta sondajului initiat de siteul www.steauaonline.com. La intrebarea “Vrei ca Marius Lacatus sa continuie pe banca tehnica a Stelei?”, 86% dintre repondenti sunt de parere ca actualul tehnician al Stelei trebuie pastrat chiar daca rezultatele nu au fost tocmai cele asteptate. Pe de alta parte, 14% dintre voi considera ca gruparea ros-albastra nu are niciun viitor cu Lacatus pe banca si si-ar dori ca Steaua sa aiba un alt antrenor.

Numit inaintea meciului cu SSC Napoli din Ghencea (meci incheiat la egalitate 3-3), Marius Lacatus are cel mai slab debut pe banca Stelei din cele trei mandate pe care le-a avut pana acum in Ghencea, esecurile cele mai usturatoare fiind eliminarea din Europa League in ultimul minut si infrangerile din campionat cu Dinamo, Gloria Bistrita sau Gaz Metan Medias in Ghencea.

SteauaOnline.com va multumeste pentru participarea voastra efectiva la sondajele initiate si va invita sa va spuneti in continuare parerea in cadrul sondajelor viitoare initiate de situl nostru.

4 comentarii »
  1. Sa vedem pana cand o sa ramana, daca nu are rezultate o sa fie fortat sa-si dea demisia probabil datorita declaratiilor patronului.
    E bine totusi ca nu a plecat pana acum, Steaua are nevoie de continuitate si liniste.

  2. Il iubesc pe Lacatus, dar mi-ar place sa plece. Sincer nu e antrenor de Steaua. asta e adevarul.

  3. Trebuie să avem răbdare și să lăsăm antrenorul, oricare ar fi acesta, să aibă continuitate. Cu atât mai mult trebuie să avem răbdare cu una dintre legendele Stelei… Lăcătuş trebuie judecat la finalul sezonului, aşa cum e normal întro ţară civilizată.

  4. RAMAI, LACATUS!!!!MM vrea asta, toti fanii Stelei vrem asta, sper ca si Becali vrea.

Comenteaza acest articol!