Fanii cred ca Galamaz este cel mai important transfer de la Unirea

Fanii care au votat pe SteauaOnline.com l-au desemnat pe George Galamaz cel mai important transfer al ros albastrilor din lotul Unirea Urziceni.
Articol scris de Florin Codreanu Sep 4th, 2010
bilasco_galamaz1

Marius Bilasco si George Galamaz au castigat titlul la Unirea Urziceni si spera sa repete performanta si in Ghencea

Fanii care au raspuns sondajului initiat de SteauaOnline.com l-au desemnat pe George Galamaz drept cel mai important transfer al ros-albastrilor din lotul Unirea Urziceni. Galamaz a acumulat 53% din voturile voastre si l-a depasit pe Marius Bilasco, sosit al doilea cu doar 24% din preferintele voastre. Pe podium s-a clasat si Iulian Apostol, mijlocasul defensiv acumuland 10% din voturile exprimate de voi. Urmatorii clasati au fost in ordine: Marius Onofras, Laurentiu Marinescu si Ricardo Gomes Villana. Situatia lui Marinescu este inca nelamurita complet, jucatorul avand totusi sanse mari de a ajunge in Ghencea in zilele urmatoare.

George Galamaz s-a nascut pe 5 aprilie 1981 in Bucuresti. A inceput fotbalul la Sportul Studentesc unde a evoluat pana in 2003 in peste 100 de meciuri. S-a transferat la cererea lui Dan Petrescu la Rapid Bucuresti, unde nu a reusit sa impresioneze. A jucat doar 11 meciuri si a plecat la Dinamo Bucuresti, unde deasemenea nu s-a impus. Dupa doua sezoane in care a jucat foarte putin s-a pierdut in anonimatul ligii secunde la Dinamo II. Dan Petrescu l-a reinventat si l-a adus la Unirea Urziceni. L-a numit capitan iar “Gala”a devenit in scurt timp fundasul cu cea mai buna medie din campionatul intern. Desemnat de ambele cotidiane de specialitate din Romania cel mai bun fundas central din Liga 1 in 2008/2009, Galamaz a strans 111 meciuri la Unirea Urziceni pentru care a marcat 11 goluri. Este un fundas central cu un plasament excelent, rapid pentru gabaritul sau si foarte intuitiv. Excelent in jocul aerian, “Gala” este un pericol real la fazele fixe si un adversar redutabil pentru atacantii adversi. Are trei selectii in echipa reprezentativa a Romaniei.

SteauaOnline.com va multumeste pentru participarea voastra efectiva la sondajele initiate si va invita sa va spuneti in continuare parerea in cadrul sondajelor viitoare initiate de situl nostru.

ionut says:

mie mi-a placut mult de onofras

cristi says:

galam merita sa joace la steaua pt ca este un jucatot de mare clasa

suk says:

Parerea mea e ca Bilasco e cel mai important transfer de la Urziceni, eu unul pe el l-am votat, la urma urmei nu prea conteaza care e mai important, conteaza sa se integreze cat mai bine si sa-si dea sufletul pentru Steaua.

simohayha says:

Da, Onofras are o mare tistete…nu poate juca cu FC UTRECHT! Nesu nu ar fi suflat in fata lui…Sau poate sufla, daca Mihaita e mazochist…ce e un picior rupt pentru Onofras? PS: Acu’ n-am incotro, trebuie sa -l accept si pe Marius, desi de multe ori am vrut sa-si gasesca…nasul!

Razvan&Steaua says:

Marius

Razvan&Steaua says:

Galamaz este un fotbalist excelent pt campionatul nostru.
Totusi unul din fotbalisti mei preferati din campionatul nostru dupa Dica este Mariu Onofras…imi place foarte mult acest jukator.