Bogdan Stancu, considerat de fani cel mai promitator tanar

Internationalul Stelei, Bogdan Stancu este considerat de catre fanii care au votat pe www.steauaOnline.com drept cel mai promitator tanar din Ghencea
Articol scris de Florin Codreanu Sep 26th, 2010
bogdan stancu

Bogdan Stancu, este la cei 23 de ani, un jucator inca foarte tanar dar de mare perspectiva

Internationalul Stelei, Bogdan Stancu este considerat de fanii care au votat pe www.steauaOnline.com drept cel mai promitator tanar din actualul lot de jucatori al formatiei Steaua Bucuresti. Stancu a adunat 61% din cele 616 voturi exprimate. Considerat de multi deja o certitudine pe prima scena a fotbalului romanesc, cel supranumit “Motanul” are numai 23 de ani si a marcat deja pentru Steaua de 26 de ori in 64 de meciuri.

El i-a devansat net in clasament pe Mihai Radut, clasat al doilea cu 17% din voturile exprimate si Cosmin Matei cu 10% din voturile voastre. Pe ultimele doua pozitii s-au clasat in optiunea voastra Cristian Tanase, capitanul echipei Steaua si fundasul Florin Gardos, amandoi cu cate 6%. Foarte interesanta pozitionarea tanarului mijlocas adus de la Farul Constanta, Cosmin Matei, pe locul trei inaintea mult mai consacratului Cristian Tanase, si el un jucator inca extrem de tanar.

SteauaOnline.com va multumeste pentru participarea voastra efectiva la sondajele initiate si va invita sa va spuneti in continuare parerea in cadrul sondajelor viitoare initiate de situl nostru.

Un comentariu »
  1. bogdan stancu va ajunge la real madrid

Comenteaza acest articol!