86% dintre voi cred ca Dica mai poate fi util Stelei

Fanii care au raspuns sondajului initiat de www.steauaonline.com sunt de parere ca atacantul Nicolae Dica mai poate ajuta Steaua in acest sezon.
Articol scris de Florin Codreanu Jan 19th, 2011
dica1

Nicolae Dica a revenit la Steaua in aceasta iarna

Nicolae Dica ramane un jucator apreciat in Ghencea. Atacantul transferat in aceasta iarna la insistentele lui Mihai Stoica a starnit controverse in jurul sau odata cu “repatrierea” sa la clubul ros-albastru. Cu toate acestea, fanii Stelei care au votat pe site-ul www.steauaonline.com sunt de parere ca Nicolae Dica mai poate ajuta clubul Steaua in acest moment al carierei sale. Mai exact, un procent covarsitor de 86% dintre fani cred in fostul numar 10 al Stelei, in timp ce alti 14% sunt de parere ca Dica nu mai poate fi util echipei antrenate de Marius Lacatus in acest retur de campionat 2010-2011.

SteauaOnline.com va multumeste pentru participarea voastra efectiva la sondajele initiate si va invita sa va spuneti in continuare parerea in cadrul sondajelor viitoare initiate de situl nostru.


5 comentarii »
  1. Wow ce vremuri…si ce bine juka pe atunci :)

  2. Sunt sigur, Dica ne va ajuta mult si acest sez.

  3. cu dica vom cistiga , deja sentem campioni

  4. Dica a fost cel mai bun fotbalist din romania,ne-a ajutat sa castigam unele meciuri din Champions League mai ales in cel mai frumos moment din viata lui,dupa cum a spus el cel de la Kiev cu Dinamo

  5. Dica e cel mai bun stelist e are calitate demarcator sa ramana la steaua

Comenteaza acest articol!