Mitica Dragomir prezinta optiunile Stelei din aceasta iarna

Domnul Dumitru Dragomir a exprimat parerile sale despre transferurile care ar trebui sa intareasca Steaua pentru returul campionatului.
Articol scris de Dan Dec 18th, 2012

Mitica Dragomir prezinta optiunile Stelei din aceasta iarnaDomnul Dumitru Dragomir a exprimat parerile sale despre transferurile care ar trebui sa intareasca Steaua pentru returul campionatului. Ce parere aveti, Reghecampf are nevoie de aceste opinii, sau el poate sa decida si singur strategia Stelei, mai ales ca sezonul de toamna recent incheiat a fost excelent ?

Oricum, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit despre transferurile pe care le planuieste Steaua in aceasta iarna, sfatuindu-l pe Alexandru Maxim sa accepte oferta “ros-albastrilor”. In plus, seful Ligii le-a si recomandat un atacant, post pe care Laurentiu Reghecampf vrea sa aduca intariri.
“Wesley nu cred ca vine la Steaua. Dupa parerea mea, daca vor un virf, propun sa il ia pe Pena de la Galati. Daca eu eram manager la Steaua, pe Pena l-as fi luat. Deci, pentru retur, eu l-as fi luat pe Maxim si un virf de atac, atit, nici un fundas dreapta, nimic”, a declarat, marti, oficialul Ligii.
Dragomir este de parere ca fotbalistul formatiei Pandurii Tg. Jiu Alexandru Maxim, care ezita sa semneze un contract cu Steaua, ar trebui sa se transfere la gruparea ros-albastra si nu la Sandard Liege, unde este dorit de antrenorul Mircea Rednic. “Eu zic ca mai bine sa se duca la Steaua. Daca ar fi baiatul meu i-as spune sa mearga la Steaua si sa puna o clauza ca poate pleca dupa cel putin doi ani acolo. Normal, daca ai personalitate, poti refuza Steaua.
E viata lui, face ce vrea, dar eu ii recomand sa treaca la tratative cu Steaua. Nu o fi multumit de salariu, dar Becali e larg la punga si poate sa il inteleaga. Dar sa nu fuga de Steaua, sa se duca la Steaua daca vrea sa faca macar putina cariera. Pentru ca impresarii din asta traiesc. Din comision, care cu cât e mai mare cu atit mai bine pentru ei”, a mentionat Dumitru Dragomir.

ion din fratesti says:

sa nu intre nici o data in curtea stelei jucatorul herea

zamfirica ioni says:

dragomir are totdeauna dreptate dar nu il ia nimeni in seama