Fanii sustin numirea lui Sorin Cartu in functia de antrenor principal

Fanii care si-au exprimat opinia pe www.steauaonline.com sustin numirea lui Sorin Cartu pe banca tehnica a gruparii ros-albastre.
Articol scris de Florin Codreanu Mar 22nd, 2011

cartu

Sorin Cartu va conduce Steaua pana in vara

Un procent de 65% dintre fanii care si-au exprimat parerea prin intermediul sondajului realizat de site-ul www.steauaOnline.com sustine numirea lui Sorin Cartu in functia de antrenor principal al echipei Steaua Bucuresti. Ceilalti 35% dintre votanti care au raspuns la intrebarea adresata de site-ul nostru nu considera ca numirea lui Sorinaccio pe banca Stelei este potrivita.

Fost mare jucator al Universitatii Craiova, Sorin Cîrţu nu a impresionat in cariera de antrenor singurele sale performante fiind legate de echipa sa de suflet in urma cu 16 ani. De atunci, Cîrţu a pregatit echipe modeste precum Pandurii Targu Jiu, Otelul Galati, Extensiv Craiova, Veria sau Electroputere Craiova. Atunci cand a preluat o echipa cu nume, gen Rapid, Poli Timisoara sau CFR Cluj a fost demis de fiecare data fara performante notabile.

SteauaOnline.com va multumeste pentru participarea voastra efectiva la sondajele initiate si va invita sa va spuneti in continuare parerea in cadrul sondajelor viitoare initiate de situl nostru.

Comenteaza acest articol!