Dezbatere: Ce parere ai despre atacul Stelei in acest retur de campionat?

Steaua si-a pierdut ambii golgeteri (Pantelis Kapetanos si Bogdan Stancu) dar i-a adus in schimb pe Nicolae Dica si Lucian Burdujan.
Articol scris de Florin Codreanu Feb 15th, 2011
kape11

Bogdan Stancu si Pantelis Kapetanos, golgeterii Stelei din ultimele doua sezoane

Steaua si-a pierdut in aceasta iarna cei mai buni marcatori, Pantelis Kapetanos, golgeterul sezonului trecut si Bogdan Stancu, golgeterul sezonului actual. In schimb, oficialii din Ghencea au reusit sa-i aduca pe Nicolae Dica si Lucian Burdujan, dar problemele in faza de atac par sa se amplifice.

Romeo Surdu nu a marcat in niciun meci oficial cu Marius Lacatus pe banca tehnica, Marius Onofras era pana nu de mult indezirabil, Bilasco nu pare genul de golgeter nativ in timp ce Burdujan are o medie mica de goluri marcate in ultimii ani. Practic, Steaua se bazeaza foarte mult pe revenirea lui Nicolae Dica, singurul jucator care a parut in aceasta iarna capabil sa faca diferenta insa si-a pierdut principalele guri de foc din ultimii ani. Poate Steaua, cu actualul compartiment ofensiv sa spere la un retur mai bun? Are Marius Lacatus nevoie de inca un atacant valoros?  Este nevoie de un golgeter? Dezbatem impreuna problemele din compartimentul ofensiv al Stelei.

Cine sunt atacantii Stelei pentru acest retur

Lucian Burdujan (26 de ani) a evoluat in ultimii trei ani la SC Vaslui, dar a marcat doar 10 goluri in 55 de meciuri jucate pentru galben - verzi. El este noul purtator al tricoului cu numarul 9 la Steaua si a fost adus in calitate de jucator liber.

Marius Onofras (30 de ani) a evoluat in ultimii ani la Unirea Urziceni unde a reusit sa inscrie de 16 ori in 46 de meciuri. Pentru Steaua nu a reusit inca sa marcheze, dar putem nota in contul sau o reusita pentru echipa secunda a clubului.

Romeo Surdu (27 de ani) a marcat trei goluri in acest sezon in 12 aparitii in tricoul Stelei, dar niciunul cu Marius Lacatus pe banca tehnica. In sezonul trecut el a reusit 5 goluri in 32 de meciuri pentru gruparea din Ghencea.

Marius Bilasco (29 de ani) a marcat deja de trei ori pentru Steaua in 11 meciuri (doar sapte ca titular). El vine de la Unirea Urziceni unde in ultimii doi ani a marcat 20 de goluri in 57 de meciuri pentru ialomiteni.

Nicolae Dica (30 de ani) este marea speranta a Stelei pentru retur. Probabil cel mai bun stelist in perioada de pregatire din Antalya, noul numar 20 din Ghencea a traversat o perioada proasta de la plecarea din Ghencea in 2009. A marcat doar 3 goluri pentru Catania, CFR, Manisaspor si Iraklis Salonic dar in pregatiri a reusit tot atea goluri pentru Steaua. Este genul de jucator capabil sa conduca Steaua in returul campionatului.

8 comentarii »
  1. Mie personal, imi pare nespus de rau de Pantelis. Trebuia sa dam niste bani in plus si sa-l pastam!!!

  2. se pare ca va veni pentru 6 luni imprumut ionita de la koln

  3. marius1991:am vazut, dar nu stiu cat de mult ne mai poate ajuta… oricum, nu cred ca e relevant sa se traga o concluzie acum, cand inca nu s-a terminat perioada de transferuri…

  4. ce sa zic sint am o familie frumoasa,sint galatean si iubesc F.C.STEAUA BUCURESTI de mic am tinut la acest club,sint ofensat cind vad ce se intinpla la club,il detest pe gigi dar nu pot sa am dusmanie pe el cum fac alti,sau sai doresc moartea,vad pe acei suporteri care fac rau si nu sint de totul ferm convins ca vor binele stelei,au provocat deliberat raul stelei suspendari,amenzi,pentru ce.Aici la londra un suporter de la o echipa a fost suspendat pe veata pe stadioanele din anglia,finca a facut un gest urit,pentru echipa ce detine primul loc aici,si foarte bine ea facut,sper ca intro zi sa faca si la noi o lage la fel dar sa se ea aceasi masura,sa avem linistea necesara pe stadioane.Nu poti veni copii,femei,ca aud injuraturi din cele mai sofisticate,cit despre BECALI ce sa zic este un om ce nui poti inchide gura,si asta o stiu si cei ce il contesta,imi pare rau de cei ce au plecat de la steaua,mai ales de stancu,si nu sint multumit de cei ce au ajuns earna aceasta,eu cred ca acest patron a uitat de campionat se vaita ca nu da bani asa usor,dar eu zic sa bage mina adinc ca a luat bani frumosi pe stancu,si sa aduca un virf ce nu mai are viitor la olteni ma refer la mihai costea este dupa parerea mea cel mai bun pe postul lui ,si de citeste patronul aceste rinduri il rog,de are macar orgoliu sa il aduca la steaua pe ERIC,de la medias fotbalistu asta a incintat in tur si dupa parerea mea este peste TANASE nu zic ca jucatorul nu este bun dar asta de la medias este tare bun,in rest ce au venit sint expirari eu zic ca meme trbuie sa se inplice mai mult la echipa,cit de laca stim ca este un stelist pur,si sper sa aibe succes in retur ca este si vaa fii un antrnor bun ,cum de alfel ca si jucator a fost,eu astept cu nerabdare returul .

  5. eu ma intrreb domnul xxx nu poate grai toata ziua fara sa se bage peste echipa ca daca numai ar grai din gura si ar face scandaluri cu dragomir mai nou si nu s-ar baga peste echipa cred ca echipa ar merge ca si sezonul asta tot din cauza lui echipa este asa jos totul sa tras dupa ce ilie dumitrescu si-a dat demisia pt ca pana atunci echipa era pe prima pozitie si cu schimbarea de antrenor a lui piti

  6. sa lasam anternori ,sa mai munceasca si baietii ca daia sint la steaua sa joace fotbal ,ei nu prea o fac

  7. eu zic ca onofras nu sta bine la clubul steaua bucuresti si ca surdu va fi viitorul stancu sau e

  8. Ne vedem la meci, duminică!

Comenteaza acest articol!