UEFA a amendat Steaua cu 30.000 de euro

FC Steaua Bucuresti anunta ca echipa noastra a fost sanctionata cu o amenda de 30.000 de euro de catre Comisia de Disciplina a UEFA.
Articol scris de Florin Codreanu Oct 8th, 2010
apostol-steaua-napoli

Incidentele din finalului meciului cu Napoli ii afecteaza pe Apostol et comp

FC Steaua anunta ca echipa noastra a fost sanctionata cu o amenda de 30.000 de euro de catre Comisia de Disciplina a UEFA. Forul european a luat aceasta decizie din cauza reactiei suporterilor de la finalul meciului cu Napoli, atunci cand fanii au aruncat cu scaune si alte obiecte inspre brigada de arbitrii si alti oficiali UEFA. Aceasta sanctiune este ultimul avertisment pe care UEFA l-a transmis clubului nostru referitor la comportamentul fanilor.

In cazul in care aceste incidente se vor repeta, clubul nostru va fi nevoit sa suporte sanctiuni mult mai drastice ce pot duce la suspendarea terenului. FC Steaua face un apel la toti suporterii sa vina sa incurajeze echipa intr-un mod civilizat si ii roaga pe acestia ca incidentele petrecute la meciul cu Napoli sa nu se mai repete.

Tot astazi UEFA l-a suspendat pe atacantul Stelei Pantelis Kapetanos, pentru 4 etape, in urma cartonasului rosu primit in meciul cu Napoli. Astfel, jucatorul nostru nu va mai evolua in partidele ramase din grupa K a UEFA Europa League.

sursa:www.steauafc.com

5 comentarii »
  1. Am scapat ieftin!

  2. 4 etape mi se pare o bataie de joc, pai ce i-a facut aluia ? i-a rupt piciorul ? o decizie prea drastica, 2 etape ar fi fost ok, asa o sa rateze toate meciurile ramase.

  3. s-a accidentat apostol sper sa nu fie o accidentare grea si sa joace cu dinamo

  4. Suspendarea lui Kape e simpla: 2 etape pt rosu direct + 1 etapa datorita faptului ca e recidivist + 1 etapa promisa de UEFA de la ultima eliminare :) ) .
    In rest am scapat usor la ce s-a intamplat pe stadion dupa fluierul final… probabil s-au simtit cei de la UEFA cu musca pe caciula dupa ce-au vazut prestatia arbitrului….

  5. :)

Comenteaza acest articol!