Steaua va infrunta Gaz Metan CFR Craiova in Cupa Romaniei

In urma tragerii la sorti desfasurate marti, 14 septembrie, la sediul FRF,Steaua ii va intalni in 16-imile" Cupei Romaniei, echipa Gaz Metan Craiova.
Articol scris de Florin Codreanu Sep 16th, 2010
upa-romaniei-timisoreana

Fanii Stelei asteapta ca echipa lui Ilie Dumitrescu sa trateze cu seriozitare competitia

Jocul se va disputa in una dintre datele competitiei (22 sau 23 septembrie), programul exact urmand sa fie anuntat in timp util.

Clubul Gaz Metan CFR Craiova a luat naştere în vara lui 2007 prin fuziunea grupărilor Gaz Metan Podari şi CFR Craiova. In al doilea an de la infiintare a reuşit o performanţă remarcabilă: promovarea în Liga a II-a. Conducerea tehnică este formată din Jerry Gane, Dragoş Bon şi Ionel Luţă. Jucătorii exponenţiali ai clubului de la “Depou” sunt căpitanul Ionuţ Pătrană, Octavian Nicola, Eugen Rioşeanu, fost în lotul lui FC Naţional, George Feleagă – fost căpitan al Universităţii Craiova, Sorin Chivu, Laurenţiu Preda şi Alin Vigariu. Dupa 3 etape in Liga a II-a, galben-vişinii ocupa locul 11, avand o victorie si doua infrangeri.

sursa: www.steauafc.com

Un comentariu »
  1. Cel mai probabil vom juca cu o garnitura schimbata de cea din campionat, nu trebuie subestimati oltenii, eu sper ca a venit vremea sa cucerim si Cupa, cum au scris si fanii pe acel banner:”Cupa, o chestiune de onoare”.

Comenteaza acest articol!