Steaua a castigat la Botosani jucand cu rezervele


Articol scris de Dan Aug 3rd, 2015

Steaua a castigat cu 1-0 la Botosani in etapa a patra din Liga I. Totusi, trebuie retinut ca Steaua a fost dominata tot meciul. Golul lui Iancu din lovitura libera, a facut diferenta. Fara Chipciu si Adi Popa pe foaia de joc, campioana a avut o singura ocazie in afara de gol, in prelungirile partidei.

Steaua a castigat botosani

Steaua a rezistat unui adevarat asediu la Botosani si a plecat cu toate punctele. Mirel Radoi a inceput partida cu un prim 11 inedit, format din rezerve, cu portarul Cojocaru capitan si cu Gabi Iancu, jucator pus pe lista de transferuri, titular. Dornic de reabilitare, Iancu a deschis scorul in minutul 2, direct din lovitura libera.
Terenul s-a inclinat apoi la poarta lui Cojocaru. Camerunezul Ngadeu putea egala din foarfeca, in minutul 16. Batin l-a depasit in viteza pe Rapa, dar a tras in plasa laterala, in minutul 36, si imediat dupa Roman nu a reusit sa transforme in gol centrarea perfecta a lui Batin.

Steaua a castigat botosani b

Dupa pauza, Grozavu a fost ca un leu in cusca pe banca moldovenilor, care au continuat sa atace si au cerut penalty la intrarea lui Tosca asupra lui Batin, in suprafata de pedeapsa, in minutul 56.
Dimitrov a tras tare, dar putin peste poarta, dupa 5 minute. Roman a ratat inca o data din pozitie ideala, din pasa aceluiasi Batin, in minutul 64, iar stelistii au avut din nou sansa si la sutul lui Croitoru, din interiorul careului.
Moldoveniii au terminat benzina iar Tade putea marca golul de 2-0 in prelungiri. FC Botosani - Steaua s-a terminat 0-1 si moldovenii raman fara victorie in fata ros-albastrilor. Botosani a ajuns la 6 meciuri consecutive fara victorie, in timp ce Steaua este neinvinsa in acest debut de campionat.

Comenteaza acest articol!