Probleme la meciurile din deplasare pentru Steaua in Europa

Niciunul din ultimii marcatori ai Stelei in deplasare nu se va afla diseara pe teren. In plus, Bogdan Stancu, golgeterul echipei marcheaza rar "afara"
Articol scris de Florin Codreanu Dec 15th, 2010
utrecht-steaua1

Surdu, Tanase si Kapetanos savureaza un gol marcat pe teren propriu

Steaua are clar probleme in meciurile din deplasare si in special in meciurile cu echipele italiene. In ultimii ani Steaua a jucat in deplasare la Parma, Sampdoria si Fiorentina, insa nu a reusit niciodata sa marcheze. E drept, la Sampdoria si Fiorentina, ros albastrii au obtinut rezultate albe, care ar califica-o diseara daca ar obtine o remiza similara pe San Paolo. Dintre marcatorii Stelei in deplasare in ultimele sapte meciuri, niciunul nu se va afla insa diseara pe teren.

Banel Nicolita si Razvan Ochirosii au marcat in Irlanda la Saint Patricks, insa unul este suspendat iar altul plecat de la echipa. La Twente Steaua n-a marcat, insa omul care a marcat la Istanbul cu Fenerbahce, Pantelis Kapetanos este indisponibil. La Tiraspol cu Sheriff, columbianul Toja a marcat pentru Steaua, dar acum se scalda in ape dulci la Aris Salonic. Dupa 0-0 la Zurich cu Grashopper, Steaua a marcat prin capitanul ei, Cristi Tanase la Liverpool, insa decarul Stelei este marea absenta din aceasta seara. In fine, la Utrecht, ros-albastrii au beneficiat de un autogol.

Practic sperantele ros-albastrilor stau in Bogdan Stancu sau Romeo Surdu. Problema este ca “Motanul” Stancu a înscris de nu mai puţin de 17 ori in actualul sezon, dar marea majoritate a resitelor sale au fost acasa, chiar si singurul gol la echipa nationala fiind marcat tot pe teren propriu, desi a evoluat titular si in Belarus si la Paris. Nu mai putin de 14 goluri le-a marcat in faţa propriilor fani si doar 3 pe teren strain, adică 83% dintre reusite au fost acasa.

Comenteaza acest articol!